Jump to content

Spotkania BwB w Szczecinie

wally
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będziemy w tym samym składzie co ostatnio. Ale przewiduję, że jeśli zrobimy jeszcze spotkanie pomiędzy Świętami a sylwestrem to zjawią się 2 dodatkowe osoby ;)

Edit:

Na teraz zapowiedzieli się: @ja @roland, @pawlik, @roelegant, @Kewin + os. tow? (zakładam), @mig92, @Sir Well Endowed + os. tow. 

@Krzysztof61 nie będzie jeszcze niestety w Szczecinie, a Szymon wraca pewnie jakoś na święta. 

A tak off topichttp://janadamski.eu/2015/11/pochwal-sie-swoja-stylizacja-kewin-i-karina/ 

Znacie ich ;)

Ok, spotkanie 3 grudnia się udało, a więc dla tych co byli nieobecni -  postanowiliśmy, że następne spotkanie będzie miało miejsce 29 grudnia 2015 r. o godz. 19.00 w Browarze Wyszak. 

Organizację pozostawcie mnie  ;)

Jeżeli komuś by ten termin nie pasował to niech pisze, ja akurat w okresie od 28-30 grudnia jestem elastyczny (i podejrzewam większość osób też) i zmiana w tym zakresie jest jak najbardziej możliwa. 

Ok, spotkanie 3 grudnia się udało, a więc dla tych co byli nieobecni -  postanowiliśmy, że następne spotkanie będzie miało miejsce 29 grudnia 2015 r. o godz. 19.00 w Browarze Wyszak. 

Organizację pozostawcie mnie  ;)

Jeżeli komuś by ten termin nie pasował to niech pisze, ja akurat w okresie od 28-30 grudnia jestem elastyczny (i podejrzewam większość osób też) i zmiana w tym zakresie jest jak najbardziej możliwa. 

Super! Czwartki kompletnie mi nie pasują, więc z przyjemnością zadebiutuję na spotkaniu :)

• Upvote 1

Jest to bardzo prawdopodobne ;) Może być tak że przekroczymy dwucyfrową liczbę. 

Rezerwację wykonam tak tydzień przed spotkaniem, także do mniej więcej 22-23 grudnia piszcie czy będziecie i czy zabieracie osoby towarzyszące.

Orientacyjnie muszę wiedzieć czego się spodziewać, natomiast we własnym zakresie jeszcze będę z każdym z Was się kontaktował (ale to spokojnie, na razie nie ma spiny). 

Cóż, powiem Wam szczerze, że jak zrobiłem podliczenie osób które mogą przyjść na następne spotkanie to wychodzi liczba 13 :P(dotychczasowi bywalcy, osoby towarzyszące, osoby które się zapowiedziały i o których istnieniu wiemy) :P

• Upvote 1

• 2 weeks later...

Z okazji zbliżających się Świąt chciałem wszystkim życzyć, aby były one wesołe, spokojne oraz rodzinne - a prezenty niech sukcesywnie uzupełniają Wasze garderoby ;)

Z innych informacji: rezerwacja na spotkanie 29.12.15 na 19.00 jest już wykonana, także możecie zgłaszać się na listę obecności.

Next meeting: 22.01.2016 w Piwnicy Kany o 19.00 (piątek). Zapraszam i polecam ;)

Przy okazji rzucam luźno datę: 27.02.2016 (sobota) planuję zorganizować wycieczkę do Berlina. Jedziemy PKP, 29 euro za bilet 5 osobowy (także opłaca się już od 2 osó B). W programie będzie na pewno sklep Shoepassion, kebab/parówki od Niemca i piwo. Niekoniecznie w tej kolejności.

• Upvote 1

• 3 weeks later...

Ok, obecni na sali ustalili, że widzimy się następnym razem dość szybko, bo już 5 lutego 2016 r. o 19.00 zapewne znowu w Piwnicy Kany. 

Przypomnę jeszcze, że 27 lutego będzie `wyjazdowe` spotkanie do Berlina na cały dzień (sobota) :)

• Upvote 2