Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 18 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2019 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 19 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2019 No wiem, wiem, ale na bransolecie jeszcze nie było. Poza tym Kolega@Koval mi zaimputował, że nieładne zdjęcia robię, więc Waldku pracuję wytrwale, aby były lepsze, inspirując się Twoim avatarem;-) 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2019 Zuch! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2019 O tako: 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorz Napisano 21 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2019 [/URL] 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 23 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2019 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 23 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2019 . 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2019 Pam w tej radiomirowej odmianie obleci jako casualowy marynarkowiec. Pod warunkiem, że zdjęcie robi się z pewnej odległości : 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Napisano 24 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2019 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 24 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2019 Na nowym pasku od @Pepo 8 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2019 Fabryczny pasek wraca do łask. W przypadku Radiomira ta jego nienachalność (delikatnie zarysowana łuska) jest zaletą, którą po czasie doceniam. Do Luminora zdecydowanie pasują wersje bardziej ekstrawaganckie na agresywnej łusce (mam słabość do egzotyków). Zresztą do Luminora wszystko pasuje . 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 28 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2019 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 Seiko 5 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 6 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Dziś coś bardziej eleganckiego. 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Dziś jeden z pierwszych modeli Must de Cartier, z manualnym kalibrem, tarcza "Lapis", model z końca lat 70/początek 80. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Hehe się wie, na dzisiejsze standardy to damski, ale oczywiście wtedy nie był tak klasyfikowany (damski model był mniejszy) tak wyglądały kiedyś eleganckie męskie zegarki. Ja lubię takie pimpowate klimaty plus zegarki vintage więc go uniosę bez problemu. Tu ciekawy artykuł guru wiedzy Cartiera, George'a Cramera (nosi podobny model w fajnej koralowo czerwonej wersji) na temat linii Must: http://www.troisanneaux.com/articles/creation-of-a-cult-object-the-must-de-cartier-tank/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 SARB033 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 12 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 wczoraj 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 3 godziny temu, adamW napisał: W pierwszej chwili pomyślałem, że masz na sobie gustowną wzorzystą spódnicę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 W dniu 24.04.2019 o 10:55, Krzysiek_W napisał: Na nowym pasku od @Pepo Kurcze, tę fotkę (zacytowałem ją z premedytacją) Oris powinien odkupić w celach promocyjnych . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 10 minut temu, Tanatos70 napisał: W pierwszej chwili pomyślałem, że masz na sobie gustowną wzorzystą spódnicę To tylko szalik (koleżanki z pracy pytały dlaczego kupowałem na damskim dziale). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 Godzinę temu, Tanatos70 napisał: Kurcze, tę fotkę (zacytowałem ją z premedytacją) Oris powinien odkupić w celach promocyjnych . Dziekuje za miłe slowo jak ją sprzedasz Orisowi, połowa kasy jest Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi