Servetch Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Osobiście nie lubię krawatów z bawełnianymi spodniami chino. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 5 godzin temu, Solid napisał: Celowałem w garnitur, ale z racji branży założyłbym go z 2 razy w życiu, więc padło na zestaw koordynowany. Jakieś uwagi? Chinosy i krawat + poszetka z Poszetki, marynarka Lancerto, koszula chyba też. Wizualizacja lekko przykładowa, ale chodzi mi o sam koncept. Chodzi o dopasowanie czy o kolory? Kolory są ok. Dopasowanie - marynarka za krótka, zbyt obcisła, zbyt wysoko położony guzik górny. Wygląda jak szczyt mody roku pańskiego 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Tylko kolory, chat gpt to składał, marynarka: https://www.lancerto.com/pl/marynarka-niebieska-w-krate-flurry-ma099219000009-mixkolor.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Podwijane chinosy są dla mnie gorsze od skarpetek do sandałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano wczoraj o 02:57 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 02:57 W dniu 3.05.2025 o 16:43, Solid napisał: Celowałem w garnitur, ale z racji branży założyłbym go z 2 razy w życiu, więc padło na zestaw koordynowany. Jakieś uwagi? Chinosy i krawat + poszetka z Poszetki, marynarka Lancerto, koszula chyba też. Wizualizacja lekko przykładowa, ale chodzi mi o sam koncept. To nie jest zestaw koordynowany. Jest to smart casual. Formalność niewielka. Do kawiarni z dziewczyną się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi