OnTheRun Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Dystrybucja sprzętu i rozwiązań IT w regionie Europy Środkowo-Wschodniej. Budowa kanałów dystrybucyjnych, resselerskich i partnerskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Prawo - ograniczę się do tego czym zajmuję się 90% czasu, prawo gospodarcze i energetyczne. Obecnie jako prawnik w jednym z czołowych koncernów energetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lvk4s Napisano 7 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2012 Inżynier elektronik, aktualnie studia cywilne II stopnia na specjalności systemy teleinformatyczne w Wojskowej Akademii Technicznej w Warszawie. Z przyjemnością rozpocznę staż/praktyki w firmie związanej z branżą IT lub konstruktorską/projektową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 A ja jestem lekarzem stomatologiem na czym polega moja praca nie będę tłumaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Hmmm, zęby bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Panie Andrzeju niech mi Pan wytłumaczy dlaczego dzisiejsza stomatologia zwala cała winę na psucie się zębów na bakterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 bo bakterie zasiedlające jamę ustną najlepiej czują się w kwaśnym środowisku ( które same wytwarzają z pokarmów które zjadamy ) a kwaśne pH sprzyja demineralizacji szkliwa co prowadzi do próchnicy tak mnie uczono na studiach ale to nie jest zdobycz dzisiejszej stomatologii ... ta teoria ma pewnie jakieś 80 lat a po wizycie w gabinecie - zęby będą zdecydowanie "bespoke " ... nie wiem jak czulibyście się w tych "RTW " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emvoo Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 film, reklama, kontent www.filmprodukcja.com Zapraszam Zwłaszcza z pomysłami na realizację programów do TV;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hejhejtuhajbej Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Zarządzanie nieruchomościami, a szczególnie komercjalizacja obiektów, obecnie specjalista w spółce deweloperskiej budującej obiekty na terenie całego kraju. Również zarządzanie mniejszymi obiektami, wspólnotami mieszkaniowymi, reprezentacja w sporach o zwrot nieruchomości wywłaszczonych. Współpracuję tez z biurem nieruchomości na terenie Lublina. Służę uprzejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G.R Napisano 18 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2012 hmmmm widzę, że po "fachu" Kolegów tutaj nieco jest ja... też "papuga" spec. administracyjne, procesy budowlane etc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 18 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2012 Ja może trochę nie do końca w temacie, ale... Absolwent prawa szuka pracy w Warszawie, kancelarie adwokackie, radcowskie, sądy etc. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Z tej branży jeszcze nikogo nie macie, może więc taki kontakt przyda się komuś z kolegów: ekspertyzy z dziedziny ochrony środowiska, oceny oddziaływania środowiskowego inwestycji różnej wielkości i proweniencji, inwentaryzacje przyrodnicze. Dorobek i CV na tyle dobre, że żaden RDOŚ jeszcze się nie odważył skrzywić na moją robotę. Służę oczywiście całą firmą w razie potrzeby, nie tylko jednoosobowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Dystrybucja dobrej jakości porcelany australijskiej marki Maxwell And Williams, w tym zastawa stołowa i artykuły prezentowe. Dla forumowiczów duże rabaty - także na zakupy detaliczne. http://www.maxwellandwilliams.pl http://www.swiatporcelany.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogol Napisano 10 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2012 No coz w mojej dziedzinie tez raczej nikt sie nie oglaszal ale w razie czego sluze pomoca jesli chodzi o prefabrykacje betonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 10 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2012 Systemy grzewcze bespoke do 1MW. http://www.artenkatowice.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_s Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 No coz w mojej dziedzinie tez raczej nikt sie nie oglaszal ale w razie czego sluze pomoca jesli chodzi o prefabrykacje betonowa Witaj, w takim razie prosiłbym o info na PRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_s Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Architekt - głownie projektowanie wnętrz biurowych i sklepowych, choć domy i mieszkania prywatne także się zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prozac Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Jak firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 zapraszam na PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 Prawo i ekonomia - szeroko pojęte Absolwent prawa europejskiego & międzynarodowego w Sheffield, UK; obecnie aspirujący magister-in-making kierunku prawa i ekonomii w Utrechcie, NL. Choć co tak naprawdę będę robił, okaże się pewnie za jakieś pół roku najwcześniej... Niemniej jednak pozdrawiam serdecznie wszystkich prawników - sporo nas tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Inwestycje alternatywne. Wysoki poziom bezpieczeństwa , wysokie stopy zwrotu. Działamy na rynku od 2001 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Wysoki poziom bezpieczeństwa , wysokie stopy zwrotu. Coś takiego nie istnieje. Mimo tego trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Wysoki poziom bezpieczeństwa , wysokie stopy zwrotu. Coś takiego nie istnieje. Mimo tego trzymam kciuki. Ze względu na to, że określenia użyte w zdaniu Arka dla wielu osób mogą znaczyć co innego, zaryzykuję stwierdzenie, że Twoje zdanie bigbadwoof jest prawdziwe i nieprawdziwe jednoczesnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Wysoki poziom bezpieczeństwa , wysokie stopy zwrotu. Coś takiego nie istnieje. Mimo tego trzymam kciuki. Ze względu na to, że określenia użyte w zdaniu Arka dla wielu osób mogą znaczyć co innego, zaryzykuję stwierdzenie, że Twoje zdanie bigbadwoof jest prawdziwe i nieprawdziwe jednoczesnie . Dla każdego z Naszych klietów jest dobiera inna inwestycja , poziom bezpieczeństwa oraz akceptowalne ryzyko jest sprawa indywidualną. Wysoka stopa zwrotu jest określeniem stóp ponad przeciętnych często 2 cyfrowych. Nie można w jednym zdaniu przedsawić oferty i nie to mam na celu . Inwestycje alternatywne maja inne ryzyka niż tradycyjne instrumenty finansowe. Owszem na giełdzie duży zysk duże ryzyko , jednakże rynek inwestycji to nie tylko giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi