pawlik Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Jeśli nikomu to nie przeszkadza to przesuńmy spotkanie o tydzień - to jest, na 12 lutego. Jak ostatnio ustalaliśmy to zapomniałem, że 05.02 mnie nie ma w Szczecinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted January 25, 2016 Author Report Share Posted January 25, 2016 Ze swojej strony nie widzę najmniejszego problemu. Jeżeli nikt się do 3 lutego nie wypowie lub nie zgłosi sprzeciwu to uznaję, że spotkanie przekładamy za tydzień na 12 lutego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kewin Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Mi termin jest obojętny, postaram się być. A jaka była ostatnio frekwencja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roelegant Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Tym razem też mam nadzieję że uda mi się z Wami zobaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Ostatnio były 4 osoby - Tomek, Kacper, Michał i ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted January 27, 2016 Author Report Share Posted January 27, 2016 Ok, oficjalnie potwierdzam przełożenie daty następnego spotkania na 12 lutego o godz. 19.00. Co do miejsca to wstępnie w Piwnicy Kany. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdm89 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 ok, ja powinienem być do zobaczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Przypominam, że spotkanie dzisiaj o 19:00 w Piwnicy Kany. Do zobaczenia! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roelegant Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Do zobaczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted February 14, 2016 Author Report Share Posted February 14, 2016 Ok Koledzy! Następne spotkanie będzie miało miejsce w środę 16 marca 2016 r. o godz. 18.00 w Hospudce. Obecność obowiązkowa Przekładamy wszystkie kina, spotkania w innych stowarzyszeniach, naukę na koła, a w razie choroby akceptowalne jest zwolnienie tylko od lekarza sądowego! Stałym bywalcom przypomnę jeszcze smsami w marcu. Widzimy się zatem wszyscy tłumnie za miesiąc! Zapraszamy również osoby, które nigdy się jeszcze nie pojawiły P.S. Wiem, że truję tyłek, ale dla chętnych - 27 lutego o 8:25 jest pociąg do Berlina. Na miejscu jesteśmy ok. 10.30. Planowany powrót pociągiem o 17.21 z Berlin Gesundbrunnen lub awaryjnie późniejszym o 18.38. Planujemy tradycyjnie zajść do Shoepassion (można tylko poprzymierzać, nikt nie będzie z tego powodu krzywo patrzał ), również na pewno Aleksanderplatz. Co do innych miejsc dalej jeszcze planuje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted February 25, 2016 Author Report Share Posted February 25, 2016 Dla chętnych (tych co jeszcze się wahają itd). W tę sobotę pomiędzy 8.00 a 8.10 zbieramy się przy dworcu PKP - tam przy górnej kasie od strony ul. Ogrodowej i przystanku linii 87. Kupujemy bilety i robimy całodzienny Drang nach Westen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted February 29, 2016 Author Report Share Posted February 29, 2016 Taki Offtopic: czy ktoś z Was chce zamówić jakieś rzeczy z multirenowacji? Ja będę niedługo zamawiał także zapraszam, żeby się podczepić. Jakiś rabat też będzie. Jeżeli jesteście zainteresowani to piszcie PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Jak tam wycieczka nach Berlin, doszła do skutku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Jak tam wycieczka nach Berlin, doszła do skutku?Jak najbardziej, całe Shoepassion przymierzone A oprócz tego bardzo przyjemny dzień, porządne niemieckie wursty zjedzone i czym należy popite. A gdyby ktoś się zastanawiał czy warto kupować w Shoepassion powiem tylko, że pierwszy raz w życiu buty mierzone w sklepie były wygodniejsze niż te w których do sklepu wszedłem. Czuje, że marzec finansowo będzie ciężki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted February 29, 2016 Author Report Share Posted February 29, 2016 Wycieczka była bardzo udana. Cały dzień z przygodami. Niestety obawiam się, że żadne ze zrobionych zdjęć nie nadaje się tutaj do publikacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdm89 Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Wycieczka zaczęła się od opóźnienia pociągu przez starszego pana ale złe miłego początki Co do Shoepassion, to po pierwszej przymiarce ma się ochotę przymierzyć wszystkie buty które są wystawione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted March 9, 2016 Author Report Share Posted March 9, 2016 Muszę mniej więcej zbierać liczbę obecności: kto będzie w przyszłą środę o 18.00 w Hospudce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roelegant Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Dojadę ok 19:10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Ja raczej nie dam rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdm89 Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Ja się spóźnię, koło 18:30 powinienem być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted March 22, 2016 Author Report Share Posted March 22, 2016 Trochę z opóźnieniem, ale ogłaszam że następne spotkanie będzie miało miejsce w czwartek 14 kwietnia 2016 r. w The Office Craft Beer Pub (Rynek Sienny) o godz. 19.00. Kto wie jakie tym razem czekają nas niespodzianki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 A ja melduję, że miejsce zostało dziś sprawdzone, jest przyjemne, oferuje niezły wybór kraftów. Nie wiem jak będzie z hałasem w czwartek wieczorem, zobaczymy. We wtorek o 16 było pusto, chyba niewiele osób (jak na razie) wie o tym miejscu. Rezerwacja przyklepana, także do zobaczenia w The Office! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodzixon Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Jeżeli można, to 14 kwietnia chętnie się spotkam z Wami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Zapraszamy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wally Posted April 10, 2016 Author Report Share Posted April 10, 2016 Tylko standardowo przypominam o przyszłotygodniowym spotkaniu w czwartek ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts