Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że ostatnia strona, a w zasadzie cały wątek wygląda jak kółeczko wzajemnej adoracji i opłaconych postów ale wczoraj otrzymałem swoją pierwszą grenadynę od EoE i napiszę krótko - nie chcę zamawiać krawatów już nigdzie indziej. 

Czy grenadynę (fina jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie) można/powinno się przechowywać w formie wiszącej? Rozciągnie się te 2-3 cm i na tym tyle, czy jednak może stracić całą formę?

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
7 godzin temu, Embassy of Elegance napisał:

Proszę bardzo Ataman - zawsze do usług. :)

@artisan , zgłaszasz tym samym swoją oficjalną kandydaturę na Prezesa klubu? :-D

Nie wiem czy jak na  Prezesa nie jestem już zbyt uzależniony. Może niech przynajmniej potencjalne władze stowarzyszenia  nie tracą zupełnie głowy, ktoś w końcu musi prowadzić mityngi ;-)

• Oceniam pozytywnie 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Faktycznie jest bardzo ładny. A jak pierwszy raz zobaczyłem zdjęcie, to moja reakcja była: "heh, ciekawe kto kupi czarny krawat we wzorki". Biję się w piersi, omyliłem się krwawo (a raczej: zdjęcie czy brak wyobraźni wprowadziły mnie w błąd). Ja mam z tej "kolekcji" granat/niebieski/fiolet i ten z jasnobrązową bazą, który też widać na Twoim zdjęciu i faktycznie oba są kapitalne.

Za to wczoraj premierę miał u mnie 7-fold z fioletowego jedwabiu w polka dots (https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-jedwabiu-w-kropki/780) i robił świetne wrażenie. Pięknie się wiąże i modeluje i nikt mi nie powie, że 7-foldy to tylko chwyt marketingowy.

Opublikowano
Teraz, swordfishtrombone napisał:

Faktycznie jest bardzo ładny. A jak pierwszy raz zobaczyłem zdjęcie, to moja reakcja była: "heh, ciekawe kto kupi czarny krawat we wzorki". 

W trosce o kolejne szanse, które możesz utracić, poddałbym kalibracji urządzenie, na którym oglądasz zdjęcia ;). Na moim komputerze i telefonie krawaty z obu zdjęć mają zbliżone kolory.

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Problem w tym, że mam MacBooka Air (drugiego już), a on ma ten sam ekran jakoś od lat 1980-tych. Zmieniłbym na coś lepszego, ale niczego lepszego i równie dostosowanego do mojego trybu życia jeszcze nie wymyślili... I chyba długo nie wymyślą, patrząc na ostatnie produkty Apple. Tablet (z porządnym ekranem) mi służy do gier, ale w sumie mogę na nim też oglądać krawaty...

Opublikowano
8 godzin temu, swordfishtrombone napisał:

Za to wczoraj premierę miał u mnie 7-fold z fioletowego jedwabiu w polka dots (https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-jedwabiu-w-kropki/780) i robił świetne wrażenie. Pięknie się wiąże i modeluje i nikt mi nie powie, że 7-foldy to tylko chwyt marketingowy.

Mam ten sam krawat, tylko że 6-fold i jest to mój ulubiony krawat, potwierdzam że świetnie się wiąże, łezka wychodzi taka jak chcesz, można ją dowolnie modelować zależnie od gustu (ostra, szersza itp). 

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie - próbuję złożyć zamówienie, po kliknięciu w złożenie zamówienia i próbie zalogowania wyskakuje mi komunikat:

Rejestracja w sklepie nie została potwierdzona. Odbierz pocztę i kliknij w link potwierdzający.

Sprawdzam pocztę, ale nie dostałem maila. Możecie jakoś pomóc, Szanowna Ambasado?