Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wybaczcie niewyprasowane spodnie, mozliwe, ze pojda do zwrotu, wiec tykac zelazkiem ich zbytnio nie moge. Szczerze mowiac to wiekszosc z elementow zestawienia to nowe nabytki, husky (uklon w strone Mr. V:)) przyszla dzisiaj razem ze spodniami, czerwony knit kupiony w sobote.

Dołączona grafika

Desperacko potrzebuje (i zbieram) na nowe buty. Koszula ma kolor blado rozowo-fioletowy, sweter to 'wyprany' braz w bardzo drobne granatowe romby.

Pozdrawiam,

dsc.

Opublikowano

Stylizacja bezpieczna i klasyczna,buty zdecydowanie przydałoby się porządnie wypastować,chociaż pewnie zostały założone jedynie do zdjęcia. Za tym rodzajem kurtek osobiście nie przepadam :) Ze spodniami nie zauważyłem żadnego feleru więc dlaczego bierzesz zwrot pod uwagę ?

Ogólnie na +

Opublikowano

Dołączona grafika

Moim zdaniem to wszystko jest za jasne i się zlewa.

Koszula nie bardzo do tego pasuje

Jeżeli już jeansy to raczej klasyczne, ciemne.

Jasne różnie można odbierać- mi od razu kojarzą się z jeansami z dziurami.

Buty najlepsze.

W takich zestawieniach gustuje np.:

http://vslvstyle.blogspot.com/2010_04_01_archive.html

Ja noszę zimą:

-czarny dwurzędowy prochowiec.

-płaszcz w kratę szaro-czarną,

-szary płaszcz jednorzędowy.

Opublikowano

dsc - zestaw ogólnie bardzo udany :) Twój casualowy styl bardzo mi się podoba. Można wiedzieć gdzie zakupiłeś w końcu tą kurtkę husky? IMO bardzo udany zakup, leży świetnie, ma fajny kołnierz (wiele z kołnierzy Barboura mi się nie podoba). Jestem na tak. Szkoda tylko, że nie ma kieszonki na piersi - bardzo podoba mi się koncept noszenia w takiej kieszonce rękawiczek :D

Opublikowano

Jako że to mój pierwszy post na forum chciałbym sie przywitać :)

dsc - ciekawy choc jak to juz napisano bezpieczny zestaw, tez czesto ubieram sie w podobny sposób, mam pytanie czy zakładasz czasami krawat do swetra typu "crewneck" (okrągły kołnierz)? Ja tak pare razy zrobiłem i moim zadniem to grało choc byc moze to bład.

pozdrawiam

Opublikowano

Koszula chyba lepiej wyglądałaby w spodanich. Płaszcz też wydaje mi się za długi, ale za to spodnie mają ładny kolor.

Bardzo ladny ... sa biale :D

Mi z kolei z płaszczem westmańskim ;)

Gccg skryty fan Draculi? :)

Nic nie moze byc bardziej preferowane nizli bladosc dziewiczej szyji w srebrnej poswiacie cmentarnej nocy. Zwiastun zblizajacego sie posilku. :mrgreen:;):D

Jestem tradycjonalista :D

Opublikowano

Moja stylizacja pod tytułem: Choć raz poczuć się jak Hercules Poirot :)

Dołączona grafika

Uploaded with ImageShack.us

Dołączona grafika

Uploaded with ImageShack.us

Garnitur wełniany, szyty na płótnie: Antony Loretto (Made in Poland)

Muszka wiązana, wełna, satyna, uszyta samodzielnie.

Koszula T.M. Lewin

Zegarek: Pamiątka z pobytu na Białorusi :)

Buty: Next.

Getry do butów, samodzielna robota.

Zestaw na uczelnie.

Opublikowano

Zdecydowanie oryginalnie. Aż szkoda tego lewego ramienia.

W rzeczywistości nie wygląda to tak źle z tym ramieniem. Getry to bardzo piękny i praktyczny dodatek, myślę jeszcze o uszyciu takich samych, tylko z ociepleniem wełnianym we wnątrz, i żadna zima mi nie straszna :)

Opublikowano

Witam,

wybaczcie niewyprasowane spodnie, mozliwe, ze pojda do zwrotu, wiec tykac zelazkiem ich zbytnio nie moge. Szczerze mowiac to wiekszosc z elementow zestawienia to nowe nabytki, husky (uklon w strone Mr. V:)) przyszla dzisiaj razem ze spodniami, czerwony knit kupiony w sobote.

Desperacko potrzebuje (i zbieram) na nowe buty. Koszula ma kolor blado rozowo-fioletowy, sweter to 'wyprany' braz w bardzo drobne granatowe romby.

Pozdrawiam,

dsc.

Świetny zestaw.

Opublikowano

@dsc - świetnie pod względem kolorystycznym, całość bardzo ładnie współgra i przyjemnie popatrzeć

@bczyn ... robi wrażenie, piszesz, że muchę uszyłeś sam - ten czerwony element to właściwość materiału? czy został dodany?

Opublikowano

Odważna stylizacja biorąc pod uwagę fakt,że skierowana na uczelnię :) Ja niestety własnoręcznie mam problem z przyszyciem guzika więc getry zostawię mimochodem ;)

Za czasów gdy na uczelni bywałem było nas regularnie pojawiających się w marynarkach 3. Na 150 osób na roku :/