Skocz do zawartości

Miler Spirits & Style

4inHand

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Czy możesz zdefiniować różnicę między Vneckiem a swetrem w serek?

94e31ca9683c150a5a21b5205a676b2e.jpg

Sweter w serek

f9ea6eb5a57e42c7bfb9881b979625b7.jpg

V-neck

Mogę się mylić bo w Polsce do tej pory nie kupowałem ubrań wiec moje nazewnictwo może być niepoprawne. Jeżeli przez sweter w serek miałeś na myśli V-neck to zwracam honor i ustawiam się w kolejce po tenże produkt.

@pirat

Złośliwe argumenty ad personam pozostawię bez komentarza.

Z wielką przyjemnością informuję, że w piątek o 11 otwieramy preorder torby MILER Travel Bag w cenie 799 (regularna cena torby 999).

Torby z włoskiej skóry w kolorach koniak, brąz i czerń.

Na przedzie torby kieszeń jest zapinana, torba ma regulowany pasek na ramię oraz sześć metalowych stopek na dnie od zewnątrz. Branding na torbie w trzech miejscach:

- na odpinanym elemencie do włożenia kartki z adresem

- na przedzie torby po jednej stronie

- na wszywce wewnątrz torby

Zainteresowanych zapraszam do składania zamówień pod adresem: info@spiritsandstyle.com :D :D :D

post-210-0-41100500-1456934858_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 2

a jaki jest szacunkowy czas oczekiwania na torbę? Czy jest możliwość obejrzenia przedstawionych powyżej prototypów na żywo w sklepie?

Czas oczekiwania to 3 tygodnie. Prototypy do obejrzenia w sklepie natomiast oferta przedstawiona powyżej obowiązuje wyłącznie do jutra do 11. Od tego momentu zaczynamy oficjalny preorder w cenie 799.

Dzień dobry Panowie!

Dzisiaj w naszym sklepie startuje 4 dzień Męskiego Tygodnia Niespodzianek. Poniższy baner wszystko wyjaśnia :) Z całą dostępną ofertą można zapoznać się klikając TUTAJ.

9374fea91cd81840.jpg

Dla zainteresowanych na naszym Fanpage zorganizowaliśmy również KONKURS. Udanego dnia i miłej zabawy!

Pozdrawiam,
MJ

Bardzo dziwny (i często błędny, czasem rażąco wg mnie) jest podział butów na stronie sklepu pod względem formalności.

Np. te średniobrązowe brogsy są uznane za buty formalne:

http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3556-Brown/1115

A te czarne derby bez nakładanego noska za buty nieformalne, polecane między innymi do sportowej marynarki:

http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3011-Black-/1124

Czytając te opisy, można odnieść wrażenie, że zdecydowanie dominującym wyznacznikiem formalności obuwia jest ich konstrukcja oxford. A przecież tak nie jest.

• Oceniam pozytywnie 1

Bardzo dziwny (i często błędny, czasem rażąco wg mnie) jest podział butów na stronie sklepu pod względem formalności.

Np. te średniobrązowe brogsy są uznane za buty formalne:

http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3556-Brown/1115

A te czarne derby bez nakładanego noska za buty nieformalne, polecane między innymi do sportowej marynarki:

http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3011-Black-/1124

Czytając te opisy, można odnieść wrażenie, że zdecydowanie dominującym wyznacznikiem formalności obuwia jest ich konstrukcja oxford. A przecież tak nie jest.

Dziękujemy za zwrócenie uwagi.

Część z opisów może minimalnie rozmijać się z prawdą, ponieważ zależało nam na tym, żeby preorder butów trwał możliwie jak najdłużej. W związku z tym tempo prac odbiło się nieznacznie na jakości. Poprawimy to najszybciej jak to będzie możliwe.

Pozdrawiam,

MJ

• Oceniam pozytywnie 3

A ja dziś miałem problem z kodem rabatowym, przeklejałem go z postu na fb a tam komunikat, że albo błędny albo został wykorzystany (co raczej zajść nie mogło). Trochę się rozczarowałem.

Jeśli kod był na buty, to obowiązywał tylko do godziny 11.

Edit: Prawidłowy kod to chyba "Berwick_MILER_sklep", a nie jak podają na fb "Berwick_MILER".