pirat Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 @Beny23 Powiedział to Kolega biegający w różowych spodniach i czarnych kryspinach No offence, mate 5 Cytuj
Beny23 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Czy możesz zdefiniować różnicę między Vneckiem a swetrem w serek? Sweter w serek V-neck Mogę się mylić bo w Polsce do tej pory nie kupowałem ubrań wiec moje nazewnictwo może być niepoprawne. Jeżeli przez sweter w serek miałeś na myśli V-neck to zwracam honor i ustawiam się w kolejce po tenże produkt. @pirat Złośliwe argumenty ad personam pozostawię bez komentarza. Cytuj
4inHand Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Jeżeli przez sweter w serek miałeś na myśli V-neck to zwracam honor i ustawiam się w kolejce po tenże produkt. W takim razie będę wypatrywać Cię w kolejce Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Koledze chodziło o romby się domyślam 1 Cytuj
Beny23 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 W Poznaniu będę w połowie czerwca wiec nam nadzieje ze nie planujesz wakacji bo chętnie napije się dobrej whisky w doborowym towarzystwie Cytuj
4inHand Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Z wielką przyjemnością informuję, że w piątek o 11 otwieramy preorder torby MILER Travel Bag w cenie 799 (regularna cena torby 999). Torby z włoskiej skóry w kolorach koniak, brąz i czerń. Na przedzie torby kieszeń jest zapinana, torba ma regulowany pasek na ramię oraz sześć metalowych stopek na dnie od zewnątrz. Branding na torbie w trzech miejscach: - na odpinanym elemencie do włożenia kartki z adresem - na przedzie torby po jednej stronie - na wszywce wewnątrz torby Zainteresowanych zapraszam do składania zamówień pod adresem: info@spiritsandstyle.com :D 2 Cytuj
pirat Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Z czego są okucia? Mosiądz czy znal, czy jeszcze coś innego? Cytuj
4inHand Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Z czego są okucia? Mosiądz czy znal, czy jeszcze coś innego? Z uwagi na cenę torby nie jest to mosiądz. Obie torby mają różne okucia i nie wiem dokładnie czy wszystko to ZnAl. Jak duża jest ta torba?Długość 48 cm Szerokość 26 cm Wyokość 23 cm Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Z czego są okucia? Mosiądz czy znal, czy jeszcze coś innego? Jednak pomyłka są to stal i mosiądz. Cytuj
johnie Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 a jaki jest szacunkowy czas oczekiwania na torbę? Czy jest możliwość obejrzenia przedstawionych powyżej prototypów na żywo w sklepie? Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 a jaki jest szacunkowy czas oczekiwania na torbę? Czy jest możliwość obejrzenia przedstawionych powyżej prototypów na żywo w sklepie? Czas oczekiwania to 3 tygodnie. Prototypy do obejrzenia w sklepie natomiast oferta przedstawiona powyżej obowiązuje wyłącznie do jutra do 11. Od tego momentu zaczynamy oficjalny preorder w cenie 799. Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 Dzień dobry Panowie!Dzisiaj w naszym sklepie startuje 4 dzień Męskiego Tygodnia Niespodzianek. Poniższy baner wszystko wyjaśnia Z całą dostępną ofertą można zapoznać się klikając TUTAJ. Dla zainteresowanych na naszym Fanpage zorganizowaliśmy również KONKURS. Udanego dnia i miłej zabawy!Pozdrawiam,MJ Cytuj
Miro Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 Bardzo dziwny (i często błędny, czasem rażąco wg mnie) jest podział butów na stronie sklepu pod względem formalności. Np. te średniobrązowe brogsy są uznane za buty formalne: http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3556-Brown/1115 A te czarne derby bez nakładanego noska za buty nieformalne, polecane między innymi do sportowej marynarki: http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3011-Black-/1124 Czytając te opisy, można odnieść wrażenie, że zdecydowanie dominującym wyznacznikiem formalności obuwia jest ich konstrukcja oxford. A przecież tak nie jest. 1 Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 Bardzo dziwny (i często błędny, czasem rażąco wg mnie) jest podział butów na stronie sklepu pod względem formalności. Np. te średniobrązowe brogsy są uznane za buty formalne: http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3556-Brown/1115 A te czarne derby bez nakładanego noska za buty nieformalne, polecane między innymi do sportowej marynarki: http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3011-Black-/1124 Czytając te opisy, można odnieść wrażenie, że zdecydowanie dominującym wyznacznikiem formalności obuwia jest ich konstrukcja oxford. A przecież tak nie jest. Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Część z opisów może minimalnie rozmijać się z prawdą, ponieważ zależało nam na tym, żeby preorder butów trwał możliwie jak najdłużej. W związku z tym tempo prac odbiło się nieznacznie na jakości. Poprawimy to najszybciej jak to będzie możliwe. Pozdrawiam, MJ 3 Cytuj
pirat Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 +1 i +1 za to że obyło się bez izby handlowej 5 Cytuj
Miro Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 Całe szczęście, bo pozew był już gotowy, a prawnik umówiony Cytuj
Vaolin Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Czy tylko ja nie mogę wybrać zakładek z produktami na iPadzie? Cytuj
Adi78 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Vaolin - nie tylko Ty . Same błędy na stronie wychodzą na iOS . Cytuj
JankoMuzykant Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 A ja dziś miałem problem z kodem rabatowym, przeklejałem go z postu na fb a tam komunikat, że albo błędny albo został wykorzystany (co raczej zajść nie mogło). Cytuj
gratek Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 A ja dziś miałem problem z kodem rabatowym, przeklejałem go z postu na fb a tam komunikat, że albo błędny albo został wykorzystany (co raczej zajść nie mogło). Trochę się rozczarowałem. Jeśli kod był na buty, to obowiązywał tylko do godziny 11. Edit: Prawidłowy kod to chyba "Berwick_MILER_sklep", a nie jak podają na fb "Berwick_MILER". Cytuj
JankoMuzykant Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Edit. Obsługa Miler Spirits&Style działa bez zarzutu. Otrzymałem indywidualny kod rabatowy. Buty kupione Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Szanowni Państwo! Tydzień Męskich Niespodzianek powoli dobiega końca - my jednak mamy jeszcze asa w rękawie! Zapraszamy do zakupów! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi