maciato Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 To prawda ale młodszymi też nie gardzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Dziś rzadko noszony, na specjalne okazje. Jak na 45 lat i 100% oryginalny stan, nie jest źle. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Zegarek piękny ale ten kajman klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Jest ok, tylko trochę za luźny w uszach mi wyszedł - ale do zegarka vintage taki styl nie wadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Ja jestem chory na punkcie tego kajmana. Ciągle poluję na coś, co się z nim elegancko zgra jak ten Seiko. Jak dla mnie, ten pasek z tym zegarkiem to idealne połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 13 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Dobrze się trzyma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 U mnie dzisiaj ... http://zapodaj.net/099a3ec8bc1c3.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 nie potrzeba mieć iwatcha, żeby poradzić sobie z dwoma strefami czasowymi. Czasami stary poczciwy mechanik też da radę. Dlatego go tak lubie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Piękny ten JLC. Kiedyś obiekt moich westchnień. A ja dziś poczciwy ML Pontos. Dostałem go od Żony na trzydziestkę. Szmat czasu temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 14 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 JLC ja go chce dalej i cały czas U mnie dzis rano było tak Ale pózniej przyszedł kurier i przyniósł to Bransoletę muszę zmniejszyć i bedzie na łapie jutro przez cały dzien Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Seiko super! Sam się nad nim zastanawiałem. Jak Ci nie przypasuje to pisz PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 14 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 ok, tak zrobię jak by się znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 LE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Wskazówka jest czarna czy niebieska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Stare dzieje ten pasek U mnie dziś.. szewc bez butów chodzi - czyli Certina nie na własnym pasku, a na firmowej bransolecie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 15 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 W Łodzi nawet roche słońca jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 15 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Jak Łódź to i Manufaktura by night 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Strasznie mi się ten Tudor podoba. Tak jak nie znam się specjalnie na zegarkach, to ten jest świetny. Szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Dzień dobry,Jest to chyba mój pierwszy wpis na forum .Dzisiaj mam takiego Stenka: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Przepraszam, że nie w temacie ale piękna marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Ja też nie zauważyłem zegarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 Strasznie mi się ten Tudor podoba. Tak jak nie znam się specjalnie na zegarkach, to ten jest świetny. Szczere gratulacje Tudor to młodszy brat (syn?) Rolexa, który niestety ostatnio kojarzy się głównie z amerykańskim bling-bling stylem, na szczęście Tudora to ominęło. Oczywiście piszę to z punktu widzenia miłośnika zegarków, bo w tym czasie Rolex niezrażony konsumuje zyski ze sprzedaży tony złota i błyskotek na swoich zegarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 Tak to wyczytałem z sieci. Podoba mi się jego kolorystyka i mniej pretensjonalna cena choć nadal rzędu takiego, na jaki nie jestem jeszcze mentalnie gotowy Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi