Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. figo Napisano 26 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 Poczciwy staruszek. Lekko spatynowana tarcza, z kopertą trochę gorzej, ale trafił się za śmieszne pieniądze, więc głupio było nie skorzystać. Dojdzie nowy pasek, koronka i będzie 10/10 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mikołaj.J Napisano 27 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 @figo Kiedyś umyłem takiemu tarczę wodą z płynem do mycia naczyń, była mocniej spatynowana. Po tym zabiegu wyglądała jak nowa, a obyło się bez strat. A u mnie: 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 kolejny senior w kolekcji 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. torgul Napisano 31 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 31 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Explorer mega. U mnie JLC odebrany wczoraj z małej renowacji: 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Debiut w wątku. Klasyczny, uniwersalny, ponadczasowy. Seiko SKX007. 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 W dniu 11.10.2018 o 18:34, Awopiotr napisał: Dufa Gropius. @Awopiotr Jak oceniasz ten zegarek? Jest warty swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Takie tam we pracy 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 7 godzin temu, gajdowskip napisał: @Awopiotr Jak oceniasz ten zegarek? Jest warty swojej ceny? Mam go dopiero od kilku miesięcy i wygląd nawiązujący do szkoły Bauhausu bardzo mi odpowiada. I to był główny powód zakupu. Uważam, że wykonanie jest bardzo przyzwoite, manufaktura zacna, cena na poziomie 800-1000 zł za japoński kwarc jest więc do zaakceptowania. Powtórzyłbym zakup! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 No to jeszcze raz. Atlantic Worldmaster z lat 60. ubiegłego wieku. W poniedziałek leci do zegarmistrza na delikatną renowację koperty, tarczy, wymianę koronki i paska. Kupiłem go za niespełna 250 zł, więc założyłem, że drugie tyle mogę "doinwestować". Tym bardziej, że mechanizm w super stanie, więc posłuży jeszcze - mam nadzieję - przez wiele lat. Marynarka SuSu zakupiona od forumowego kolegi 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Ja miałem to szczęście, że kupiłem swego czasu praktycznie nieużywany egzemplarz: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3348-jaki-dziś-masz-zegarek-na-ręku/?do=findComment&comment=158069 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Ze spaceru na Paprocanach z rodzinką 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mikołaj.J Napisano 8 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 9 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2018 Taki tam... 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jash Napisano 11 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2018 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2018 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2018 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Longines Ultra Chron. Bardzo dobry artykuł na temat tej linii zegarków: https://zegarkiipasja.pl/artykul/753-zegarki-vintage-longines-ultra-chron-legendarny-hi-beat 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 Nowa marynarka na teście, zegarek stary ale ulubiony. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 miał być na plażowanie, ale tak mi się podoba, że noszę do pracy 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi