igor Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Nie wiem czy to jest dobre miejsce, ale wydaje mi się że jest Tradycyjnie na jak na forach/subforach zegarkowych jest temat gdzie ludzie pokazują jakie zegarki maja dziś na rękach. Proszę zamieszczać tu zdjęcia na ręku i nie na ręku To ja dam jako pierwszy nie na ręku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Mocne wejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Bardzo mocny start! Ja dzisiaj wspieram przyjaźń polsko-chińską . Bardzo pasował mi do brązowych spodni i butów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Niby nic specjalnego, ale cieszy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Lepiej zmniejsz trochę zdjęcie, bo (przynajmniej na IE) widać tylko rękaw marynarki wywalony na cały ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Fajnie, że powstał i tutaj taki wątek, bo zegarek to jakby nie patrzeć- część ubioru. Ja dzisiaj mam Steinhart Nav-b uhr z Unitasem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 6 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 dzień dobry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 6 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Piękny Miałem takiego dwa razy. Raz szary raz taki sam jak twój. I gdy by mi sie trafił znowu bym kupił Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 6 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Dziś Chronometr. Kiedyś na takim pasku: Później na jasnym: A dziś na czarnym, ale zdjęcia nie będzie;) 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seamaster AT Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Filip piękny zegar. Chyba jednak czarny nie pobije tego jasnego paska... Chronoswiss szybko dorobił się swojego niepowtarzalnego stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Troche niestandardowo Loius Moinet 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Niby banalna omega, ale ile razem przez te 15 lat przeszliśmy : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Dziś Orient Star: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Też macie wrażenie, że najpiękniej zegarki wyglądają w towarzystwie mankietu koszuli i rękawa marynarki? Niby szczegół, ale jedno bez drugiego, jakoś słabiej się prezentuje. A może to tylko moje skrzywienie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 U mnie dziś Epos 3332, póki nie znajdzie nowego właściciela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Dzisiaj u mnie Zenith Chronomaster XXT Open. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCH Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Pierwszy automat. Solidnie wysłużony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Wprawdzie "dziś" ze zdjęcia było w niedzielę, ale wrzucam,bo to dla mnie zegarek bardziej sentymentalno-kolekcjonerski i rzadko zdarza mi się go ponosić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad-am Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Wprawdzie "dziś" ze zdjęcia było w niedzielę, ale wrzucam,bo to dla mnie zegarek bardziej sentymentalno-kolekcjonerskiMoże coś więcej o nim napisać? Wielkość, kaliber, itp.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 11 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Dzisiaj u mnie Zenith Chronomaster XXT Open. rozwalil mnie Zenith jest piekny ale jeszcze nie moja półka u mnie dziś było tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Jeden z moich ulubionych JLC Master Compressor Geographic Na czekoladowym krokodylu od Filipa 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 13 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 JLC jest piękny Skoro to jeden z ulubionych pokaż co masz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi