pirat Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 @Beny23 Powiedział to Kolega biegający w różowych spodniach i czarnych kryspinach No offence, mate 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Czy możesz zdefiniować różnicę między Vneckiem a swetrem w serek? Sweter w serek V-neck Mogę się mylić bo w Polsce do tej pory nie kupowałem ubrań wiec moje nazewnictwo może być niepoprawne. Jeżeli przez sweter w serek miałeś na myśli V-neck to zwracam honor i ustawiam się w kolejce po tenże produkt. @pirat Złośliwe argumenty ad personam pozostawię bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Jeżeli przez sweter w serek miałeś na myśli V-neck to zwracam honor i ustawiam się w kolejce po tenże produkt. W takim razie będę wypatrywać Cię w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Koledze chodziło o romby się domyślam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 W Poznaniu będę w połowie czerwca wiec nam nadzieje ze nie planujesz wakacji bo chętnie napije się dobrej whisky w doborowym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Z wielką przyjemnością informuję, że w piątek o 11 otwieramy preorder torby MILER Travel Bag w cenie 799 (regularna cena torby 999). Torby z włoskiej skóry w kolorach koniak, brąz i czerń. Na przedzie torby kieszeń jest zapinana, torba ma regulowany pasek na ramię oraz sześć metalowych stopek na dnie od zewnątrz. Branding na torbie w trzech miejscach: - na odpinanym elemencie do włożenia kartki z adresem - na przedzie torby po jednej stronie - na wszywce wewnątrz torby Zainteresowanych zapraszam do składania zamówień pod adresem: info@spiritsandstyle.com :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Jak duża jest ta torba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Z czego są okucia? Mosiądz czy znal, czy jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Z czego są okucia? Mosiądz czy znal, czy jeszcze coś innego? Z uwagi na cenę torby nie jest to mosiądz. Obie torby mają różne okucia i nie wiem dokładnie czy wszystko to ZnAl. Jak duża jest ta torba?Długość 48 cm Szerokość 26 cm Wyokość 23 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Z czego są okucia? Mosiądz czy znal, czy jeszcze coś innego? Jednak pomyłka są to stal i mosiądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 To miła ta pomyłka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnie Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 a jaki jest szacunkowy czas oczekiwania na torbę? Czy jest możliwość obejrzenia przedstawionych powyżej prototypów na żywo w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 a jaki jest szacunkowy czas oczekiwania na torbę? Czy jest możliwość obejrzenia przedstawionych powyżej prototypów na żywo w sklepie? Czas oczekiwania to 3 tygodnie. Prototypy do obejrzenia w sklepie natomiast oferta przedstawiona powyżej obowiązuje wyłącznie do jutra do 11. Od tego momentu zaczynamy oficjalny preorder w cenie 799. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Dzień dobry Panowie!Dzisiaj w naszym sklepie startuje 4 dzień Męskiego Tygodnia Niespodzianek. Poniższy baner wszystko wyjaśnia Z całą dostępną ofertą można zapoznać się klikając TUTAJ. Dla zainteresowanych na naszym Fanpage zorganizowaliśmy również KONKURS. Udanego dnia i miłej zabawy!Pozdrawiam,MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Bardzo dziwny (i często błędny, czasem rażąco wg mnie) jest podział butów na stronie sklepu pod względem formalności. Np. te średniobrązowe brogsy są uznane za buty formalne: http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3556-Brown/1115 A te czarne derby bez nakładanego noska za buty nieformalne, polecane między innymi do sportowej marynarki: http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3011-Black-/1124 Czytając te opisy, można odnieść wrażenie, że zdecydowanie dominującym wyznacznikiem formalności obuwia jest ich konstrukcja oxford. A przecież tak nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Bardzo dziwny (i często błędny, czasem rażąco wg mnie) jest podział butów na stronie sklepu pod względem formalności. Np. te średniobrązowe brogsy są uznane za buty formalne: http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3556-Brown/1115 A te czarne derby bez nakładanego noska za buty nieformalne, polecane między innymi do sportowej marynarki: http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3011-Black-/1124 Czytając te opisy, można odnieść wrażenie, że zdecydowanie dominującym wyznacznikiem formalności obuwia jest ich konstrukcja oxford. A przecież tak nie jest. Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Część z opisów może minimalnie rozmijać się z prawdą, ponieważ zależało nam na tym, żeby preorder butów trwał możliwie jak najdłużej. W związku z tym tempo prac odbiło się nieznacznie na jakości. Poprawimy to najszybciej jak to będzie możliwe. Pozdrawiam, MJ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 +1 i +1 za to że obyło się bez izby handlowej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Całe szczęście, bo pozew był już gotowy, a prawnik umówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Czy tylko ja nie mogę wybrać zakładek z produktami na iPadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Vaolin - nie tylko Ty . Same błędy na stronie wychodzą na iOS . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JankoMuzykant Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 A ja dziś miałem problem z kodem rabatowym, przeklejałem go z postu na fb a tam komunikat, że albo błędny albo został wykorzystany (co raczej zajść nie mogło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 A ja dziś miałem problem z kodem rabatowym, przeklejałem go z postu na fb a tam komunikat, że albo błędny albo został wykorzystany (co raczej zajść nie mogło). Trochę się rozczarowałem. Jeśli kod był na buty, to obowiązywał tylko do godziny 11. Edit: Prawidłowy kod to chyba "Berwick_MILER_sklep", a nie jak podają na fb "Berwick_MILER". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JankoMuzykant Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Edit. Obsługa Miler Spirits&Style działa bez zarzutu. Otrzymałem indywidualny kod rabatowy. Buty kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Szanowni Państwo! Tydzień Męskich Niespodzianek powoli dobiega końca - my jednak mamy jeszcze asa w rękawie! Zapraszamy do zakupów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi