Marcin_L Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Same piekne sikory A ja dzis tak - tym razem Doxa Le Locle. Ona niestety wymagala renowacji, bo byla juz w stanie agonalnym. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Marcin_L: Każdy zegarek, który tu wklejasz bardzo mi się podoba, a niektóre wręcz wzbudzają zachwyt. Gratuluję kolekcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 @ Zajac Poziomka: dzięki, milo mi Moja kolekcja powstała kilka lat temu, od tego czasu chyba zaspokoiłem moje zegarkowe chucie i poprzestaję na tych zegarkach, które mam (trochę nowych, trochę staruszków), ani nie kupuję już, ani nie sprzedaję. @ waski: widzę, że u Ciebie kolekcja "słowiańska" Ładne zegarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 Dziękuję. Tak w 90% zegarki radzieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 Na "bogato" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 Panerai 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 Zdjęcia z wczoraj, ale nie schodzi z nadgarstka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Fascynujące jest to, kiedy mając ten sam zegarek odnajdujemy w nim ciągle coś nowego. Zdjęcia jako kontrargument dla osób podważających mniejsze koperty. Omega Aqua Terra 8500 38.5 mm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Resize of IMG_0945.JPG Perrelet chodzi za mną od bardzo dawna ... ten mikrorotor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Aqua Terra bardzo fajna, uniwersalny zegarek i raczej nie ma prawa się znudzić . Natomiast jeżeli chodzi o rozmiar, to mierzyłem zarówno wersję 38.5 jak i większą (chyba 41) i wydaje mi się, że mają tę samą grubość (bynajmniej nie bagatelną), wskutek czego zegarek w wersji o większej średnicy wygląda bardziej proporcjonalnie (mniejszy wydaje się przez to bardziej odstawać od nadgarstka). Rozumiem oczywiście, że każdy ma swoje preferencje i uwarunkowania, natomiast większa wersja AT wcale nie jest jakaś specjalnie duża, koperta jest tak wyprofilowana, że ładnie przytula się do nadgarstka, nawet mojego o obwodzie poniżej 17 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 AT mam (pokazywałem w wątku); dla nadgarstków poniżej 17 cm polecam mniejszą kopertę, ale dla większych większą (chyba nic odkrywczego nie napisałem:-)) Grubość mają rzeczywiście chyba identyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Super. Jaka ona ma srednice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 DSC_0191.JPG Waski, tak z ciekawości... posiadasz jakieś współczesne zegarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Krzysiek, mówiłem już, ze mnie wkurzasz?! ...Jak lubię czarne tarcze i mój pierwszy wybór padłby na taką, to Twoje zdjęcia 'z natury' utwierdzają mnie w przekonaniu, że jak jeden Max Bill, to zdecydowanie biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 Jakoś same wpadają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 U mnie dziś tak. Łapiemy ostatnie ciepłe dni. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi