lubo69 Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Zostałem zmobilizowany przez Prezesa do mobilizacji środowiska łódzkiego i przygotowania gruntu pod jesienne spotkanie forumowe. Jesienne, ponieważ idą wakacje i nie byłoby frekwencji, poza tym chwilowo Łódź jest under construction. Zatem Koledzy z miasta włókniarzy, palec pod budkę (policzmy się jaki mamy potencjał) i czekam na propozycje miejsca (Manufaktura, off Piotrkowska?). Termin - wrzesień, październik? Zapraszamy oczywiście wszystkich, do Łodzi geograficznie zewsząd blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Koledzy, czuję się bardzo związany z Łodzią, studiowałem tam i ciepło wspominam ten czas. Jeżeli jest okazja, powrót do Łodzi jest dla mnie przyjemnością. Co do miejsca to nieśmiało proponuję Klub Spadkobierców. Pamiętam jak powstawało to magiczne miejsce w 1998 lub 1999 roku (!) http://design77.pl/spadkobiercy/ http://www.klub-spadkobiercow.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 +1 do propozycji Klubu Spadkobierców Jeśli tylko termin pozwoli, pojawię się na pewno! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Dlaczego dopiero jesień ?PS Będę!(jak Tommy Lee Jones w ściganym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 tak jak pisał lubo69 - wakacje przed nami, nie sprzyjają takim przedsięwzięciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Tak nas mało z Łodzi? czy tak wstydliwi jesteśmy? Myślałem ze po pierwszym dniu, wszyscy będą walić drzwiami i oknami tak ze kolejny post napisze już na 2 albo 3 stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Chętnie pojawię się, ale dopiero na kolejnym spotkaniu. Do stycznia jestem na emigracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Ze studenckich czasów znam to miejsce jako zupełnie nie nieośmielające "Siódemki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Podbijam temat, bo spadł nisko, a wrzesien co raz blizej. Są jacyś nowi chętni z Łodzi i okolic ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Skoro o Łodzi mowa, to ja też w Łodzi urodzony, choć niestety na spotkaniu pojawić się nie będę mógł. Ale kibicuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Chętnie wzięłabym udział w spotkaniu. Do 6.10 jestem w UK, więc jakiś 2-3 październikowy weekend byłby idealny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Skoro jest problem z frekwencją (albo tak mało użytkowników forum z Łodzi i okolic), to może zbierzmy osoby chętne w tym temacie i wtedy ustalimy termin pasujący wszystkim (większości) i spotkamy się w elitarnym gronie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Zgłaszam się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 I'm ready - wierzę, że jeszcze w tym roku spotkamy się w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 I'm in - ale w tygodniu, nie w weekend. A może 10 listopada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 wstępnie wchodzę w to, w zależności od ostatecznego terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Good, good! To ustalmy termin tak, abyś mógł mi przy okazji uroczyście wręczyć moją nową teczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 myślałem, że gadamy o listopadzie a nie o lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Ja też miałem nadzieję, że o listopadzie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Po ustaleniach z Prezesem proponuję wtorek 10 listopada (godzina 18?), Klub Spadkobierców, Piotrkowska 77. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Ech, szkoda że jednak nie weekend, chętnie bym wtedy przyjechał. No nic, życzę udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Mam nadzieję, że każdy kojarzy, że the day after jest wolny:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Mam nadzieję, że każdy kojarzy, że the day after jest wolny:-) Nie dla wszystkich Niektórzy musza być wtedy w stolicy, przesadzać drzewka i układać kostkę brukową Wstępnie termin pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensz Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Może i ja wpadnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Postaram się pojawić, z szaliczkami oczywiście. Edit: ech, niestety nie dotrę (klątwa jakaś?). Bardzo mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi