igor Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie wiem czy to jest dobre miejsce, ale wydaje mi się że jest Tradycyjnie na jak na forach/subforach zegarkowych jest temat gdzie ludzie pokazują jakie zegarki maja dziś na rękach. Proszę zamieszczać tu zdjęcia na ręku i nie na ręku To ja dam jako pierwszy nie na ręku 6 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Bardzo mocny start! Ja dzisiaj wspieram przyjaźń polsko-chińską . Bardzo pasował mi do brązowych spodni i butów. 2 Cytuj
White Haven Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Niby nic specjalnego, ale cieszy 4 Cytuj
White Haven Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Lepiej zmniejsz trochę zdjęcie, bo (przynajmniej na IE) widać tylko rękaw marynarki wywalony na cały ekran Cytuj
marcin_old Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Fajnie, że powstał i tutaj taki wątek, bo zegarek to jakby nie patrzeć- część ubioru. Ja dzisiaj mam Steinhart Nav-b uhr z Unitasem. 4 Cytuj
igor Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Piękny Miałem takiego dwa razy. Raz szary raz taki sam jak twój. I gdy by mi sie trafił znowu bym kupił Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 6 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Dziś Chronometr. Kiedyś na takim pasku: Później na jasnym: A dziś na czarnym, ale zdjęcia nie będzie;) 1 12 Cytuj
seamaster AT Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Filip piękny zegar. Chyba jednak czarny nie pobije tego jasnego paska... Chronoswiss szybko dorobił się swojego niepowtarzalnego stylu... Cytuj
wolezozole Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Troche niestandardowo Loius Moinet 5 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Niby banalna omega, ale ile razem przez te 15 lat przeszliśmy : 6 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Też macie wrażenie, że najpiękniej zegarki wyglądają w towarzystwie mankietu koszuli i rękawa marynarki? Niby szczegół, ale jedno bez drugiego, jakoś słabiej się prezentuje. A może to tylko moje skrzywienie... 2 Cytuj
proki1971 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 U mnie dziś Epos 3332, póki nie znajdzie nowego właściciela 1 Cytuj
ricco Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Dzisiaj u mnie Zenith Chronomaster XXT Open. 9 Cytuj
MCH Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Pierwszy automat. Solidnie wysłużony. 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Wprawdzie "dziś" ze zdjęcia było w niedzielę, ale wrzucam,bo to dla mnie zegarek bardziej sentymentalno-kolekcjonerski i rzadko zdarza mi się go ponosić 3 Cytuj
ad-am Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Wprawdzie "dziś" ze zdjęcia było w niedzielę, ale wrzucam,bo to dla mnie zegarek bardziej sentymentalno-kolekcjonerskiMoże coś więcej o nim napisać? Wielkość, kaliber, itp.pozdrawiam Cytuj
igor Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Dzisiaj u mnie Zenith Chronomaster XXT Open. rozwalil mnie Zenith jest piekny ale jeszcze nie moja półka u mnie dziś było tak 1 Cytuj
wolezozole Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 Jeden z moich ulubionych JLC Master Compressor Geographic Na czekoladowym krokodylu od Filipa 1 5 Cytuj
igor Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 JLC jest piękny Skoro to jeden z ulubionych pokaż co masz jeszcze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi