Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 19.03.2021 o 17:33, phantom napisał:

Prawie cały tydzień w biurze, więc można było wykorzystać okazję do ubrania się przyzwoicie. Dziś:

8C526EC8-303C-46AC-AF43-698873B0BDEA.thumb.jpeg.c5856b250cbee22f0a97cbe93344d26a.jpeg

Bardzo fajny zestaw! Nie jest to zdjęcie ze ślubu, bo wygląda jak wzorcowy Pan młody? Zwłaszcza z tym krawatem...

Opublikowano
Godzinę temu, Velahrn napisał:

Bardzo fajny zestaw! Nie jest to zdjęcie ze ślubu, bo wygląda jak wzorcowy Pan młody? Zwłaszcza z tym krawatem...

Dzięki, mogłoby być ze ślubu - jak najbardziej. I garnitur rzeczywiście jest z poprawin mojego wesela - założyłem wtedy jednak biały pin collar i burgundową grenadynę grossa, czyli jeszcze bardziej schematycznie:)

Opublikowano
2 godziny temu, Jacek. napisał:

@phantomklasa jak zawsze. zazdroszczę biura na tarasie/w ogrodzie:)

Dzięki! Dziś naprawdę było biuro? Ale kiedy jest ciepło to przy przyzwoitym internecie praca na tarasie jest prześwietna - zwłaszcza jak nie ma dużo spotkań?

Opublikowano
No ale żeby od @Tanatos70 podkradać pomyśł na kota w tle to już za dużo 
A co do zestawu to bardzo fajnie, ja bym tylko koszulę zmienił, jeśli w klubowy zestaw idziesz.

Jeśli w klubowy to i spodnie, jeżeli to tylko fajny zestaw z blezerem (bo czemu nie?), to koszula jak i spodnie są w porządku.
Opublikowano

@JDCdaleko mi do stylu brytyjskiego, więc raczej traktuję ten ubiór jako bardzo swobodną interpretację zestawu klubowego.

Aha, gadałem z kotem i powiedział mi, że robi co chce i jak będzie miał na to ochotę to wejdzie mi w kadr w czasie robienia zdjęć i roztoczy swój majestat, czy tego chcę czy nie i niezależnie od tego, co uważają inni. Nawet @Tanatos70 i (zwłaszcza) jego kot. 

• Like 4