djmakus Opublikowano 17 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2025 było lato, nima lata 8 Cytuj
Karol G. Opublikowano 20 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2025 Lustro w windzie jakby czystsze 8 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 5 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2025 Zaległe z piątku. 7 2 Cytuj
Velahrn Opublikowano 5 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2025 2 godziny temu, Kyle napisał: Zaległe z piątku. Piękny krawat i piękny węzeł. Gdzie kupiłeś, Tiestore? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 12 Października 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Października 2025 Zaległe z piątku. Krawat z czasów chwilowej dużej popularności szantungu (a to dodatkowo jest szantung grenadyna). 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 19 Października 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Października 2025 Kilka ostatnich zestawów: 14 3 Cytuj
Kyle Opublikowano 14 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2025 Prawie miesięcznica ostatniego wpisu w wątku... U mnie dziś prawie wszystko amerykańskiej proweniencji - marynarka Ralph Lauren, spodnie Jos a Bank, koszula Proper Cloth, krawat theTieBar, loafersy Allen Edmonds. Tylko skarpetki tureckie, niewidoczna tu poszetka polska, niewidoczne szelki polskie, i bezrękawnik polsko-chiński. 7 2 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 14 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2025 1 godzinę temu, Kyle napisał: spodnie Jos a Bank chyba mam takie same, nadal czekają na przeróbkę ? Cytuj
Kyle Opublikowano 14 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2025 Moje mają ładnych kilka lat, fajna, nie bardzo gruba flanela. Teraz ta firma trochę zeszła na psy, coraz więcej polyestru. Cytuj
jaskokoz Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 Bezrękawnik, skąd, co i jak? Cytuj
Kyle Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 11 godzin temu, jaskokoz napisał: Bezrękawnik, skąd, co i jak? Wiem, że wygląd nieźle ;-), ale to tylko Reserved. Sprzed roku albo dwóch. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 7 Grudnia 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2025 Dziś: 9 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 11 Grudnia 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2025 Krawat E. G. Cappelli w roli głównej. 9 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sivlefu Opublikowano 14 Grudnia 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2025 Pierwszy raz tutaj, pozdrawiam. 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 30 Grudnia 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2025 Mam swoją marynarkę w kratkę gun club. Spier&Mackay, pasuje mi ich fit. Zaryzykowałem z rozmiarem na wzrost regular, a nie long, i przy sportowej marynarce bardziej mi to pasuje (przy garniturach się waham, chyba zostanę przy long, różnica w długości samych marynarek nie jest duża i przy sportowych wolę trochę krótsze, bo mają wizualnie lepszą dynamikę, no i mam od razu dobrą albo prawie dobrą długość rękawa; w przypadku garniturów jednak chyba zachowam konserwatywne podejście). 9 2 Cytuj
Kyle Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Wiem, że nie widać zbyt dużo, ale strasznie mnie cieszy ta marynarka, dobrze lezy, jest wygodna, fajnie się komponuje z koszulami a'la denim czy z oxfordy oraz z jeansami. Do tego stopnia mi się podoba, że na Style Forum dorwałem praktycznie nową za pół ceny z zieloną kratką. Tylko trzeba się czegoś pozbyć, żeby zrobić miejsce w szafie. 6 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Opublikowano 27 Stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia Wybaczcie kiepskie światło - zdjęcie robione po powrocie z imprezy, na którą ten zestaw był wybrany. 11 Cytuj
Velahrn Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego W dniu 27.01.2026 o 21:52, Karol G. napisał: Wybaczcie kiepskie światło - zdjęcie robione po powrocie z imprezy, na którą ten zestaw był wybrany. Krawat od SuSu z Otrium? Cytuj
Karol G. Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Tak, cenowo rewelacja, jakościowo średnio (dość sztywny), ale sumarycznie jest okej. 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego Hej dandysi, kto gotów ruszyć na Śnieżkę? 4 2 Cytuj
Wodzu Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego @Kyle, czekam z herbatą i kanapkami bespoke: 5 Cytuj
Kyle Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego Na całe szczęście w oxfordach jak widzę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi