Jump to content

Spotkania BwB w Szczecinie

wally
 Share

Recommended Posts

Wszystkim stałym i nowym bywalcom dziękuję bardzo za wczorajsze spotkanie, mam nadzieję że się podobało ;) 

A zgodnie z ustaleniami poczynionymi w ostatnim etapie następne będzie miało miejsce 15 czerwca 20.00 w Baronie (dawne Petit Paris). 

• Like 1

Witajcie,

dziękuję za zaproszenie, miło spędziłem wieczmoże. Korzystając ze wspaniałej pogody może wybierzemy się na spływ kajakowy? Będziecie mieli okazję przetestować buty na łódkę? :)

pozdrawiam

Tomek

@Zolw Kajaki, wynajęcie motorówki lub roweru wodnego to zawsze dobry pomysł i jestem pewien że chętni się znajdą :) tylko problem jest taki, że ktoś to musi zorganizować, żeby reszta wygodnickich przyszła już na gotowe ;)

Z drugiej strony od kilku miesięcy krąży mi  głowie pomysł zorganizowania wycieczki do fabryki Starki. Jak będę coś wiedział to podam termin i cenę czegoś takiego.

• 4 weeks later...
W dniu 19.05.2018 o 11:35, wally napisał:

Wszystkim stałym i nowym bywalcom dziękuję bardzo za wczorajsze spotkanie, mam nadzieję że się podobało ;) 

A zgodnie z ustaleniami poczynionymi w ostatnim etapie następne będzie miało miejsce 15 czerwca 20.00 w Baronie (dawne Petit Paris). 

Nadal aktualne czy coś się zmieniło ?

• 1 month later...

Dla tych co mają Facebooka zapraszam do dołączenia: https://www.facebook.com/groups/264678014362722/

Myślę, że ułatwi nam to organizację :)

Dla tych co nie mają Facebooka - będę tu publikował jak zwykle daty, miejsca i godzina, natomiast dyskusja odbędzie się poza forum z przyczyn logistycznych. Po prostu jest już nas tylu, że łatwiej mi to ogarnąć za pomocą mediów społecznościowych, a poza tym ostatnio była dyskusja (myślę, że słuszna), że ludzie z forum i wszyscy chętni powinni zaprzęc FB do roboty, gdyż nie każdy wchodzi na ten wątek lub śledzi. Trzeba iść w końcu z duchem czasu.

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...