roelegant Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Mam nadzieje że jeszcze przed końcem roku panowie będzie okazja do panów dołączyć . Pozdrawiam Krzysztof Kolega wally dba o systematyczne spotkania grupy szczecińskiej więc myślę, że nie będzie z tym problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 3 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Owszem, wstępnie ustaliliśmy że następne spotkanie będzie miało miejsce 6 listopada 2015. Miejsce jeszcze nie jest ustalone, ale prawdopodobnie będzie to Browar Wyszak. Zarówno data jak i miejsce może ulec zmianie, więc polecam śledzić ten wątek na bieżąco 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Jakieś zdjęcia macie Koledzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Wczoraj akurat żadnego nie zrobiliśmy, ale jeśli frekwencja dopisze, to zrobimy zdjęcie na następnym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Dobry wieczór, również chętnie się spotkam. Informujcie o następnym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 4 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Cześć, widzę że grupa nam się rozrasta co mnie niezmiernie cieszy Przed spotkaniem roześlę jeszcze wiadomości prywatne do nowych kolegów, tymczasem na razie pozostaje bez zmian data 6 listopada, godz. 18.00 No i skoro Prezes prosi to myślę, że uda się zrobić jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Czy wszyscy, zainteresowani elegancją są mile widziani, czy spotkania są skierowane wyłącznie do mężczyzn ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Jak najbardziej mile widziani są wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 W takim razie nie możemy się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Każda nowa osoba może wieść coś wartościowego do naszego grona stąd każda osoba zainteresowana elegancją jest mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 5 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Oczywiście - za kolegami potwierdzam, nie różnicujemy kręgu zaproszonych. Mile widziana jest każda osoba niezależnie od wieku, płci i innych czynników. Łączy nas to, że interesujemy się klasycznie pojmowaną elegancją, cenimy dobre rzemiosło, stanowczo sprzeciwiamy się za długim nogawkom w spodniach , szyjemy z firanek i takie tam . Z takich praktycznych wiadomości, mimo że spotykamy się głównie w rozmaitych browarach nie ma problemu, aby przyjechać autem, jeżeli ktoś ma taką potrzebę. Nikt nie będzie krzywo patrzeć. Jako nieformalny organizator tych spotkać mogę zdradzić, że najbliższe prawdopodobne będzie wyjątkowe - nie tylko pod względem zapowiadanej liczby osób, ale i innych atrakcji (które na razie stanowią tajemnicę). Poprzednie spotkania miały miejsce odpowiednio w: Browaru Wyszak, Nowym Browarze, Tawernie, Czeskim Filmie, Starej Komendzie. Trochę zastanawiamy się nad kolejnym miejscem. Co do zasady przyjęliśmy rotację. Zależy nam na miejscu, gdzie można spokojnie porozmawiać i gdzie nie będzie tłumów ludzi (oczywiście stolik wcześniej rezerwuję, ale ostatnio w Starej Komendzie pod koniec trzeba było podnosić głos). Jeżeli ktoś ma propozycję to proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Cześć, Słuchajcie Koledzy, muszę wysondować jedną kwestię: czy pasuje Wam przesunięcie terminu spotkania dzień wcześniej - na czwartek 5 listopada 18.00? Zmiana dnia z czwartku na piątek podyktowana jest głównie tym, że ciężko znaleźć w piątek taki lokal, gdzie będzie można spokojnie porozmawiać (wiadomo, piątek - tygodnia koniec i początek i wszyscy chcą wyjść na miasto). Ostatnie spotkanie w Starej Komendzie miało miejsce właśnie w piątek i o ile około 18 było bardzo komfortowo o tyle koło 21 już trzeba było bardzo podnosić głos. W czwartki w większość lokali takiego problemu aż nie ma. Oczywiście jeżeli chodzi o godzinę to nie będzie problemu jeżeli ktoś się spóźni i przyjdzie np. o 19 czy później. Kolejna kwestia: sugestie co do miejsca. Ze swojej strony postaram się jeszcze samodzielnie poszukać jakiegoś komfortowego miejsca na spotkanie (i podać w PM lub tutaj z wyprzedzeniem), ale z chęcią usłyszę Wasze pomysły. Wiadomość kieruję głównie do naszych nowych forumowiczów, bo to Was głównie chcemy poznać tj. @Kewin, @Krzysztof61 i @Mig92. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Dla mnie termin spotkania w czwartek jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof61 Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Cześć wszystkim, Niestety do końca listopada nie ma mnie w kraju,mam nadzieje ze będę mógł uczestniczyć w. Kolejnym spotkaniu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Czwartek ok, ale gdybyśmy mogli zmienić godzinę na 19 to byłoby super. Do 19 mam zajęcia, a jak przyjdę 1,5h spóźniony to pewnie Was już mniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Może być czwartek, ale nie jestem pewien, czy wyrobię się do 18, choć nie powinno być problemu. Niestety z wyborem miejsca nie jestem w stanie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 21 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Ok, były sondaże - a teraz konkrety. Kolejne spotkanie odbędzie się w czwartek 05 listopada 2015 r. o 19.00 w Hospudce (koło CH Kaskada). Jest to taka czeska knajpa (a zatem i czeskie piwo i przysmaki). Byłem wiele razy, lokal jest sprawdzony i polecam. Czwartek jest o tyle lepszy od piątku, że nie ma takiego zatłoczenia. Rezerwację wstępnie robię na 6 osób - także proszę się zapowiadać (plus ew. osoby towarzyszące). Ilość może ulec zmianie, ale ogólnie to o miejsca proszę się nie martwić. Gdyby ktoś jeszcze nie miał mojego nr telefonu to proszę o PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig92 Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Super, nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Jak najbardziej będę, aczkolwiek prawdopodobnie około 20. Także proszę nie uciekać za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 31 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Ok, rezerwacja jest na 7 osób. Zadeklarowali się: @wally, @roland, @pawlik, @roelegant, @mig92, @kewin + os. tow. Widzimy się w czwartek o 19 w razie czego jestem pod telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Pojawię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 3 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Ok, update: 8 osób rezerwacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Koledzy, nie dajcie się prosić o zdjęcia słyszałem, że na spotkaniu dopisała frekwencja. Korzystając z okazji informuję nieobecnych, że na spotkanie w Szczecinie przygotowaliśmy drobną niespodziankę, miedzy innymi dzięki naszym partnerom: Poszetka.com, Saphir.pl oraz Manufaktura Miler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Wally ma wszystkie zdjęcia, dzisiaj powinien jakieś wstawić Niespodzianka bardzo miła i niespodziewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 6 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Kierownik spotkania melduje, że spotkanie się udało Frekwencja dopisała, zjawili się wszyscy. Myślę również, że wyszli zadowoleni . Jak ustaliliśmy wstępnie - następne spotkanie będzie miało miejsce 3 grudnia w czwartek (19.00) w Piwnicy Kany. Planujemy też kolejne w okresie po świętach a przed sylwestrem, ale tu kwestie są do dogadania. Poniżej prezentuje zdjęcie, na którym chyba wszyscy w miarę wyglądamy (w sensie uśmiechu oczywiście) Także... kto nie był - widzimy się w grudniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi