Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby nie opózniać, włąśnie dokonałem przelewu do fabryki AS. Wolę aby pieniądze czekały u nich na koncie na potwierdzenie, że paczki są gotowe do odbioru, niż odwrotnie.

NIestety bank naliczył wyższy kurs o 0.0233 PLN:

"Kursy przewalutowań:

kurs sprzedaży dewiz waluty GBP na potrzeby wyliczenia [Kwota oryginalna DPW]: 6,1833 (2015-11-25 09:05:00) "

Bardzo proszę wszystkich kupujących o przeliczenie kwoty jaka powinni mi dopłacic i dokonanie przelewu na moje konto - jest to między 3.6 - 6.7 pln za parę.

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

Zamówienie grupowe AS:

buty niestety będą gotowe, do odbioru przez DPD, dopiero na środę lub czwartek.

M

Czy ma to jakieś znaczenie, skoro buty -z tego co pisałeś wcześniej - dasz radę wysłać po powrocie z wyjazdu służbowego?
Opublikowano

Jak już pisałem buty są w drodze i postaram się je rozesłać między wyjazdami- czyli piątek (11.12)  i poniedziałek (14.12).

Pozdrawiam

M

Ekstra! Może dotrą przed świętami, jak kurier nie pogubi..

P.S. Marcinie, zerkniesz na priv?

Opublikowano

Wlaśnie otrzymałem informację, że wszystkie kartony z butami AS zostały dostarczone. Napiszę więcej w czwartek wieczorem, gdy wrócę do domu i zobaczę zawartość.

Proszę o przesłanie na priv: adres wysyłki, imię i nazwisko, telefon kontaktowy oraz model i rozmiar - wcześniej wysłanych danych nie będę brał pod uwagę. Buty będę wysyłał firmą kurierska DPD,  zgodnie z kolejnością otrzymanych emaili

M

Opublikowano

Obejrzałem kilka par butów i nie znalazlem większych problemów.  Bardzo ładnie prezentują się trzewiki JCrew. 

A w którejś parze dostrzegłeś jakieś rażące mankamenty, czy trafił się dobry "sort"?

Opublikowano

@fan_dobrego_buta, dziękuję za całe zamówienie i jego organizację.Buty przybyły, ale tak jak pisałem do Ciebie na PW, otworzę je w Wigilię jako prezent świątecznourodzinowy. Swoje wrażenia opiszę gdzieś około Świąt.

Opublikowano

Hunty dotarły dziś :) Są świetne! Co dziwne - przy tym samym kopycie i rozmiarze są nieco bardziej ciasne w porównaniu z Charlesami II. Dla mnie to super, bo mój rozmiar waha się pomiędzy 7,5 a 8 :)

@Marcin: baaaardzo dziękuję!