damiance Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Czy taki kolor skóry nie będzie za bardzo odjechany na lotniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Gdyby pytanie zadał Irek..:)Irek nie zadałby... Ja mam wrażenie, że Twój styl jest sporo bardziej stonowany, ale widziałem Ciebie jeden raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Damianie nie jest właściwe, kiedy właściciel butów: - ze strusia - z rekina - z węża pyta czy zwykła niebieska skóra jest właściwa na lotniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Ale to nie jest "zwykła niebieska skóra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Mam następujący problem w związku z szyciem chestefielda: guzki przy rękawach naszywane czy rękaw z dziurkami (w zasadzie to jeszcze opocja czy w ogóle powinny być i czy 4)? Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Chesterfield Rogera Moore'a 007. Wersja bez 4 guzików. http://clothesonfilm.com/live-and-let-die-roger-moore-chesterfield-coat/2400/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Wedle uznania i preferencji przyszłego właściciela. Ja np. lubię z dziurkami, nachodzące na siebie 3 guziki 18mm (duże marynarkowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Czy taki kolor skóry nie będzie za bardzo odjechany na lotniki? Nie, będzie bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Tę niebieską skórę widziałbym na monki z mosieżnym/złotym zapięciem.*przykładowa wizualizacja* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Czy istnieje możliwość zmiany koloru czarnego wełnianego płaszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Niestety - chyba tylko na negatywie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcs Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Pytanie do ludzi, którzy zamawiali coś od Charlesa Tyrwhitta - złożyłem zamówienie 23 października, termin dostawy mam przewidziany na 18 listopada. Naprawdę będzie to tyle trwało, czy zazwyczaj wysyłają wcześniej? (wszystko co zamówiłem jest in stock) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Działają trochę jak Amazon - dostaniesz na pewno nie później niż 18 listopada, a z dużym prawdopodobieństwem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Moje dotychczasowe przesyłki z CT Shirts szły 10-12 dni, ale fakt, że nigdy nie wyznaczali mi 4-tygodniowego terminu dostawy. Może mają więcej pracy w zw. ze zbliżającymi się... Świętami? ee, raczej ludzie jeszcze nie ruszyli na zakupy... Natomiast w przypadku Amazona UK zaobserwowałem nieco innego rodzaju prawidłowość: system zawsze przewiduje taki termin dostawy, żeby paczka przyszła 1 dzień wcześniej -- ku radości nabywcy. Co ciekawe parę dni temu była jakaś skucha z przesyłką, co w systemie opisano jako "problem solved", po czym w systemie termin dostawy się wydłużył o 1 dzień -- a paczka i tak przyszła "1 dzień wcześniej". Czyli dokładnie w ten dzień, który był wskazany jako pierwotny termin dostawy. Wniosek: Amazon UK lubi być zawsze szybszy, nawet jeśli są jakieś opóźnienia po stronie kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 czy ze stron CT i Herringa mogę zamawiać w euro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 http://www.ctshirts.de/default.aspx?q=dmdefault|||||||||||||||&changecountry=DE CT w wersji Niemieckiej jest w euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 mam wrażenie, że ceny na niemieckim CT są wyższe Edit: dlatego też zastanawiam się czy jest możliwość zamawiania z UK poprzez płatność w ojro. Co do Herringa - komuś wiadomo jak tam z płatnościami w ww. walucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Witam serdecznie, Czy ktoś spotkał się z akcesoriami – a konkretnie krawatami i poszetkami - firmy Uomini Italiani (Made in Italy)...? W ostatnim czasie, na fashiondays.pl była kampania z ich produktami - wyglądającymi nota bene bardzo ciekawie - niemniej jednak, zastanawiam się czy ktoś miał już doświadczenie z tą firmą, jeżeli tak, jak te rzeczy sprawują się w użytkowaniu, na co dzień...? Na przykład: zestaw – poszetka, krawat + spinki (całość w szykownym pudełku) była przeceniona z 549 pln na 225 pln. Z góry dziękuję za opinie / odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Trzy fakty dotyczące tej marki są niepokojące: - na fashiondays.pl była kampania z ich produktami - zestaw – poszetka, krawat + spinki - przeceniona z 549 pln na 225 pln 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcs Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 @lubo69 @Olgierd Dzięki za odpowiedzi. Chyba do nich napiszę, bo ten termin dostawy trochę słaby Taki Herring wysyła z UK do Polski w 12, ale nie dni, tylko godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Ile potrzeba materiału na garnitur? Gdzie mogę kupić materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Ile potrzeba materiału na garnitur? Gdzie mogę kupić materiał? 1. Tyle ile powie Ci krawiec, w zależności co chcesz szyć i jaki wzór wybierzesz. 2. http://www.szarmant.pl/tkaniny-garniturowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 1. Tyle ile powie Ci krawiec, w zależności co chcesz szyć i jaki wzór wybierzesz. 2. http://www.szarmant.pl/tkaniny-garniturowe Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Do kosztorysu: około 3 metrów. Ale zamów dopiero po rozmowie z krawcem. W zależności od stylu (manszety, nakladane kieszenie), Twojego wzrostu i wzoru tkaniny moze potrzebne bedzie dodatkowe kilkadziesiąt centymetrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erni Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Od jakiegoś czasu zaczynam tworzyć szafę z klasyczną odzieżą. Potrzebuję porady ws. butów - obecnie posiadam klasyczne, czarne oksofrdy. Na drugą parę poszukuję czegoś mniej formalnego, w kolorze ciemny brąz, pasującego do stylu chinos/jeans + marynarka/sweter + knit. Jakie obuwie wg Was będzie najbardziej uniwersalne? zamszowe półbuty półbuty ze skóry licowej trzewiki, chukka itp. Powyższe przykłady tylko w celach poglądowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi