Jump to content

Spotkania BwB w Szczecinie

wally
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Ok Koledzy! Następne spotkanie będzie miało miejsce w środę 16 marca 2016 r. o godz. 18.00 w Hospudce

Obecność obowiązkowa  ;) Przekładamy wszystkie kina, spotkania w innych stowarzyszeniach, naukę na koła, a w razie choroby akceptowalne jest zwolnienie tylko od lekarza sądowego! 

Stałym bywalcom przypomnę jeszcze smsami w marcu. 

Widzimy się zatem wszyscy tłumnie za miesiąc! Zapraszamy również osoby, które nigdy się jeszcze nie pojawiły :)

P.S. Wiem, że truję tyłek, ale dla chętnych - 27 lutego o 8:25 jest pociąg do Berlina. Na miejscu jesteśmy ok. 10.30. Planowany powrót pociągiem o 17.21 z Berlin Gesundbrunnen lub awaryjnie późniejszym o 18.38. Planujemy tradycyjnie zajść do Shoepassion (można tylko poprzymierzać, nikt nie będzie z tego powodu krzywo patrzał ;) ),  również na pewno Aleksanderplatz. Co do innych miejsc dalej jeszcze planuje.

• Upvote 1

• 2 weeks later...

Dla chętnych (tych co jeszcze się wahają itd). W tę sobotę pomiędzy 8.00 a 8.10 zbieramy się przy dworcu PKP - tam przy górnej kasie od strony ul. Ogrodowej i przystanku linii 87. Kupujemy bilety i robimy całodzienny Drang nach Westen :P

• Upvote 1

Jak tam wycieczka nach Berlin, doszła do skutku?

Jak najbardziej, całe Shoepassion przymierzone ;) A oprócz tego bardzo przyjemny dzień, porządne niemieckie wursty zjedzone i czym należy popite.

A gdyby ktoś się zastanawiał czy warto kupować w Shoepassion powiem tylko, że pierwszy raz w życiu buty mierzone w sklepie były wygodniejsze niż te w których do sklepu wszedłem. Czuje, że marzec finansowo będzie ciężki ;)

• Upvote 1

• 2 weeks later...

Trochę z opóźnieniem, ale ogłaszam że następne spotkanie będzie miało miejsce w czwartek 14 kwietnia 2016 r. w The Office Craft Beer Pub (Rynek Sienny) o godz. 19.00. Kto wie jakie tym razem czekają nas niespodzianki ;) 

A ja melduję, że miejsce zostało dziś sprawdzone, jest przyjemne, oferuje niezły wybór kraftów. Nie wiem jak będzie z hałasem w czwartek wieczorem, zobaczymy. We wtorek o 16 było pusto, chyba niewiele osób (jak na razie) wie o tym miejscu.

Rezerwacja przyklepana, także do zobaczenia w The Office!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...