Żorż Ponimirski Napisano 10 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2019 15 minut temu, lubo69 napisał: Beztroskie dzieciństwo - bez sekundnika nie wie, czy utrzymuje +0.6 sekundy na dobę Wobec tego posiadając Panerai można cofnąć się do czasów dzieciństwa 🙊🙉🐵 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 12 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 Niby już miałem nie zmieniać zegarków, ale nie mogłem mu się oprzeć. Przymierzałem różne modele i większość mi pasowała, natomiast styl Rolexa Pepsi mi siadł najbardziej z więc taki to wynalazek teraz trzyma się nadgarstka 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 12 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 Trochę koloru wokół czarnego paska 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 @eye_lip co to za pióro?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 Jakaś piękna limitowana Montegrappa (jak robiłem foto akurat wpadł kolega z 3 piórami). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 jak robiłem foto akurat wpadł kolega z 3 pióramiZ tragarzami pewnie przechodziłMontegrappa piękna. Czasami (bardzo rzadko) zdarzają się w brytyjskim TK, ale nie limitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2019 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Casioak :) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Napisano 16 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 @abnegat, ma to jakiś perwersyjny urok... ...u mnie najpierw kawa, potem spacer 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 @abnegat, ma to jakiś perwersyjny urok... ...u mnie najpierw kawa, potem spacer O rany , ale piękna! Masz może gdzieś numer ref!?Edit: już znalazłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 @pablocito Dzięki (razem od ponad 20-tu lat!). Do znalezienia pod hasłem 'Omega Dynamic 1997'. Jest taka, (tylko Chrono) do kupinia na KMZIZ (sam się łamię...) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichałZet Napisano 17 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Vintage, czyli: znalazłeś go na śmietniku?, mój dziadek takiego miał, czemu nosisz taki zegarek, masz ładniejsze, on działa?, to damski?, na kopalni takie dawali... Kwestia gustu, a ja uwielbiam 🥰 14 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Ja nigdy nie spotkałem się z opinią negatywną na temat zegarka vintage na moim ręku, a noszę ich trochę. Dzisiaj za to nie-vintage;) 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 20 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 @Żorż Ponimirski, miałem już nie lajkować Twojego 'spamowania' tą Omegą przez jakiś czas, ale ... dobrze to wygląda! ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 20 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Dobrze to dopiero będzie gdy się photoshopem usunie jedną wskazówkę i te nazwy miesięcy - o tak: No i obowiązkowy peccary shot: 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Obydwa piękne, choć jak na mój prywatny gust, jak na tego typu zegarki i tych rozmiarów nadgarstki lepiej wyglądałyby, gdyby były mniejsze. Ale to też zadanie dla Photoshopa.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Ta gwiazdka na dole ma jakieś znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 13 minut temu, mosze napisał: Ta gwiazdka na dole ma jakieś znaczenie? W moim przypadku dawali gratis to wziąłem A serio to chyba jakiś flashback do czasów kiedy Globemaster był związany z obserwatoriami astronomicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Globemaster to zegarek z linii Constellation, której symbolem jest gwiazdka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 20 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Ja mniej gwiaździście, za to po królewsku 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi