Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 19 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2018 Niedzielnie. * marynarka i koszula Suitsupply * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * buty Vass 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nejfan Napisano 20 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 14 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2018 * Andells Atelier * Osovski * 2x Poszetka * Benevento * Yanko 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 23 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 * Suitsupply * Camiceria Olga * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 27 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Trochę się ochłodziło, można wskoczyć w garnitur, jeszcze lniany. SuSu, pepita jest zielonkawa, nie brązowaCTEoE, poszetka.comYanko 13 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Póki jest pogoda na len... * koszula i garnitur Suitsupply * Embassy of Elegance * Poszetka * Vass 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 U mnie dziś tak; SuSu, Lancerto i Mr.V, RoT, Poszetka, Ch.Berg, poza kadrem „groszki” Berwicka. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Dziś MD, „standardowy” Osovski, RoT, Vistula i M&S. poza kadrem Crownhill Philadelphia. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Szantung + Dżins + Seiko 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Zabawa w dekompletowanie. * marynarka Krupa & Rzeszutko * Charles Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * spodnie Suitsupply * Yanko X The Shine 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wimon Napisano 29 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Ostatnie podrygi lata Garnitur: Gutteridge Koszula: CT Krawat: SuitSupply Torba: Miler Buty: Yanko 15 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 1 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2018 SuSu and Jacques Estier. 11 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2018 Żółty i Khaki 15 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nejfan Napisano 4 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2018 Lubię wracać do tego zestawu. 9 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 4 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2018 @nejfan, to flanela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nejfan Napisano 4 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2018 6 minut temu, musa19 napisał: @nejfan, to flanela? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nejfan Napisano 4 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2018 Teraz, xkoziol napisał: Krawat gdzieś dostępny czy tylko wydaje mi się, że z minonej kolekcji EoE? To obecna kolekcja poszetki, jest jeszcze dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2018 W dniu 4.09.2018 o 21:02, nejfan napisał: To obecna kolekcja poszetki, jest jeszcze dostępny Nie mogę go znaleźć w ofercie... Aż wysłałem zapytanie do poszetki.com Edit: niestety nie mają już tego modelu. Ale w ciągu kilku dni mają się pojawić nowe wzory z tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 6 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 W tym przypadku będzie „co miałem na sobie”. Ślubno/weselnie 😉 18 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 @kamizelka bez kamizelki? Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 3 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: @kamizelka bez kamizelki? Gratulacje! Dziękuję! Wyjątkowo bez 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 8 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 o ile fotki z butami mi wychodzą jako tako, to nie umiem za bardzo robić zdjęć całości, ale dzisiaj spróbowałem to co widać to Lazio, CT, Profuomo, Drakes (niewidoczne AS - w innym temacie) 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 9 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Organizowałem konferencję branżową, więc trzeba się było wyszykować. Z dnia wcześniej nie udało mi się zrobić zdjęcia, w drugim dniu poprosiłem córę, zdjęcia z ogrodu, trochę zakłamanie kolorystyczne z uwagi na zachodzące słońce. Próbowałem odczerwienić, coś lepiej jest. SuSu, Vistula, EoE, poszetka.com, Shoepassion 16 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Jesień się zbliża to na pocieszenie testuję poszetkę ze słonecznej Italii:) M.Ceran, SuSu, Poszetka, Shibumi Podbiłem zieleń by choć trochę oddać kolor krawata. 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Godzinę temu, roter6 napisał: Jesień się zbliża to na pocieszenie testuję poszetkę ze słonecznej Italii:) i właśnie tą poszetką zepsułeś finalny efekt 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi