MacDermot Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Wybaczcie spam bez sensu. Zły wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Dlaczego na http://www.afinepairofshoes.co.uk/ nie ma wyprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Jak nie ma, jak jest http://www.afinepairofshoes.co.uk/collections/sale-price-asc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Witam,Kupiłem w koszulę w B., jak się okazało w domu - wyłogi dziwacznego kołnierzyka "mini kent" nie chowają się pod klapami marynarki - czy jest to duży błąd, czy można z tym żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Można z tym żyć. Nie tylko włosi wymyślali kołnierzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Pokażesz fotkę z marynarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Jasne, gdy tylko odbiorę od garnitur i koszulę od krawca, po poprawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Szanowni Panowie, w przyszłym tygodniu służbowo idę na koktajl do ambasady. Jaki strój? Granatowa dwurzędówka, biała koszula, krawat i czarne derby będą ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Czy podczas ważnej okazji (ślub/studniówka itp.) podwijanie rękawów jest nieeleganckie? Na blogu Mr Vintage znalazłem zdjęcie, na którym Obama ma krawat i podwinięte rękawy, skoro jego spece to przepuścili - jest okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Jest nieeleganckie przy takich wydarzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 A jesteś pewny, że to zdjęcie Barracka było z "ważnej okazji" a nie "przemówienia do rolników z Wisconsin", gdzie podwinął rękawy, żeby wyglądać bardziej swojsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Witam serdecznie,wczoraj kupiłem marynarkę i chciałbym się dowiedzieć o ile mam skrócić rękawy? Zastanawiam się jeszcze nad poprawkami w talii, ale to zostawiam do oceny bardziej doświadczonym kolegom Zdjęcia marynarki:http://i44.tinypic.com/2a9e8mg.png http://i41.tinypic.com/29f4f91.png http://i39.tinypic.com/5fhdmt.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Szkoda, że nie da się jej wydłużyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 +1, jeśli możesz to zwróć marynarkę, jest jakieś pół metra za krótka i to nie jest kwestia zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Kurczę, na długość wydawała mi się dobra dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Marynarki z rękawami dłuższymi od korpusu są z definicji mocno feszyn i mocno podejrzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Dlaczego na http://www.afinepairofshoes.co.uk/ nie ma wyprzedaży? Na Black Friday było 20% zniżki na wszystko. Żałuję, że nie skorzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Trochę chyba ciasna ta marynarka.Moje Pytania: 1. Ostatnio grzebałem na strychu u dziadka i trafiłem na dwa garnitury. Pierwszy popielaty 3- częściowy. Szyty jak na mnie, ale posiada 4 guziki i jest wysoko zapinany przez co wydłuża sylwetkę trochę, a o 4 guzikach się trochę różnych rzeczy naczytałem. Zostawić to w spokoju czy się tym zaopiekować? 2. Znalazłem granatowy garnitur ślubny mojego dziadka. Stan ku mojemu zaskoczeniu idealny. Dzisiaj będzie miał już 55 lat, jest uszyty z dość grubego materiału i czuć wagę taj wełny. Większych poprawek nie trzeba robić. Co zrobilibyście na moim miejscu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 1. odpuścić 2. pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Jak odwiedzę dziadka, to postaram się sfotografować i przedstawić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 No nie, to Ciebie mają fotografować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 odprul mi sie ten kawalek skorzanego zapiecia oznaczony na zdjeciu. zwykla krawcowa da rade, czy potrzeba jakiejs wiekszej maszyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Łatwe dojście," zwykła"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Ja w swojej budrysówce sam przyszywałem (ręcznie), choć nie mam żadnych zdolności krawieckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Odebrałem dziś buty Bexley Carnegie. Rozmiar jest idealny ale mam wysokie podbicie. Po krótkim spacerku na końcu rozcięcia przyszwy widać malutką białą kreskę. Jakby przy zakładaniu lub zdejmowaniu lekko rozerwała się skóra. To możliwe? Jeśli tak to czy może się pogłebić i całkowicie zniszczyć buta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi