alabuz Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Kamil.em bardzo ładna poszetka na drugim zdjęciu. Można wiedzieć skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 To właściwie jedwabna apaszka. Jest cienka więc po złożeniu można ją nosić jak poszetkę. Marki nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 @kamil.em drugi zestaw zdecydowanie przygaszony, kołnierzyki nie moja bajka...ale jak zawsze jesteś schludnie ubrany:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Drugi zestaw by mnie zachwycił, gdyby nie koszula, która ciągnie na ciemną stronę mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Za kratkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Trochę za mały serek w swetrze lub zdjęcie zrobione pod złym katem. Duza mucha nie ma czym oddychać. Pozdrawiam ze słonecznej Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 ja kiedyś także będę tak umiał wiązać muchę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 ja kiedyś także będę tak umiał wiązać muchę!!! Tajemna prawda jest taka, że moja mucha jest minimalnie źle zawiązana, ale zauważyłem to dopiero po zrobieniu zdjęcia i nie miałem już czasu (ani specjalnie ochoty) żeby poprawić. Kto wie co jest nie tak z muchą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 ja kiedyś także będę tak umiał wiązać muchę!!! Tajemna prawda jest taka, że moja mucha jest minimalnie źle zawiązana, ale zauważyłem to dopiero po zrobieniu zdjęcia i nie miałem już czasu (ani specjalnie ochoty) żeby poprawić. Kto wie co jest nie tak z muchą? Następne pytanie poproszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 ja kiedyś także będę tak umiał wiązać muchę!!! Tajemna prawda jest taka, że moja mucha jest minimalnie źle zawiązana, ale zauważyłem to dopiero po zrobieniu zdjęcia i nie miałem już czasu (ani specjalnie ochoty) żeby poprawić. Kto wie co jest nie tak z muchą? Następne pytanie poproszę.. Część muchy, która tworzy przód jest minimalnie zbyt długa przez co wychodzi poza tylną częsć muchy, ale co ważniejsze, muszka nieco gorzej się układa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Dzisiejsza góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 @ Roland Advanced pattern mixing! Piękna koszula i znajomo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 @ Roland krawat także piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Dzięki @Tomek owszem, koszula znajoma @constantin jedyny problem z tym krawatem jest taki, że jest on bardzo cieniutki, przez co muszę wiązać węzeł z podwójną pętlą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Dzisiaj w kapeluszu i kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 elegancko, lekko trochę frywolnie.. zobaczyłem i pierwsza myśl śp. Piotr Skrzynecki z Piwnicy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Duża krata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Jak to się mówi, więcej na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Constantin; czy u Ciebie zawsze jest tak zimno, że musisz zawsze zakładać sweter/kamizelke pod marynarkę?. Generalnie zestaw taki sobie, moim zdaniem jasne spodnie lepiej by tu pasowały, no i jak dla mnie buty mi się nie podobają. Ale to oczywiście moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 4 in hand -> gdzie jest opcja "Buy this look" ?! Co to za budrysówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Pozwolę sobie odpowiedzieć za 4inHand, cytując go: "Moja budrysówka jest marki Topman" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 A jak tam u Was w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 tym się zajmujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi