Leppard Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Do pary 😉 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 21 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Dzisjaj oficjalny zegarek Distinguish Gentelmans Ride 7 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 to cóż że ze Szwecji 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 21 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 UnionWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 @Wuj podobno płakał jak sprzedawał, ale może już mu przeszło 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leppard Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Jesień to pora wietrzenia "kolekcji" dziś piadlo na lodówkę 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. figo Napisano 28 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Orient Bambino v4 w "rudym" wydaniu. W końcu fajny, mięsisty pasek zamiast lakierowanego, skórzanego, niskiej jakości. 3 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 I znów ja, ale spotkało mnie coś niespodziewanego. Dzisiaj podczas rodzinnego spotkania wygadałem się, że jadę jutro do Warszawy po zegarek (plan jest taki, że wrócę z zegarkiem, ale pewności nie mam ). No i okazało się, że moja mama trzyma w szufladzie zegarek po ciotce, co to go miała wyrzucić, ale szkoda bo sentyment itd. Ciotka była pod 90-kę (w zeszłym roku jej się zmarło) i wzrok już słaby, więc jak przypuszczam nosiła czasomierz po którymś ze swoich mężów (kilku ich pochowała). Koniec końców jest mój . Kurcze jak mi się podoba : 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Ładny Spezimatic, collectible, a przy tym dostępny. No i ładny model, bo nie wszystkie takie są. Gratuluję. Daj do majstra na serwis i niech się dobrze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Dziękuję. Serwis i zmiana paska w najbliższych planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Nowy, urodzinowy nabytek 😀 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 2 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 No O.K., mimo podwyższonego mocno ciśnienia wróciłem szczęśliwie z Warszawy do domu. Drogę powrotną pokonałem z prędkością światła, jak w jakimś transie. Cieszę się jak dziecko i wszystkich zaganiam do ciemnej garderoby:: Jeszcze coś tam z przymiarek pstryknąłem: JESZCZE NIE TEN ETAP: EDIT: Wczoraj jeszcze to nie był ten etap, dzisiaj już czuję, że dojrzałem i do tej formy czasomierza ZBYT MASYWNY (GRUBAS PO PROSTU ): ZBYT "GEJOWSKI" Niby miał być ten nakręcany na zielonym (tfu !) pasku w małej (ha, ha- 42 mm) kopercie, ale ten automat (naprawdę usłyszałem to w głowie) wołał- weź mnie, weź mnie ! Żona (tak popełniłem tą nieostrożność i zabrałem ją ze sobą) patrzyła na mnie jak na szaleńca (ponoć miałem coś w rodzaju obłędu w oczach), ale w końcu się zlitowała i raczyła kiwnąć na tak (kocham Cię skarbie !). No i stało się . Jak otrzeźwieję to przyjdzie czas na refleksje. 8 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2017 świetny wybór, Panerai to marzenie wielu miłośników zegarków, gratulacje niech się nosi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2017 Dziękuję. Mnie też nagle dopadło i teraz czuję, że źle się stało, bo "chodzi" już za mną luminor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2017 pewnie, że luminor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 5 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2017 Na pasku od Filipa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2017 Piątek w klimatach a la 1970s... EDIT: tak poniekąd zabawnie wyszło, biorąc pod uwagę wątek, że o ile zegarek jest made in Japan, to koszula jest Swiss Made 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2017 Super kredens Bartku.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 Klasyczny Piórowiec 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 12 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 Drugi dzień z Zenithem ,brak tylko Range Rovera. 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotrwawa Napisano 12 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi