Martyśka Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Niedługo mój facet ma urodziny. Wiem, że przydałby mu się nowy portfel, ale mam problem z wyborem. Oczywiście musi być elegancki i wykonany ze skóry, jednak nie jestem pewna czy najpopularniejsze marki jak Wittchen, K.Clain czy Moschino to dobra inwestycja.. Obawiam się, że cena może nie iść w parze z jakością. Bardzo proszę o opinie a nawet konkretne modele. Dodam, że chciałabym przeznaczyć na ten prezent do 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Nie znam cen K.Clain czy Moschino, ale w Wittchen za 150 zł to chyba tylko na wyprzedaży można kupić portfel. Osobiście mam ten, cena trochę wyższa, ale nieznacznie http://sklepmiler.pl/produkt/skorzany-portfel-bez-podszewki Tutaj ceny sporo wyższe, ale na wszelki wypadek podaję link: http://exoxe.pl/category/men-chairman?horizontal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Po co gdzieś daleko szukać kolega forumowy z linku poniżej sprzedaje: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3194-s-portfel-sk%C3%B3rzany-bukszpan-3-kieszeniowy-br%C4%85z/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Portfel Calvin Klein i podobne to inwestycja w logo (najczęściej wyraźnie widoczne); sam produkt jest wart góra 1/3 ceny. Propozycje które przedstawił Aron są warte tyle ile kosztują. Jeżeli natomiast chcesz mieć coś wartego więcej niż cena z metki, poszukaj w TKMaxx portfeli Timberland za około 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Wybierz portfel (model, kolor, typ skóry) i zleć wykonanie któremuś z forumowych majstrów. Zdecydowanie najlepsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Wybierz portfel (model, kolor, typ skóry) i zleć wykonanie któremuś z forumowych majstrów. Zdecydowanie najlepsza opcja. Zmieści się w 150zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 No fakt, może się nie zmieści Ale może warto zainwestować w chłopaka nieco więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 No fakt, może się nie zmieści Ale może warto zainwestować w chłopaka nieco więcej To nie ulega wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 150 to dość nieduży budżet na portfel, który mógłby być "inwestycją" (tj. taki, który wystarczy może nie do końca życia, ale na kilka lat intensywnego użytkowania). O ile idea mini-portfela "milerowskiego", albo tego w wersji z exoxe (mini-wallet) jest bardzo szczytna, to taki wynalazek nie może moim zdaniem być jedynym portfelem w garderobie mężczyzny. Można (ba, trzeba!) go kupić jako dodatek np. na wyjścia, gdy ważne jest, by portfel nie zakłócał linii ubioru, ale większy portfel jednak mieć trzeba, taki do trzymania w teczce w dni pracujące. Mnie się bardzo podoba linia Napoli z exoxe: portfel z dwiema przegródkami na banknoty i ośmioma na karty, bez bilonówki. Te portfele *niestety* zaczynają się od 279 PLN (choć to rozsądna cena moim zdaniem). Może uda się znaleźć coś podobnego w niższej cenie... Moim zdaniem taki portfel bez bilonówki bardziej się szanuje, rzadziej wyciąga (na bilon najlepsza jest... kieszeń, i jakieś pudełeczko np. na biurku ), i przez to na dłużej starczy. Portfele CK bym sobie odpuścił. Wittchena bym rozważył tylko po mocno promocyjnej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 http://allegro.pl/cienki-skorzany-portfel-bez-podszewki-bilonowka-i5553317227.html Tutaj tańszy zamiennik dla wyżej wymienianego, widziałem na żywo bardzo dobry stosunek cena/jakość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Miałem portfel Wittchena. W porównaniu do Exoxe (który obecnie użytkuje) to był syf. Szczerze polecam tę drugą firmę, choć trzeba będzie zapłacić nieco więcej niż budżet zakłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Również mam portfel od Exoxe i jestem bardzo zadowolony. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelo Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Ja miałem z Puccini akurat taki problematyczny model, który mimo że od dobrej marki, to się łuszczył. Teraz mam na oku coś od Barona, akurat ma fajną wyprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayyed Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Ja miałem z Puccini akurat taki problematyczny model, który mimo że od dobrej marki, to się łuszczył. Teraz mam na oku coś od Barona, akurat ma fajną wyprzedaż. Na damskie portfele... ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Kolega miał - rozpadł się po tygodniu, beznadziejny proces reklamacji. Nie polecam! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melaks Napisano 29 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2021 Ja miałem też od puccini i po pół roku skóra się wytarła i zmieniła kolor z granatowego na czarny, wittchen był lepszy. Ostatnio natomiast podtrzymuje eko trend i zamówiłem portfel z korka - jestem ciekaw czy wytrzyma dłużej niż te skórzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi