Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 21 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 Dzisjaj oficjalny zegarek Distinguish Gentelmans Ride 7 10 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 to cóż że ze Szwecji 2 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 21 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 UnionWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 8 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 @Wuj podobno płakał jak sprzedawał, ale może już mu przeszło 4 4 Cytuj
Leppard Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Jesień to pora wietrzenia "kolekcji" dziś piadlo na lodówkę 1 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. figo Opublikowano 28 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 Orient Bambino v4 w "rudym" wydaniu. W końcu fajny, mięsisty pasek zamiast lakierowanego, skórzanego, niskiej jakości. 3 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 1 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 I znów ja, ale spotkało mnie coś niespodziewanego. Dzisiaj podczas rodzinnego spotkania wygadałem się, że jadę jutro do Warszawy po zegarek (plan jest taki, że wrócę z zegarkiem, ale pewności nie mam ). No i okazało się, że moja mama trzyma w szufladzie zegarek po ciotce, co to go miała wyrzucić, ale szkoda bo sentyment itd. Ciotka była pod 90-kę (w zeszłym roku jej się zmarło) i wzrok już słaby, więc jak przypuszczam nosiła czasomierz po którymś ze swoich mężów (kilku ich pochowała). Koniec końców jest mój . Kurcze jak mi się podoba : 7 8 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Ładny Spezimatic, collectible, a przy tym dostępny. No i ładny model, bo nie wszystkie takie są. Gratuluję. Daj do majstra na serwis i niech się dobrze nosi. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Dziękuję. Serwis i zmiana paska w najbliższych planach Cytuj
TDab Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Nowy, urodzinowy nabytek ? 1 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 2 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 No O.K., mimo podwyższonego mocno ciśnienia wróciłem szczęśliwie z Warszawy do domu. Drogę powrotną pokonałem z prędkością światła, jak w jakimś transie. Cieszę się jak dziecko i wszystkich zaganiam do ciemnej garderoby:: Jeszcze coś tam z przymiarek pstryknąłem: JESZCZE NIE TEN ETAP: EDIT: Wczoraj jeszcze to nie był ten etap, dzisiaj już czuję, że dojrzałem i do tej formy czasomierza ZBYT MASYWNY (GRUBAS PO PROSTU ): ZBYT "GEJOWSKI" Niby miał być ten nakręcany na zielonym (tfu !) pasku w małej (ha, ha- 42 mm) kopercie, ale ten automat (naprawdę usłyszałem to w głowie) wołał- weź mnie, weź mnie ! Żona (tak popełniłem tą nieostrożność i zabrałem ją ze sobą) patrzyła na mnie jak na szaleńca (ponoć miałem coś w rodzaju obłędu w oczach), ale w końcu się zlitowała i raczyła kiwnąć na tak (kocham Cię skarbie !). No i stało się . Jak otrzeźwieję to przyjdzie czas na refleksje. 8 17 Cytuj
Bay Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 świetny wybór, Panerai to marzenie wielu miłośników zegarków, gratulacje niech się nosi ! Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Dziękuję. Mnie też nagle dopadło i teraz czuję, że źle się stało, bo "chodzi" już za mną luminor Cytuj
albinos Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 pewnie, że luminor Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Opublikowano 5 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 Na pasku od Filipa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 15 Cytuj
dziko Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Piątek w klimatach a la 1970s... EDIT: tak poniekąd zabawnie wyszło, biorąc pod uwagę wątek, że o ile zegarek jest made in Japan, to koszula jest Swiss Made 3 3 Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Super kredens Bartku.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 4 Cytuj
wimon Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Klasyczny Piórowiec 1 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 12 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Drugi dzień z Zenithem ,brak tylko Range Rovera. 5 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotrwawa Opublikowano 12 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 2 9 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi