Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichałZet Napisano 21 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Tera Aqua Terra 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Trochę duży, ale cieszy niezmiennie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody1410 Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Festina edycja Tauron Basket Liga edycja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Kupiony z ciekawości. Fajny jest, ale za długo u mnie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 W dniu 21.01.2018 o 21:18, MichałZet napisał: Tera Aqua Terra Moje marzenie *.* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 ulubieniec 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Data nie ta ale zdjęcie dziś. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Kwarcowy Zeppelin ZE7640_4 po raz enty. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 Przeglądanie tego wątku zawsze poprawia mi humor - dziś postanowiłem zadebiutować z najsympatyczniejszym zegarkiem, jaki mam w kolekcji. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 27 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 Niebiesko mi Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 . 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 StowaWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Glycine Combat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 30 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Ja cały czas się cieszę nowym nabytkiem, 36mm to bardzo wygodny rozmiar. Nie mam tylko czasu na zrobienie paska... 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Bardzo dobry wybór w słusznym rozmiarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Filip-myślę, że bardzo bym się polubił z tym przepięknym Rolex-em. Wiem, że to bardzo śmieszne porównanie, ale od kiedy kupiłem Seiko Alpinist, oprócz spotkań roboczych, gdy mam coś poważniejszego pod mankietem, nie rozstaję się z tą „zieloną pięknością” i ciągle mam wrażenie, że mam małego Roleksa na ręce. Pewnie Panowie z Rolex-a by się pogniewali za te słowa. Seiko Alpinist kupiłem bardzo spontanicznie i jest jednym z tańszych zegarków, jaki posiadam, jednak nie pamietam, aby inny zegarek sprawił mi tyle radości i wywołał tyle uśmiechu co ta „zielona bestia". Będziesz sprzedawał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Bo to fajny zegarek. Nie planuję go sprzedawać, dopiero co go kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Gratuluje zakupu. Nigdy nie myślałem o R, ale dzięki Twoim zdjęciom mam go dziś na "liście", szczególnie, że w tej wersji 36mm są ciekawe kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Kolejny zakup z ciekawości. Kiedyś, na zdjęciach, mi się nie podobał, ale teraz przekonał mnie do siebie.Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Brzydal upolowany kilka lat temu za śmieszne pieniądze. "Ojciec" Mako i Raya.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Moja ulubiona Omega z nowym, "imprezowym" paskiem od @arsen i @Pepo 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 W dniu 27.01.2018 o 16:15, eye_lip napisał: Niebiesko mi Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Bomba, jaki to nr ref? Jaki jest realny budżet na niego? 8xAS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Hej. Ref 11600. Ceny są jak na chrono24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Dziś odebrałem przesyłkę 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 I jeszcze extra zdjecia 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi