qwerty Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 qwerty - Świetny zestaw . To trzyczęściowy garnitur sportowy, czy też pod spodem kardigan?Kardigan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Tak na szybko, robione telefonem z samowyzwalaczem. Nie udało mi się uchwycić butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 luzacki piątek do podobnego zestawu zakładam czasem poszetkę i jeansy ale bez manszetów. fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Dziś jak na złość zapomniałem poszetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Proponuję wymienić dżinsy na chinosy i będzie z tego klawy zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Dzisiejszy zestaw. Marynarka+spodnie - Massimo Dutti Koszula - Steel Rękawy w marynarce jeszcze nie skrócone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Spodnie są różowe? Jeśli tak to wielki plus ode mnie. Jedyne co mi się nie podoba to goła szyja. Do takiej marynarki to faux pass. Oczywiście najbardziej widziałbym tu fular. Ale dobrze by tu pasowała mucha lub jakiś lniano-bawełniany krawat, grenadyną też bym nie pogardził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Dziś wszyscy czegoś zapominają. Ja poszetki, Mr. Vintage czegoś pod szyją... O tempora o mores Zestaw bardzo fajny jednak pod szyją mi ewidentnie czegoś brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Jak komentowałem już tę marynarkę na blogu, tak i tutaj napiszę - jest świetna. Wszystko wygląda cudownie, poza wspomnianą gołą szyją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Skalpel - zestaw miły dla oka, prócz podwiniętych spodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flors Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Na dziś taki dobór kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 W sumie zadziwiające, jak niewielki jest stosunek ilości zestawów z klasycznymi, wełnianymi spodniami, do bawełnianych chinos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Spodnie są różowe? Jeśli tak to wielki plus ode mnie. Jedyne co mi się nie podoba to goła szyja. Do takiej marynarki to faux pass. Oczywiście najbardziej widziałbym tu fular. Spodnie koralowe-ciemny róż. Kolor trudny do określenia. Fular = +20lat. To nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 A może jednak jakiś wpis "fular - to nie dla mnie" z fotkami? Jakoś mam wrażenie, że opinie byłyby bardzo pozytywne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Spodnie są różowe? Jeśli tak to wielki plus ode mnie. Jedyne co mi się nie podoba to goła szyja. Do takiej marynarki to faux pass. Oczywiście najbardziej widziałbym tu fular. Spodnie koralowe-ciemny róż. Kolor trudny do określenia. Fular = +20lat. To nie dla mnie. Ale myślę apaszka by jak najbardziej do Ciebie pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Fular + 20 do wieku. Apaszka -20 do męskości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Wydaje mi się, że odpowiednio zestawiona + odpowiednia charyzma noszącego tylko by dodała polotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 A ja dalej się będę upierał, że umiejętnie dobrany, niedziadkowy fular to +20 do dandyzmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Wydaje mi się, że odpowiednio zestawiona + odpowiednia charyzma noszącego tylko by dodała polotu. W tym konkretnym przypadku kolor spodni daje ów polot. Gdyby dołożyć do tego apaszkę byłoby niesmacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Spodnie są różowe? Jeśli tak to wielki plus ode mnie. Jedyne co mi się nie podoba to goła szyja. Do takiej marynarki to faux pass. Oczywiście najbardziej widziałbym tu fular. Spodnie koralowe-ciemny róż. Kolor trudny do określenia. Fular = +20lat. To nie dla mnie. Ta marynarka to rozmiar 48, czy wymieniłeś na 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Hmmm... zerknij na Włochów. Kolorowe spodnie, lofersy, marynarka DB, koszula w jakiś drobny wzór, krawat np z grenadyny ( albo apaszka, fular) do tego "coś" w butonierce, poszetka i pół kilograma koralików na jednej ręce i rolex na drugiej. Czytając, wydaje się to być kosmiczne zestawienie jednak oni, raczej często potrafią to połączyć w naprawdę dobrą całość. Jednak zgodzę się z Tobą, bywają również zestawy niesmaczne, czy bez jakiegokolwiek ładu i składu. Wtedy noszący wygląda jak najbardziej egzotyczna papuga na wystawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Ja rownież w tym przypadku na 100%stawiam na fular ,z przewaga granatu ,zamknął by całość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Fular + 20 do wieku. Apaszka -20 do męskości... Nie wiem dlaczego takie dziwne skojarzenia dotyczące apaszki ,motocyklisci tez nie są męscy bo noszą apaszki ? A jest to jeden z podstawowych elementów stroju motocyklisty . Apaszka rownież była stałym elementem stroju kowbojów,oni rownież byli i są mało męscy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Ta marynarka to rozmiar 48, czy wymieniłeś na 50? 48 zwróciłem, a zamówiłem 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 A może jednak jakiś wpis "fular - to nie dla mnie" z fotkami? Jakoś mam wrażenie, że opinie byłyby bardzo pozytywne... Nic z tego. Bardziej cenię własne wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi