phantom Napisano 6 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2022 7 godzin temu, pablocito napisał: Jak zwykle klasa. Nie próbowałeś podwinąć tyłu ronda kapelusza do góry? Ja doszedłem do takiego rozwiązania, że w zimowym kapeluszu podwijam tył ronda a w panamie zostawiam opuszczony. Dzięki! Nie, jeszcze nie próbowałem. Nie jestem wielkim fanem kapeluszy, ale następnym razem na pewno skorzystam z rady - zobaczymy jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 9 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2022 Dziś: 21 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
checkeredstripedhawk Napisano 10 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2022 Piękna tkanina panie phantom. Co to za garnitur? RTW? MTM? Bespoke? Można prosić o jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 10 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2022 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 10 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2022 Koszula OCBD od z forumowego bazarku. 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 10 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2022 10 godzin temu, checkeredstripedhawk napisał: Piękna tkanina panie phantom. Co to za garnitur? RTW? MTM? Bespoke? Można prosić o jakieś info? Cześć, to wełna POW VBC - model Lazio Suitsupply RTW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 12 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 20 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 Casentino, Poszetka & Blue Loafers, Turnbull & Asser, Osovski, Dockers, Vass i "komunijny" Atlantic na waranie od @eye_lip: 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 13 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 Moim zdaniem bez pasa smokingowego wygląda to średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 @me.spoke Koszula skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 9 godzin temu, Cineos napisał: @me.spoke Koszula skąd? Spier & Mackay MTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 W dniu 13.02.2022 o 18:44, pablocito napisał: Moim zdaniem bez pasa smokingowego wygląda to średnio. Ale goździk jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 2 godziny temu, poszetka.com napisał: Nie ma co chować tej marynarki pod swetr, jest całkiem fajna. 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 Ale goździk jest!No fakt, goździk jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 15 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2022 W dniu 13.02.2022 o 18:44, pablocito napisał: Moim zdaniem bez pasa smokingowego wygląda to średnio. Myślałem nad tym, ale z pasem to już bym musiał zainwestować w koszule z guzikami na spinki. Uznałem, że i tak będzie okej bez pasa 😜 w ramach bonusu, lepiej widoczny kolor marynarki here. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 15 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2022 Koszula z guzikami jubilerskimi nie jest konieczna do smokingu, kryta plisa wystarczy, choć mile widziane byłyby plisy, lub pika na gorsie. Ta, którą założyłeś jest zupełnie w porządku. Brak pasa jest dla mnie nie do przyjęcia. Jeśli nawet góra to dinner jacket, to „obowiązuje” do niej smokingowy dół, czyli spodnie z lampasami i pas smokingowy. Bez tego smoking staje się garnituropodobną hybrydą niewartą całego zachodu. Pas wydłuża nogi, podnosi talię i wysmukla sylwetkę. Równie dobrze mógłbyś założyć do tego krawat zamiast muchy. Jestem zdania, że jeśli już decydujemy się na strój wieczorowy to kompletny, inaczej lepiej założyć wizytowy garnitur. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 16 Luty 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2022 Dziś: 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2022 Dziś mam ciężki dzień, chyba sobie ustawię to zdjęcie na tapecie i za każdym razem, jak na nie spojrzę zrobi mi się weselej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 16 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2022 3 godziny temu, pablocito napisał: Dziś mam ciężki dzień, chyba sobie ustawię to zdjęcie na tapecie i za każdym razem, jak na nie spojrzę zrobi mi się weselej. W sensie że mój uśmiech dyskretny?😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2022 W tym też, ale głównie chodzi oczywiście o ciuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 16 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2022 Godzinę temu, pablocito napisał: W tym też, ale głównie chodzi oczywiście o ciuchy. Dzięki zatem za miłe słowo. Ciuchy to: marynarka Custom Made SuSu (guziki wymienione) spodnie Tadeusz Baś koszula Macaroni royal oxford krawat EoE buty Crownhill Geneva 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2022 garnitur Krupa & Rzeszutko, koszula Macaroni Tomato, krawat i poszetka od Poszetki 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi