Martyśka Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Niedługo mój facet ma urodziny. Wiem, że przydałby mu się nowy portfel, ale mam problem z wyborem. Oczywiście musi być elegancki i wykonany ze skóry, jednak nie jestem pewna czy najpopularniejsze marki jak Wittchen, K.Clain czy Moschino to dobra inwestycja.. Obawiam się, że cena może nie iść w parze z jakością. Bardzo proszę o opinie a nawet konkretne modele. Dodam, że chciałabym przeznaczyć na ten prezent do 150 zł. Cytuj
Aron Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Nie znam cen K.Clain czy Moschino, ale w Wittchen za 150 zł to chyba tylko na wyprzedaży można kupić portfel. Osobiście mam ten, cena trochę wyższa, ale nieznacznie http://sklepmiler.pl/produkt/skorzany-portfel-bez-podszewki Tutaj ceny sporo wyższe, ale na wszelki wypadek podaję link: http://exoxe.pl/category/men-chairman?horizontal 2 Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Po co gdzieś daleko szukać kolega forumowy z linku poniżej sprzedaje: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3194-s-portfel-sk%C3%B3rzany-bukszpan-3-kieszeniowy-br%C4%85z/ Cytuj
lubo69 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Portfel Calvin Klein i podobne to inwestycja w logo (najczęściej wyraźnie widoczne); sam produkt jest wart góra 1/3 ceny. Propozycje które przedstawił Aron są warte tyle ile kosztują. Jeżeli natomiast chcesz mieć coś wartego więcej niż cena z metki, poszukaj w TKMaxx portfeli Timberland za około 100 zł. Cytuj
mosze Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Wybierz portfel (model, kolor, typ skóry) i zleć wykonanie któremuś z forumowych majstrów. Zdecydowanie najlepsza opcja. Cytuj
Pepo Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Wybierz portfel (model, kolor, typ skóry) i zleć wykonanie któremuś z forumowych majstrów. Zdecydowanie najlepsza opcja. Zmieści się w 150zł? Cytuj
mosze Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 No fakt, może się nie zmieści Ale może warto zainwestować w chłopaka nieco więcej 1 Cytuj
Pepo Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 No fakt, może się nie zmieści Ale może warto zainwestować w chłopaka nieco więcej To nie ulega wątpliwości Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 150 to dość nieduży budżet na portfel, który mógłby być "inwestycją" (tj. taki, który wystarczy może nie do końca życia, ale na kilka lat intensywnego użytkowania). O ile idea mini-portfela "milerowskiego", albo tego w wersji z exoxe (mini-wallet) jest bardzo szczytna, to taki wynalazek nie może moim zdaniem być jedynym portfelem w garderobie mężczyzny. Można (ba, trzeba!) go kupić jako dodatek np. na wyjścia, gdy ważne jest, by portfel nie zakłócał linii ubioru, ale większy portfel jednak mieć trzeba, taki do trzymania w teczce w dni pracujące. Mnie się bardzo podoba linia Napoli z exoxe: portfel z dwiema przegródkami na banknoty i ośmioma na karty, bez bilonówki. Te portfele *niestety* zaczynają się od 279 PLN (choć to rozsądna cena moim zdaniem). Może uda się znaleźć coś podobnego w niższej cenie... Moim zdaniem taki portfel bez bilonówki bardziej się szanuje, rzadziej wyciąga (na bilon najlepsza jest... kieszeń, i jakieś pudełeczko np. na biurku ), i przez to na dłużej starczy. Portfele CK bym sobie odpuścił. Wittchena bym rozważył tylko po mocno promocyjnej cenie. 1 Cytuj
DeanM Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 http://allegro.pl/cienki-skorzany-portfel-bez-podszewki-bilonowka-i5553317227.html Tutaj tańszy zamiennik dla wyżej wymienianego, widziałem na żywo bardzo dobry stosunek cena/jakość. 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Miałem portfel Wittchena. W porównaniu do Exoxe (który obecnie użytkuje) to był syf. Szczerze polecam tę drugą firmę, choć trzeba będzie zapłacić nieco więcej niż budżet zakłada. Cytuj
waski Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Również mam portfel od Exoxe i jestem bardzo zadowolony. Polecam. 1 Cytuj
Majkelo Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ja miałem z Puccini akurat taki problematyczny model, który mimo że od dobrej marki, to się łuszczył. Teraz mam na oku coś od Barona, akurat ma fajną wyprzedaż. Cytuj
Sayyed Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ja miałem z Puccini akurat taki problematyczny model, który mimo że od dobrej marki, to się łuszczył. Teraz mam na oku coś od Barona, akurat ma fajną wyprzedaż. Na damskie portfele... ? 1 Cytuj
Koval Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Kolega miał - rozpadł się po tygodniu, beznadziejny proces reklamacji. Nie polecam! 3 Cytuj
Melaks Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 Ja miałem też od puccini i po pół roku skóra się wytarła i zmieniła kolor z granatowego na czarny, wittchen był lepszy. Ostatnio natomiast podtrzymuje eko trend i zamówiłem portfel z korka - jestem ciekaw czy wytrzyma dłużej niż te skórzane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi