Szydlowsky Napisano 31 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2019 @eye_lip co to za pasek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 31 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2019 8 minut temu, Szydlowsky napisał: @eye_lip co to za pasek ? Nawet o tym nie myśl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2019 @eye_lip co to za pasek ? Z Cheapestnatostraps, 2 euro.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 31 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2019 18 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Nawet o tym nie myśl Do mojego pseudo suba kupiłem coś takiego , czasu tylko brakuje na wymianę ( i wprawy ) 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2019 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diGriz Napisano 1 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2019 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2019 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diGriz Napisano 1 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2019 Jak mi się te Panerai'e podobają. Póki co posiadam tylko podróbę. Póki co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 1 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2019 2 godziny temu, diGriz napisał: Jak mi się te Panerai'e podobają. Póki co posiadam tylko podróbę. Póki co... Nic tylko pogratulować 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 gs 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 (edytowane) Od 27.10 notuje stabilne +0.6s/dobę Edytowane 5 Listopad 2019 przez Żorż Ponimirski Podróż w czasie ;) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 17 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Od 27.11 notuje stabilne +0.6s/dobę Mamy dowód, że podróż w czasie nie wpływa niekorzystnie na dokładność zegarka;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 jeszcze na nadgarstku, ale chyba będzie miał konkurencję od przyszłego tygodnia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 Ostatnio, pewnie w związku z jesienną aurą chodzi za mną brąziak. Powiedz proszę jak toto się zachowuje w kontakcie z koszulą? Bardzo brudzi? Da się to łatwo sprać? Schodzi w zwykłym praniu, czy trzeba używać jakiegoś specyfiku? Jak już się zdecyduję to pewnie zacznę go często nosić, a nie uśmiecha mi się przy tym co chwilę kupować nowe koszule.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 3 minuty temu, pablocito napisał: Ostatnio, pewnie w związku z jesienną aurą chodzi za mną brąziak. Powiedz proszę jak toto się zachowuje w kontakcie z koszulą? Bardzo brudzi? Da się to łatwo sprać? Schodzi w zwykłym praniu, czy trzeba używać jakiegoś specyfiku? Jak już się zdecyduję to pewnie zacznę go często nosić, a nie uśmiecha mi się przy tym co chwilę kupować nowe koszule. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ten Oris fajnie, szybko patynuje i nie brudzi w ogóle. noszę go z białymi koszulami i nie zostawia żadnych śladów. Nethunsy itd słyszałem że brudzą, ale nie probowałem. Eterna brązowa słabiutko się przyciemnia, Tudor też powoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 Dzięki. Kolejny punkt zaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 @pablocito, jeśli rozważasz brąziaka, a obwód nadgarstka i budżet pozwalają to Eterna Krzyśka z forumowego bazarku jest wg mnie jedną z najciekawszych i najładniejszych ofert na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 Dzięki, przyjrzę sięWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 W tej prostocie tkwi moc 🙂 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2019 Marianna lat 5 pozdrawia forum 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2019 Beztroskie dzieciństwo - bez sekundnika nie wie, czy utrzymuje +0.6 sekundy na dobę 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi