Whitesnake Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 I przeżyły to? Ja kiedyś próbowałem, to całkowicie się zdeformowały, podeszwa napuchła i nadawały się do wyrzucenia. Tak, nie szkodzi im to w żaden sposób. Uważam tylko żeby pralka nie była pusta. Muszę powiedzieć, że podobnie postępuję z butami sportowymi i jak dotąd bez przykrych doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cmon Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Wrzucam zdjęcia espadryli, o których pisze Jan M. Krawczyk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Dokładnie te. Cmon, dzięki za uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2015 W Warszawie dostępne sa gdzieś te espadryle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Sklep Nanu Nana to sieć. Na tej stronie są podane miejsca gdzie jest na pewno: http://www.mapahandlu.pl/marki/nanu-nana/. Alechyba w Warszawie brak. Jeśli już, to w galeriach handlowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Kontynuując wątek espadryli w Nanu - Nana... przechodząc dziś postanowiłem zerknąć czy nadal są dostępne. W tym momencie pełna rozmiarówka, choć kolorystyka już przebrana. Został głównie kolor różowy i pojedyncze sztuki innych. Jeśli chodzi o sam rozmiar, nosząc normalnie rozmiar 42 (długość stopy 27,1 cm), musiałem zdecydować się na 44. 42 w ogóle nie dało się wsadzić na stopę, a 43 były za ciasne. Kupiłem jedyne, które zostały dla rozmiaru 44, czyli czarne. Jakość szycia i wykończenia taka sobie, ale cena to 24,90 zł. Uznałem, że przetestuję dla forum tą opcję. Zrobiłem kilka zdjęć, więc może ocenicie sami czy był to sensowny zakup czy może lepiej było kupić wino w Lidlu Ostatnie zdjęcie przedstawia założone espadryle. Nie jest to moja normalna stylizacja, a zdjęcie zrobione na szybko, więc nie śmiejcie się zbytnio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Lepiej powiedz co to za spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Ech. Niestety nic specjalnego. DKNY kupione jeszcze w czasach gdy byłem nieoświecony Choć wyglądają i leżą całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Espadryle wg mnie dobrze kupuje się na office.co.uk. Wersja tansza zdecydowanie spelnia opcje jednosezonowego produktu (używam ich jednak regularnie jako obuwia domowego). Gdybym miał cos polecić to będą to Tomsy, które zdecydowanie wytrzymają więcej niż jeden sezon i sa nieporównywalnie bardziej wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Ale Tomsy to niestety nie espadryle i maja gumowa podeszwę ktora nie oddycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 I przeżyły to? Ja kiedyś próbowałem, to całkowicie się zdeformowały, podeszwa napuchła i nadawały się do wyrzucenia. Już co prawda po lecie, ale dla przyszłych pokoleń... Swoje espadryle Cala chciałem umyć normalnie wodą (celowo podszedłem do tego ostrożniej, niż po prostu rzucić do pralki, tylko żeby stopniowo obserwować reakcję). Efekt? Nie polecam... Ktoś pisał, że "to tylko kawałek materiału z podeszwą". No nie do końca. Raz, że dochodzi do tego klej, jeśli mamy podklejoną podeszwę, i on niekoniecznie na ciepłą wodę i odpowiednie środki czyszczące będzie dobrze reagował. Dwa, że sama podeszwa też jednak jest zbita dość specyficznie. W sumie jeszcze da się w nich chodzić, może je wyjmę za rok na lato, ale mam mocne podejrzenia, że pralki by nie przeżyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasanka83 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Ładne espadryle można znaleźć w Casu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Ponownie w Nanu - Nana pojawiły się espadryle. 30 zł i kilka kolorów do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin27 Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Kontynuując wątek espadryli w Nanu - Nana... przechodząc dziś postanowiłem zerknąć czy nadal są dostępne. W tym momencie pełna rozmiarówka, choć kolorystyka już przebrana. Został głównie kolor różowy i pojedyncze sztuki innych. Jeśli chodzi o sam rozmiar, nosząc normalnie rozmiar 42 (długość stopy 27,1 cm), musiałem zdecydować się na 44. 42 w ogóle nie dało się wsadzić na stopę, a 43 były za ciasne. Kupiłem jedyne, które zostały dla rozmiaru 44, czyli czarne. Jakość szycia i wykończenia taka sobie, ale cena to 24,90 zł. Uznałem, że przetestuję dla forum tą opcję. Zrobiłem kilka zdjęć, więc może ocenicie sami czy był to sensowny zakup czy może lepiej było kupić wino w Lidlu Ostatnie zdjęcie przedstawia założone espadryle. Nie jest to moja normalna stylizacja, a zdjęcie zrobione na szybko, więc nie śmiejcie się zbytnio. Pozdrawiam Zdecydowanie kupiłbym wino w Lidlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Zatem... smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro_pet Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Przecież to coś wygląda tragicznie, to jest gotowy produkt do noszenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Jak Twoim zdaniem powinny wyglądać gotowe do noszenia espadryle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Non Vid Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec Nowy sezon, więc wskrzeszam temat. Jakie espadryle aktualnie polecacie? Obudziłem się trochę późno, a za tydzień wyjazd nad morze 😱 Znalazłem trochę modeli na Zalando, ale w większości z syntetyków lub skóry: https://www.zalando.pl/obuwie-meskie-espadryle/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec @Non Vid Na allegro jest Sprzedawca, który od lat ma w ofercie przyzwoite (cena/jakość) klasyczne, lniane modele z jutową wkładką. Kupowałem u nich już kilka razy (na przestrzeni kilku lat) i zawsze było OK. https://allegro.pl/oferta/klasyczne-wsuwane-espadryle-sznurkowe-jutowe-plocienne-granatowe-44-15546494434 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisch Napisano 30 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec Ten sprzedawca na 99 % sprzedaje to, co co roku wrzucają do Auchana po kilkanaście/dwadzieścia kilka złotych (podeszwa jest identyczna; w zeszłym roku kupowałem 2 pary bodajże po 18 ziko - w takiej cenie są naprawdę super). @Non VidNa przyszłość, jeśli masz jakieś Auchany w pobliżu to polecam sprawdzić - w większości chyba już niestety po sezonie (wykupione/zastąpione czymś innym w asortymencie), ale może jeszcze gdzieś się ostały. W razie czego pojawiają się zwykle bodajże w okolicach czerwca w sklepach tej sieci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 1 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień Też mi wyglądają jak te Auchanowskie - kupowałem je nawet po 5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanko Napisano 6 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień Ale takie za 5 zeta to raczej na kilka razy są Tak samo to wygląda w innych tematach. A stolarka okienna w Krakowie i Nowym Sączu? Np. https://kniz.pl/renowacja-mebli-z-uzyciem-laminatow-architektonicznych/ ? Jakość robi jednak różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi