alabuz Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Kamil.em bardzo ładna poszetka na drugim zdjęciu. Można wiedzieć skąd? Cytuj
kamil.em Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 To właściwie jedwabna apaszka. Jest cienka więc po złożeniu można ją nosić jak poszetkę. Marki nie znam. Cytuj
constantin Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 @kamil.em drugi zestaw zdecydowanie przygaszony, kołnierzyki nie moja bajka...ale jak zawsze jesteś schludnie ubrany:)! Cytuj
Clovis Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Drugi zestaw by mnie zachwycił, gdyby nie koszula, która ciągnie na ciemną stronę mocy. Cytuj
Styleman Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Trochę za mały serek w swetrze lub zdjęcie zrobione pod złym katem. Duza mucha nie ma czym oddychać. Pozdrawiam ze słonecznej Wawy Cytuj
constantin Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 ja kiedyś także będę tak umiał wiązać muchę!!! Cytuj
4inHand Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 ja kiedyś także będę tak umiał wiązać muchę!!! Tajemna prawda jest taka, że moja mucha jest minimalnie źle zawiązana, ale zauważyłem to dopiero po zrobieniu zdjęcia i nie miałem już czasu (ani specjalnie ochoty) żeby poprawić. Kto wie co jest nie tak z muchą? Cytuj
constantin Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 ja kiedyś także będę tak umiał wiązać muchę!!! Tajemna prawda jest taka, że moja mucha jest minimalnie źle zawiązana, ale zauważyłem to dopiero po zrobieniu zdjęcia i nie miałem już czasu (ani specjalnie ochoty) żeby poprawić. Kto wie co jest nie tak z muchą? Następne pytanie poproszę.. Cytuj
4inHand Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 ja kiedyś także będę tak umiał wiązać muchę!!! Tajemna prawda jest taka, że moja mucha jest minimalnie źle zawiązana, ale zauważyłem to dopiero po zrobieniu zdjęcia i nie miałem już czasu (ani specjalnie ochoty) żeby poprawić. Kto wie co jest nie tak z muchą? Następne pytanie poproszę.. Część muchy, która tworzy przód jest minimalnie zbyt długa przez co wychodzi poza tylną częsć muchy, ale co ważniejsze, muszka nieco gorzej się układa. Cytuj
4inHand Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 @ Roland Advanced pattern mixing! Piękna koszula i znajomo wygląda Cytuj
constantin Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 @ Roland krawat także piękny Cytuj
roland Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzięki @Tomek owszem, koszula znajoma @constantin jedyny problem z tym krawatem jest taki, że jest on bardzo cieniutki, przez co muszę wiązać węzeł z podwójną pętlą Cytuj
Styleman Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzisiaj w kapeluszu i kolorowo. Cytuj
constantin Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 elegancko, lekko trochę frywolnie.. zobaczyłem i pierwsza myśl śp. Piotr Skrzynecki z Piwnicy.... Cytuj
4inHand Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak to się mówi, więcej na blogu Cytuj
ricco Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Constantin; czy u Ciebie zawsze jest tak zimno, że musisz zawsze zakładać sweter/kamizelke pod marynarkę?. Generalnie zestaw taki sobie, moim zdaniem jasne spodnie lepiej by tu pasowały, no i jak dla mnie buty mi się nie podobają. Ale to oczywiście moje zdanie Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 4 in hand -> gdzie jest opcja "Buy this look" ?! Co to za budrysówka? Cytuj
bartazz Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Pozwolę sobie odpowiedzieć za 4inHand, cytując go: "Moja budrysówka jest marki Topman" Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 A jak tam u Was w pracy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi