Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Opublikowano 18 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 9 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 18 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 To ostatni krawat EoE, który udało mi się uszyć przed zamknięciem biznesu. Koszula MTM i odważny garnitur do niego pasują całkiem niezle: 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Opublikowano 18 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 13 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 19 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Prawie cały tydzień w biurze, więc można było wykorzystać okazję do ubrania się przyzwoicie. Dziś: 23 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 22 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Zestaw koordynowany: 19 3 Cytuj
Velahrn Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 W dniu 19.03.2021 o 17:33, phantom napisał: Prawie cały tydzień w biurze, więc można było wykorzystać okazję do ubrania się przyzwoicie. Dziś: Bardzo fajny zestaw! Nie jest to zdjęcie ze ślubu, bo wygląda jak wzorcowy Pan młody? Zwłaszcza z tym krawatem... Cytuj
phantom Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Godzinę temu, Velahrn napisał: Bardzo fajny zestaw! Nie jest to zdjęcie ze ślubu, bo wygląda jak wzorcowy Pan młody? Zwłaszcza z tym krawatem... Dzięki, mogłoby być ze ślubu - jak najbardziej. I garnitur rzeczywiście jest z poprawin mojego wesela - założyłem wtedy jednak biały pin collar i burgundową grenadynę grossa, czyli jeszcze bardziej schematycznie:) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 23 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 marynarka Dawid Kukliński, koszula Camiceria Olga, krawat i poszetka od Poszetki 18 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Opublikowano 23 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 14 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 24 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Biurowo: 21 Cytuj
Jacek. Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 @phantomklasa jak zawsze. zazdroszczę biura na tarasie/w ogrodzie:) Cytuj
phantom Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 2 godziny temu, Jacek. napisał: @phantomklasa jak zawsze. zazdroszczę biura na tarasie/w ogrodzie:) Dzięki! Dziś naprawdę było biuro? Ale kiedy jest ciepło to przy przyzwoitym internecie praca na tarasie jest prześwietna - zwłaszcza jak nie ma dużo spotkań? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 27 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2021 Musztarda + Rubin 15 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 28 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 Sartoria Palto, Stetson, Turnbull & Asser, Vass: 20 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 29 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 garnitur by Dawid Kukliński, koszula Camiceria Olga, krawat Embassy of Elegance i poszetka od Poszetki 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Opublikowano 31 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 No cześć wiosno ???️ 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 31 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 Rano się wystroiłem jak na mróz, a teraz 20 stopni w Łodzi: 28 3 Cytuj
phantom Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Godzinę temu, kichanadeta napisał: Doskonale! Dzięki! Ostatnio jeden z moich ulubionych zestawów. Cytuj
JDC Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 No ale żeby od @Tanatos70 podkradać pomyśł na kota w tle to już za dużo A co do zestawu to bardzo fajnie, ja bym tylko koszulę zmienił, jeśli w klubowy zestaw idziesz. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Krawat i marynarka z tego samego próbnika 14 3 Cytuj
pablocito Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 No ale żeby od @Tanatos70 podkradać pomyśł na kota w tle to już za dużo A co do zestawu to bardzo fajnie, ja bym tylko koszulę zmienił, jeśli w klubowy zestaw idziesz.Jeśli w klubowy to i spodnie, jeżeli to tylko fajny zestaw z blezerem (bo czemu nie?), to koszula jak i spodnie są w porządku. Cytuj
gdynianin Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 @JDCdaleko mi do stylu brytyjskiego, więc raczej traktuję ten ubiór jako bardzo swobodną interpretację zestawu klubowego. Aha, gadałem z kotem i powiedział mi, że robi co chce i jak będzie miał na to ochotę to wejdzie mi w kadr w czasie robienia zdjęć i roztoczy swój majestat, czy tego chcę czy nie i niezależnie od tego, co uważają inni. Nawet @Tanatos70 i (zwłaszcza) jego kot. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi