fan_dobrego_buta Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Buty będą u mnie najpózniej 7-8 grudia, jeżeli zapłacę do tego piątku. Wysyłka do was niestety dopiero po powrocie z wyjazdu służbowego, czyli 13-14 grudnia Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 Dziś rozmawiałem z fabryka AS i połowa butów jest już sprawdzona i mam nadzieję, że do jutra wszystko zostanie potwierdzone. Fakturę mam mieć na piątek, więc jak się wszystko uda to w poniedziałe - wtorek odbiór. Dam znać M Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 Aby nie opózniać, włąśnie dokonałem przelewu do fabryki AS. Wolę aby pieniądze czekały u nich na koncie na potwierdzenie, że paczki są gotowe do odbioru, niż odwrotnie. NIestety bank naliczył wyższy kurs o 0.0233 PLN: "Kursy przewalutowań: kurs sprzedaży dewiz waluty GBP na potrzeby wyliczenia [Kwota oryginalna DPW]: 6,1833 (2015-11-25 09:05:00) " Bardzo proszę wszystkich kupujących o przeliczenie kwoty jaka powinni mi dopłacic i dokonanie przelewu na moje konto - jest to między 3.6 - 6.7 pln za parę. Pozdrawiam Marcin Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Zamówienie grupowe AS: buty niestety będą gotowe, do odbioru przez DPD, dopiero na środę lub czwartek. M Cytuj
Shenkt Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Zamówienie grupowe AS: buty niestety będą gotowe, do odbioru przez DPD, dopiero na środę lub czwartek. M Czy ma to jakieś znaczenie, skoro buty -z tego co pisałeś wcześniej - dasz radę wysłać po powrocie z wyjazdu służbowego? Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie ma wpływu na wysyłkę w kraju, jednak czuję się zobowiązany informować kolegów o postępach dostawy z UK. Cytuj
Rdk Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jeśli ktoś ma ochotę na wspólne zakupy butów Bexley to zapraszam. http://www.bexley.com Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Potwierdzam, że buty opuściły fabrykę AS 1 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jak już pisałem buty są w drodze i postaram się je rozesłać między wyjazdami- czyli piątek (11.12) i poniedziałek (14.12). Pozdrawiam M Cytuj
Lorentz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jak już pisałem buty są w drodze i postaram się je rozesłać między wyjazdami- czyli piątek (11.12) i poniedziałek (14.12). Pozdrawiam M Ekstra! Może dotrą przed świętami, jak kurier nie pogubi.. P.S. Marcinie, zerkniesz na priv? Cytuj
bratdominik Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jak już pisałem buty są w drodze i postaram się je rozesłać między wyjazdami- czyli piątek (11.12) i poniedziałek (14.12). Pozdrawiam M Super, no to czekamy cierpliwie Dzięki! Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wlaśnie otrzymałem informację, że wszystkie kartony z butami AS zostały dostarczone. Napiszę więcej w czwartek wieczorem, gdy wrócę do domu i zobaczę zawartość. Proszę o przesłanie na priv: adres wysyłki, imię i nazwisko, telefon kontaktowy oraz model i rozmiar - wcześniej wysłanych danych nie będę brał pod uwagę. Buty będę wysyłał firmą kurierska DPD, zgodnie z kolejnością otrzymanych emaili M Cytuj
bratdominik Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Dziękuję, dane poszły na PW Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Obejrzałem kilka par butów i nie znalazlem większych problemów. Bardzo ładnie prezentują się trzewiki JCrew. Cytuj
Lorentz Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Obejrzałem kilka par butów i nie znalazlem większych problemów. Bardzo ładnie prezentują się trzewiki JCrew. A w którejś parze dostrzegłeś jakieś rażące mankamenty, czy trafił się dobry "sort"? Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie widziałe wszystkich. Wydaje mi się, że moja para Holmes II jest najgorsza, gdyż jeden but jest jasnieszy od drugiego - oczywiście mimo to buty sa super!!!!. Oczywiście to nie jest problem dla środków Saphir. Druga para - AS Holburn jest bez wad!!!! M Cytuj
Shenkt Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 W takim razie niecierpliwie czekamy na przesylki Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Paczki zostały wysłane dziś w 2 turach. Większość będzie dostarczona jutro. Modele DrakeUK7.5, Ramsey UK8, JCrew Plain UK8.5 oraz Hannover UK9 powinny być dostarczone w środę. 2 Cytuj
bratdominik Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 @fan_dobrego_buta, dziękuję za całe zamówienie i jego organizację.Buty przybyły, ale tak jak pisałem do Ciebie na PW, otworzę je w Wigilię jako prezent świątecznourodzinowy. Swoje wrażenia opiszę gdzieś około Świąt. Cytuj
Skalpel Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 ..., otworzę je w Wigilię jako prezent świątecznourodzinowy. .... szacun! naprawde... ja bym już papier przy kurierze rwał. ... 3 Cytuj
bratdominik Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 No rwę, ale sobie włosy na głowie z rozpaczy, ale od samego początku założyłem to sobie więc nie można być 'mientkim':) Cytuj
Marcin_L Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Hunty dotarły dziś Są świetne! Co dziwne - przy tym samym kopycie i rozmiarze są nieco bardziej ciasne w porównaniu z Charlesami II. Dla mnie to super, bo mój rozmiar waha się pomiędzy 7,5 a 8 @Marcin: baaaardzo dziękuję! Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 No rwę, ale sobie włosy na głowie z rozpaczy, ale od samego początku założyłem to sobie więc nie można być 'mientkim':) NIe ma sprawy. Tak jak pisałem na priv - też bym nie wytrzymał do Świąt. Szacunek! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi