marcelo Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Gccg skryty fan Draculi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Witam, wybaczcie niewyprasowane spodnie, mozliwe, ze pojda do zwrotu, wiec tykac zelazkiem ich zbytnio nie moge. Szczerze mowiac to wiekszosc z elementow zestawienia to nowe nabytki, husky (uklon w strone Mr. V:)) przyszla dzisiaj razem ze spodniami, czerwony knit kupiony w sobote. Desperacko potrzebuje (i zbieram) na nowe buty. Koszula ma kolor blado rozowo-fioletowy, sweter to 'wyprany' braz w bardzo drobne granatowe romby. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booe Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Stylizacja bezpieczna i klasyczna,buty zdecydowanie przydałoby się porządnie wypastować,chociaż pewnie zostały założone jedynie do zdjęcia. Za tym rodzajem kurtek osobiście nie przepadam Ze spodniami nie zauważyłem żadnego feleru więc dlaczego bierzesz zwrot pod uwagę ? Ogólnie na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Moim zdaniem to wszystko jest za jasne i się zlewa. Koszula nie bardzo do tego pasuje Jeżeli już jeansy to raczej klasyczne, ciemne. Jasne różnie można odbierać- mi od razu kojarzą się z jeansami z dziurami. Buty najlepsze. W takich zestawieniach gustuje np.: http://vslvstyle.blogspot.com/2010_04_01_archive.html Ja noszę zimą: -czarny dwurzędowy prochowiec. -płaszcz w kratę szaro-czarną, -szary płaszcz jednorzędowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 dsc - zestaw ogólnie bardzo udany Twój casualowy styl bardzo mi się podoba. Można wiedzieć gdzie zakupiłeś w końcu tą kurtkę husky? IMO bardzo udany zakup, leży świetnie, ma fajny kołnierz (wiele z kołnierzy Barboura mi się nie podoba). Jestem na tak. Szkoda tylko, że nie ma kieszonki na piersi - bardzo podoba mi się koncept noszenia w takiej kieszonce rękawiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Zestaw świetny ! Także jestem ciekaw gdzie nabyłeś kurtkę husky . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montblanc Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Jako że to mój pierwszy post na forum chciałbym sie przywitać dsc - ciekawy choc jak to juz napisano bezpieczny zestaw, tez czesto ubieram sie w podobny sposób, mam pytanie czy zakładasz czasami krawat do swetra typu "crewneck" (okrągły kołnierz)? Ja tak pare razy zrobiłem i moim zadniem to grało choc byc moze to bład. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Koszula chyba lepiej wyglądałaby w spodanich. Płaszcz też wydaje mi się za długi, ale za to spodnie mają ładny kolor.Bardzo ladny ... sa biale Mi z kolei z płaszczem westmańskim Gccg skryty fan Draculi? Nic nie moze byc bardziej preferowane nizli bladosc dziewiczej szyji w srebrnej poswiacie cmentarnej nocy. Zwiastun zblizajacego sie posilku. Jestem tradycjonalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bczyn Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Moja stylizacja pod tytułem: Choć raz poczuć się jak Hercules Poirot Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Garnitur wełniany, szyty na płótnie: Antony Loretto (Made in Poland) Muszka wiązana, wełna, satyna, uszyta samodzielnie. Koszula T.M. Lewin Zegarek: Pamiątka z pobytu na Białorusi Buty: Next. Getry do butów, samodzielna robota. Zestaw na uczelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastrzębiec Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Mimo lekkich niedoskonałości wokół ramion, dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Gdzie dorwałeś getry? Własna robota, czy kupne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stylius Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Getry do butów, samodzielna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Ajj mój błąd, niedoczytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Zdecydowanie oryginalnie. Aż szkoda tego lewego ramienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 A tak swoją drogą, getry to kolejny piękny dodatek, który nie jest już modny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bczyn Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Zdecydowanie oryginalnie. Aż szkoda tego lewego ramienia. W rzeczywistości nie wygląda to tak źle z tym ramieniem. Getry to bardzo piękny i praktyczny dodatek, myślę jeszcze o uszyciu takich samych, tylko z ociepleniem wełnianym we wnątrz, i żadna zima mi nie straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Gdyby było trochę wężej powiedziałbym świetnie , ale i teraz nieźle brawa za pomysł Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Garnitur wełniany, szyty na płótnie: Antony Loretto (Made in Poland) Możesz podać więcej informacji na temat garnituru i producenta? To marka czy osoba? Google niestety nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Witam, wybaczcie niewyprasowane spodnie, mozliwe, ze pojda do zwrotu, wiec tykac zelazkiem ich zbytnio nie moge. Szczerze mowiac to wiekszosc z elementow zestawienia to nowe nabytki, husky (uklon w strone Mr. V:)) przyszla dzisiaj razem ze spodniami, czerwony knit kupiony w sobote. Desperacko potrzebuje (i zbieram) na nowe buty. Koszula ma kolor blado rozowo-fioletowy, sweter to 'wyprany' braz w bardzo drobne granatowe romby. Pozdrawiam, dsc. Świetny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daiquiri Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 @dsc - świetnie pod względem kolorystycznym, całość bardzo ładnie współgra i przyjemnie popatrzeć @bczyn ... robi wrażenie, piszesz, że muchę uszyłeś sam - ten czerwony element to właściwość materiału? czy został dodany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booe Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Odważna stylizacja biorąc pod uwagę fakt,że skierowana na uczelnię Ja niestety własnoręcznie mam problem z przyszyciem guzika więc getry zostawię mimochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daiquiri Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Odważna stylizacja biorąc pod uwagę fakt,że skierowana na uczelnię Ja niestety własnoręcznie mam problem z przyszyciem guzika więc getry zostawię mimochodem Za czasów gdy na uczelni bywałem było nas regularnie pojawiających się w marynarkach 3. Na 150 osób na roku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 DSC - super, co to dokładnie za husky i skąd brany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Bczyn, jestem pod wielkim wrażeniem. Naprawdę oryginalnie, przypomina mi jednego z profesorów z mojej uczelni, bardzo dystyngowanego gentlemana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz_krzysztof Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Na uczelni Cię zniszczą, ale brawo za odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi