nejfan Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 5 minut temu, mattpio napisał: Gdzie kupiłeś tę marynarkę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To Madison (obecnie nazwany Havana) Traveler z Suitsupply. Polecam cały garnitur, polowałem na niego od roku, trzeba brać póki dostępny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 @nejfan jak oceniasz tak szerokie klapy ? bo dla mnie są one nieco za szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nejfan Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 38 minut temu, -Bay- napisał: @nejfan jak oceniasz tak szerokie klapy ? bo dla mnie są one nieco za szerokie Ja akurat jestem ogromnym fanem tego modelu, także nie będę obiektywny. Jestem w stanie zrozumieć, że niektórym nie będą one pasować. Przez sposób cięcia mają zupełnie inny kształt niż dawne Soho według mnie albo się je kocha albo nienawidzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 Te klapy są dość spore i nie każdemu odpowiadają. Niemniej jednak pod ich wpływem znienawidziłem klapki-szczurki w dwurzędówkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 30 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 W tle piekne kolory teatru Massimo 12 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 @blueloafers piękna marynarka, zdradzisz jakieś szczegóły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 15 godzin temu, Kamil1987 napisał: @blueloafers piękna marynarka, zdradzisz jakieś szczegóły ? SS z roku 2015 albo 2016 chyba, E Thomas tkanina, wool/silk/linen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 1 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2018 Bambus 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 2 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2018 Weselnie: SS custom EoE Macaroni Tomato Berwick Bresciani 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 2 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2018 W dniu 1.06.2018 o 10:20, blueloafers napisał: Bambus Cóż to za krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Napisano 2 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2018 Wolę nie ryzykować z tym Frodo, więc wykadrowałem Niezmiennie mój jedyny narazie zestaw na takie okazje. Lancerto/Republic of Ties/Vistula/Meka koszula UFO. 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. .mateusz Napisano 2 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2018 Plenerowe wesele na południu Hiszpanii. Właśnie trwa 11 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 2 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2018 3 godziny temu, Harth napisał: Cóż to za krawat? To ten: Vecchio Anseatico x Blue Loafers (https://vecchioanseatico.com/en/product/huddersfield-fine-worsteds-navy-check-bamboo-tie/) wiecej: blueloafers.com/quality-products/vecchio-anseatico-and-blue-loafers-tie-collection/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Berwick 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 4 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Nudny strój roboczy, żadnych wodotrysków. garnitur: E. Berg MTM koszula: Turnbull & Asser krawat: Embassy of Elegance bespoke poszetka: Rampley & Co buty: Alfred Sargent teczka: Niestroj Leatherworks bespoke 11 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Fioletowy Leń 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 5 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 I znów nuda. No może spinki trochę ciekawsze. 13 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 7 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 U mnie dzisiaj niebiesko 😉 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 10 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 W dniu 4.06.2018 o 08:56, Zajac Poziomka napisał: Nudny strój roboczy, żadnych wodotrysków. krawat: embassy of Elegance bespoke Czy to four-in-hand? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 1 godzinę temu, KIERMAN napisał: Czy to four-in-hand? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 11 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2018 I znów nuda. Jedyna ciekawa rzecz w dzisiejszym ubraniu: wszystko oprócz butów zostało zrobione w Polsce. garnitur: Dawid Kukliński bespoke koszula: E. Berg MTM krawat: Embassy of Elegance bespoke poszetka: atelier poszetki (sklep na Allegro) spinki: Exoxe buty: Alfred Sargent (Herring Shoes) teczka: Niestroj Leatherworks bespoke 17 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2018 17 minut temu, Zajac Poziomka napisał: I znów nuda. Jedyna ciekawa rzecz w dzisiejszym ubraniu: wszystko oprócz butów zostało zrobione w Polsce. garnitur: Dawid Kukliński bespoke koszula: E. Berg MTM krawat: Embassy of Elegance bespoke poszetka: atelier poszetki (sklep na Allegro) spinki: Exoxe buty: Alfred Sargent (Herring Shoes) teczka: Niestroj Leatherworks bespoke O, też mam tą poszetkę Buty Meka, i wszystko będzie z Polski. Fakt, że trudno wybrać model o nieprzekombinowanej stylistyce, ale się da. P.s. Mucha z firmy od poszetki po kilkunasty wiązaniach mocno się zmechaciła. Nie wiem czy to wina materiału czy za mocno zaciskałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi