Szydlowsky Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 @eye_lip co to za pasek ? Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 8 minut temu, Szydlowsky napisał: @eye_lip co to za pasek ? Nawet o tym nie myśl 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 @eye_lip co to za pasek ? Z Cheapestnatostraps, 2 euro.. 1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 18 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Nawet o tym nie myśl Do mojego pseudo suba kupiłem coś takiego , czasu tylko brakuje na wymianę ( i wprawy ) ? Cytuj
diGriz Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 Jak mi się te Panerai'e podobają. Póki co posiadam tylko podróbę. Póki co... Cytuj
zimmermann Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 2 godziny temu, diGriz napisał: Jak mi się te Panerai'e podobają. Póki co posiadam tylko podróbę. Póki co... Nic tylko pogratulować 1 2 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Od 27.10 notuje stabilne +0.6s/dobę Edytowane 5 Listopada 2019 przez Żorż Ponimirski Podróż w czasie ;) 2 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 17 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Od 27.11 notuje stabilne +0.6s/dobę Mamy dowód, że podróż w czasie nie wpływa niekorzystnie na dokładność zegarka;-) 2 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 jeszcze na nadgarstku, ale chyba będzie miał konkurencję od przyszłego tygodnia 7 Cytuj
pablocito Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 Ostatnio, pewnie w związku z jesienną aurą chodzi za mną brąziak. Powiedz proszę jak toto się zachowuje w kontakcie z koszulą? Bardzo brudzi? Da się to łatwo sprać? Schodzi w zwykłym praniu, czy trzeba używać jakiegoś specyfiku? Jak już się zdecyduję to pewnie zacznę go często nosić, a nie uśmiecha mi się przy tym co chwilę kupować nowe koszule.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 3 minuty temu, pablocito napisał: Ostatnio, pewnie w związku z jesienną aurą chodzi za mną brąziak. Powiedz proszę jak toto się zachowuje w kontakcie z koszulą? Bardzo brudzi? Da się to łatwo sprać? Schodzi w zwykłym praniu, czy trzeba używać jakiegoś specyfiku? Jak już się zdecyduję to pewnie zacznę go często nosić, a nie uśmiecha mi się przy tym co chwilę kupować nowe koszule. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ten Oris fajnie, szybko patynuje i nie brudzi w ogóle. noszę go z białymi koszulami i nie zostawia żadnych śladów. Nethunsy itd słyszałem że brudzą, ale nie probowałem. Eterna brązowa słabiutko się przyciemnia, Tudor też powoli. 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 Dzięki. Kolejny punkt zaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 @pablocito, jeśli rozważasz brąziaka, a obwód nadgarstka i budżet pozwalają to Eterna Krzyśka z forumowego bazarku jest wg mnie jedną z najciekawszych i najładniejszych ofert na rynku. Cytuj
pablocito Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 Dzięki, przyjrzę sięWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 W tej prostocie tkwi moc ? 5 2 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 Marianna lat 5 pozdrawia forum 4 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 Beztroskie dzieciństwo - bez sekundnika nie wie, czy utrzymuje +0.6 sekundy na dobę 3 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi