zixart Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 Wiem, że ostatnia strona, a w zasadzie cały wątek wygląda jak kółeczko wzajemnej adoracji i opłaconych postów ale wczoraj otrzymałem swoją pierwszą grenadynę od EoE i napiszę krótko - nie chcę zamawiać krawatów już nigdzie indziej. Czy grenadynę (fina jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie) można/powinno się przechowywać w formie wiszącej? Rozciągnie się te 2-3 cm i na tym tyle, czy jednak może stracić całą formę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 18 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 Dzięki za miłe słowo i witaj wśród naszych Klientów . Możesz spokojnie przechowywać w formie wiszącej, leżącej i rolowanej . Od samego wiszenia nie rozciągnie się. Przy wiązaniu musisz się delikatniej obchodzić z grenadyną - nie wiązać mocno węzła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 -Nazywam się zixart i jestem uzależniony. -Witaj zixart, wspieramy Cię. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 No a fularów ciągle nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 19 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Kilka dni temu o Tobie myślałem - bez podtekstów . Miałem napisać do Ciebie... no i zapomniałem - przepraszam. Niestety, ale na razie nie pojawią się w ofercie i trudno mi określić się co do terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 18 godzin temu, waski napisał: -Nazywam się zixart i jestem uzależniony. -Witaj zixart, wspieramy Cię. W zasadzie moglibyśmy już uzbierać całkiem spore grono i założyć klub AWEoE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 20 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 No to ja chyba też już będę uzależniony. Dziękuję Pawłowi za doradzanie i cierpliwość. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 20 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 Proszę bardzo Ataman - zawsze do usług. @artisan , zgłaszasz tym samym swoją oficjalną kandydaturę na Prezesa klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 20 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 To ja wrzucam mój dzisiejszy krawat! Co prawda to nie nowy nabytek ale jeszcze go na forum chyba nie pokazywałem. A pokazywanie zdjęć tych krawatów ma o tyle sens, że o ile @Embassy of Elegance robi świetne krawaty, to zdjęcia sklepowe są fatalne i bardzo przekłamują kolory 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 Od jakiegoś czasu na mojej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 @Ataman intensywnie myślałem nad zielonym, ale poprzestałem na brązowym. Może później się skuszę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 7 godzin temu, Embassy of Elegance napisał: Proszę bardzo Ataman - zawsze do usług. @artisan , zgłaszasz tym samym swoją oficjalną kandydaturę na Prezesa klubu? Nie wiem czy jak na Prezesa nie jestem już zbyt uzależniony. Może niech przynajmniej potencjalne władze stowarzyszenia nie tracą zupełnie głowy, ktoś w końcu musi prowadzić mityngi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2016 A do mnie takie doszły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2016 Ten w pasy co taki wygnieciony (też zamówiłem, ale 3-folda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 26 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Pakując zestaw podróżny intuicyjnie sięga sie po najbardziej ulubione krawaty. Tej zimy w mojej garderobie królują brązy... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Ten ciemniejszy to ten z EoE, co na stronie wygląda prawie jak czarny...? O, ten: https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-welny-challis/853 ? Zupełnie niepodobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 2 minuty temu, swordfishtrombone napisał: Ten ciemniejszy to ten z EoE, co na stronie wygląda prawie jak czarny...? O, ten: https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-welny-challis/853 ? Zupełnie niepodobny Tak, to ten sam. Bardzo go lubię do niebieskich koszul. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Faktycznie jest bardzo ładny. A jak pierwszy raz zobaczyłem zdjęcie, to moja reakcja była: "heh, ciekawe kto kupi czarny krawat we wzorki". Biję się w piersi, omyliłem się krwawo (a raczej: zdjęcie czy brak wyobraźni wprowadziły mnie w błąd). Ja mam z tej "kolekcji" granat/niebieski/fiolet i ten z jasnobrązową bazą, który też widać na Twoim zdjęciu i faktycznie oba są kapitalne. Za to wczoraj premierę miał u mnie 7-fold z fioletowego jedwabiu w polka dots (https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-jedwabiu-w-kropki/780) i robił świetne wrażenie. Pięknie się wiąże i modeluje i nikt mi nie powie, że 7-foldy to tylko chwyt marketingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Teraz, swordfishtrombone napisał: Faktycznie jest bardzo ładny. A jak pierwszy raz zobaczyłem zdjęcie, to moja reakcja była: "heh, ciekawe kto kupi czarny krawat we wzorki". W trosce o kolejne szanse, które możesz utracić, poddałbym kalibracji urządzenie, na którym oglądasz zdjęcia ;). Na moim komputerze i telefonie krawaty z obu zdjęć mają zbliżone kolory. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Problem w tym, że mam MacBooka Air (drugiego już), a on ma ten sam ekran jakoś od lat 1980-tych. Zmieniłbym na coś lepszego, ale niczego lepszego i równie dostosowanego do mojego trybu życia jeszcze nie wymyślili... I chyba długo nie wymyślą, patrząc na ostatnie produkty Apple. Tablet (z porządnym ekranem) mi służy do gier, ale w sumie mogę na nim też oglądać krawaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Zgadzam się z @Whitesnake i @swordfishtrombone - te krawaty wełniane są niesamowite. Planuję jeszcze jeden albo dwa kupić, właśnie brązowy i niebiesko fioletowy które Wy macie Ja rownież swój uwielbiam i bardzo często noszę - dziś rownież mam go na sobie: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 8 godzin temu, swordfishtrombone napisał: Za to wczoraj premierę miał u mnie 7-fold z fioletowego jedwabiu w polka dots (https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-jedwabiu-w-kropki/780) i robił świetne wrażenie. Pięknie się wiąże i modeluje i nikt mi nie powie, że 7-foldy to tylko chwyt marketingowy. Mam ten sam krawat, tylko że 6-fold i jest to mój ulubiony krawat, potwierdzam że świetnie się wiąże, łezka wychodzi taka jak chcesz, można ją dowolnie modelować zależnie od gustu (ostra, szersza itp). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Klasyczne pytanie: kiedy wróci burgundowa grenadyna fina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 7 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Myślę, że za około 3 tygodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Mam pytanie - próbuję złożyć zamówienie, po kliknięciu w złożenie zamówienia i próbie zalogowania wyskakuje mi komunikat: Rejestracja w sklepie nie została potwierdzona. Odbierz pocztę i kliknij w link potwierdzający. Sprawdzam pocztę, ale nie dostałem maila. Możecie jakoś pomóc, Szanowna Ambasado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi