KIERMAN Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2018 Kajman petrol od Filipa i tytanowa „malowanka”. 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2018 Fajne combo z torbą U mnie nowość i jestem zachwycony rozmiarem i proporcjami 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 18 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2018 Wysłane z mojego Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2018 Krzysiek Ward 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 18 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2018 @Jash czy możesz powiedzieć ile wynosi obwód Twojego nadgarstka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 19 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2018 17,5cmWysłane z mojego Pixel 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 Wysłane z mojego LG V30 przy użyciu Tapatalka 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 U mnie dziś kolejny, po Sarb035, klasyk od Seiko 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 MovemberWysłane z mojego Pixel 2 XL przy użyciu Tapatalka 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 U mnie to samo, ale pasek zdjąłem, bo się teleskopy "wygły" Wysłano z Google Pixel 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 27 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Jeden z moich starszych zegarków. 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Świeży nabytek, choć długo planowany. Tak długo że, zdarzyli przestać go produkowac 😂😂 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Denior zakosiłeś mi pasek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Godzinę temu, eye_lip napisał: Denior zakosiłeś mi pasek Kurde, rzeczywiście. Podpisany na odwrocie.Glupio wyszło Przez ten pasek "dorzuciłem" do zakładanego wcześniej budżetu na używanego Alpinista. Oferta trafiła się pod nosem, choć już miałem kupować nówkę na eBayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 8 minut temu, LONG STORY SHORT napisał: jak oceniasz to Undone? kusi mnie ta seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 8 godzin temu, M.Borkowski napisał: jak oceniasz to Undone? kusi mnie ta seria Jak na razie bardzo mi się podoba - zegarek dostałem do recenzji, niebawem zamieszczę obszerny tekst na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 58 minut temu, LONG STORY SHORT napisał: Jak na razie bardzo mi się podoba - zegarek dostałem do recenzji, niebawem zamieszczę obszerny tekst na blogu Myślałem, że to vintage... U mnie dzisiaj dylemat, nie wiem którego wybrać 🤔 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 8 godzin temu, maciato napisał: U mnie dzisiaj dylemat, nie wiem którego wybrać 🤔 Którego wybrać? Najlepiej kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 Ja wolę taki: 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 Godzinę temu, eye_lip napisał: Ja wolę taki: Machniom za jednego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurov Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2018 Mała Pobieda. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi