fan_dobrego_buta Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Buty będą u mnie najpózniej 7-8 grudia, jeżeli zapłacę do tego piątku. Wysyłka do was niestety dopiero po powrocie z wyjazdu służbowego, czyli 13-14 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Dziś rozmawiałem z fabryka AS i połowa butów jest już sprawdzona i mam nadzieję, że do jutra wszystko zostanie potwierdzone. Fakturę mam mieć na piątek, więc jak się wszystko uda to w poniedziałe - wtorek odbiór. Dam znać M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Aby nie opózniać, włąśnie dokonałem przelewu do fabryki AS. Wolę aby pieniądze czekały u nich na koncie na potwierdzenie, że paczki są gotowe do odbioru, niż odwrotnie. NIestety bank naliczył wyższy kurs o 0.0233 PLN: "Kursy przewalutowań: kurs sprzedaży dewiz waluty GBP na potrzeby wyliczenia [Kwota oryginalna DPW]: 6,1833 (2015-11-25 09:05:00) " Bardzo proszę wszystkich kupujących o przeliczenie kwoty jaka powinni mi dopłacic i dokonanie przelewu na moje konto - jest to między 3.6 - 6.7 pln za parę. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Zamówienie grupowe AS: buty niestety będą gotowe, do odbioru przez DPD, dopiero na środę lub czwartek. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Zamówienie grupowe AS: buty niestety będą gotowe, do odbioru przez DPD, dopiero na środę lub czwartek. M Czy ma to jakieś znaczenie, skoro buty -z tego co pisałeś wcześniej - dasz radę wysłać po powrocie z wyjazdu służbowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Nie ma wpływu na wysyłkę w kraju, jednak czuję się zobowiązany informować kolegów o postępach dostawy z UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Jeśli ktoś ma ochotę na wspólne zakupy butów Bexley to zapraszam. http://www.bexley.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Potwierdzam, że buty opuściły fabrykę AS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Jak już pisałem buty są w drodze i postaram się je rozesłać między wyjazdami- czyli piątek (11.12) i poniedziałek (14.12). Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Jak już pisałem buty są w drodze i postaram się je rozesłać między wyjazdami- czyli piątek (11.12) i poniedziałek (14.12). Pozdrawiam M Ekstra! Może dotrą przed świętami, jak kurier nie pogubi.. P.S. Marcinie, zerkniesz na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Jak już pisałem buty są w drodze i postaram się je rozesłać między wyjazdami- czyli piątek (11.12) i poniedziałek (14.12). Pozdrawiam M Super, no to czekamy cierpliwie Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Wlaśnie otrzymałem informację, że wszystkie kartony z butami AS zostały dostarczone. Napiszę więcej w czwartek wieczorem, gdy wrócę do domu i zobaczę zawartość. Proszę o przesłanie na priv: adres wysyłki, imię i nazwisko, telefon kontaktowy oraz model i rozmiar - wcześniej wysłanych danych nie będę brał pod uwagę. Buty będę wysyłał firmą kurierska DPD, zgodnie z kolejnością otrzymanych emaili M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Dziękuję, dane poszły na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Obejrzałem kilka par butów i nie znalazlem większych problemów. Bardzo ładnie prezentują się trzewiki JCrew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Obejrzałem kilka par butów i nie znalazlem większych problemów. Bardzo ładnie prezentują się trzewiki JCrew. A w którejś parze dostrzegłeś jakieś rażące mankamenty, czy trafił się dobry "sort"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Nie widziałe wszystkich. Wydaje mi się, że moja para Holmes II jest najgorsza, gdyż jeden but jest jasnieszy od drugiego - oczywiście mimo to buty sa super!!!!. Oczywiście to nie jest problem dla środków Saphir. Druga para - AS Holburn jest bez wad!!!! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 W takim razie niecierpliwie czekamy na przesylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Paczki zostały wysłane dziś w 2 turach. Większość będzie dostarczona jutro. Modele DrakeUK7.5, Ramsey UK8, JCrew Plain UK8.5 oraz Hannover UK9 powinny być dostarczone w środę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 @fan_dobrego_buta, dziękuję za całe zamówienie i jego organizację.Buty przybyły, ale tak jak pisałem do Ciebie na PW, otworzę je w Wigilię jako prezent świątecznourodzinowy. Swoje wrażenia opiszę gdzieś około Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 ..., otworzę je w Wigilię jako prezent świątecznourodzinowy. .... szacun! naprawde... ja bym już papier przy kurierze rwał. ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 No rwę, ale sobie włosy na głowie z rozpaczy, ale od samego początku założyłem to sobie więc nie można być 'mientkim':) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Hunty dotarły dziś Są świetne! Co dziwne - przy tym samym kopycie i rozmiarze są nieco bardziej ciasne w porównaniu z Charlesami II. Dla mnie to super, bo mój rozmiar waha się pomiędzy 7,5 a 8 @Marcin: baaaardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 No rwę, ale sobie włosy na głowie z rozpaczy, ale od samego początku założyłem to sobie więc nie można być 'mientkim':) NIe ma sprawy. Tak jak pisałem na priv - też bym nie wytrzymał do Świąt. Szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi