Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy możesz zdefiniować różnicę między Vneckiem a swetrem w serek?

94e31ca9683c150a5a21b5205a676b2e.jpg

Sweter w serek

f9ea6eb5a57e42c7bfb9881b979625b7.jpg

V-neck

Mogę się mylić bo w Polsce do tej pory nie kupowałem ubrań wiec moje nazewnictwo może być niepoprawne. Jeżeli przez sweter w serek miałeś na myśli V-neck to zwracam honor i ustawiam się w kolejce po tenże produkt.

@pirat

Złośliwe argumenty ad personam pozostawię bez komentarza.

Opublikowano

Z wielką przyjemnością informuję, że w piątek o 11 otwieramy preorder torby MILER Travel Bag w cenie 799 (regularna cena torby 999).

Torby z włoskiej skóry w kolorach koniak, brąz i czerń.

Na przedzie torby kieszeń jest zapinana, torba ma regulowany pasek na ramię oraz sześć metalowych stopek na dnie od zewnątrz. Branding na torbie w trzech miejscach:

- na odpinanym elemencie do włożenia kartki z adresem

- na przedzie torby po jednej stronie

- na wszywce wewnątrz torby

Zainteresowanych zapraszam do składania zamówień pod adresem: info@spiritsandstyle.com :D :D :D

post-210-0-41100500-1456934858_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Z czego są okucia? Mosiądz czy znal, czy jeszcze coś innego?

Z uwagi na cenę torby nie jest to mosiądz. Obie torby mają różne okucia i nie wiem dokładnie czy wszystko to ZnAl.

Jak duża jest ta torba?

Długość 48 cm

Szerokość 26 cm

Wyokość 23 cm

Opublikowano

a jaki jest szacunkowy czas oczekiwania na torbę? Czy jest możliwość obejrzenia przedstawionych powyżej prototypów na żywo w sklepie?

Czas oczekiwania to 3 tygodnie. Prototypy do obejrzenia w sklepie natomiast oferta przedstawiona powyżej obowiązuje wyłącznie do jutra do 11. Od tego momentu zaczynamy oficjalny preorder w cenie 799.

Opublikowano

Bardzo dziwny (i często błędny, czasem rażąco wg mnie) jest podział butów na stronie sklepu pod względem formalności.

Np. te średniobrązowe brogsy są uznane za buty formalne:

http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3556-Brown/1115

A te czarne derby bez nakładanego noska za buty nieformalne, polecane między innymi do sportowej marynarki:

http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3011-Black-/1124

Czytając te opisy, można odnieść wrażenie, że zdecydowanie dominującym wyznacznikiem formalności obuwia jest ich konstrukcja oxford. A przecież tak nie jest.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Bardzo dziwny (i często błędny, czasem rażąco wg mnie) jest podział butów na stronie sklepu pod względem formalności.

Np. te średniobrązowe brogsy są uznane za buty formalne:

http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3556-Brown/1115

A te czarne derby bez nakładanego noska za buty nieformalne, polecane między innymi do sportowej marynarki:

http://sklepmiler.pl/pl/p/Berwick-3011-Black-/1124

Czytając te opisy, można odnieść wrażenie, że zdecydowanie dominującym wyznacznikiem formalności obuwia jest ich konstrukcja oxford. A przecież tak nie jest.

Dziękujemy za zwrócenie uwagi.

Część z opisów może minimalnie rozmijać się z prawdą, ponieważ zależało nam na tym, żeby preorder butów trwał możliwie jak najdłużej. W związku z tym tempo prac odbiło się nieznacznie na jakości. Poprawimy to najszybciej jak to będzie możliwe.

Pozdrawiam,

MJ

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

A ja dziś miałem problem z kodem rabatowym, przeklejałem go z postu na fb a tam komunikat, że albo błędny albo został wykorzystany (co raczej zajść nie mogło). Trochę się rozczarowałem.

Jeśli kod był na buty, to obowiązywał tylko do godziny 11.

Edit: Prawidłowy kod to chyba "Berwick_MILER_sklep", a nie jak podają na fb "Berwick_MILER".