Whitesnake Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Kathleen Battle i Wynton Marsalis w Odzie urocdzinowej dla królowej Anny, Hendla. Lata temu kręciłem nosem, że za szybko, że na durszlaku zamiast trąbce z epoki, że trąci romantyzmem, a dzisiaj słucham z wielką przyjemnością. Cudowny i niecodzienny duet. Na dobrym sprzęcie wrażenie robi też bogactwo barw i bogata aranżacja (mało barokowa, ale już mi to nie przeszkadza). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 Nie wiem, czy na forum znajdą się miłośnicy tego typu klimatów, ale osobiście jestem fanem Steinmana i jego balansującego na krawędzi kiczu stylu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 Dzisiaj, coś z całkiem innej beczki... Dawno temu, za czasów słusznie minionych, w mojej podstawówce poprawna odpowiedź na pytanie: - Co Śląsk daje Polsce? Brzmiała... - KAT-a Jak słychać, młodzież do dzisiaj to pamięta. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 40 lat temu nagrano taki przebój ... złapałem nutę na lata 70' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 13 minut temu, damiance napisał: 40 lat temu nagrano taki przebój ... złapałem nutę na lata 70' Dobre. Po angielsku nie byłoby takie sexy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 24 minuty temu, damiance napisał: ... złapałem nutę na lata 70' Prawdziwy Vintage 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 A co powiecie na to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 Teledysk Roda zawsze był "kultowy" A to już końcówka lat 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 Jak robić kicz, to z rozmachem master level... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 Słucham tego regularnie w Rock Radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 3 minuty temu, albinos napisał: Słucham tego regularnie w Rock Radio Też zawsze wolałem ich słuchać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 11 godzin temu, Whitesnake napisał: Też zawsze wolałem ich słuchać Gene Simmons... Człowiek - legenda. Jego album liczy ponad 5000 udokumentowanych pozycji... If You know what I mean:) Wilt Chamberlain miał 10k na liczniku, ale nie wiadomo, czy licznik nie był podrasowany. A w ogole bardzo szkoda, że kiss - mega gwiazda światowa, nie osiągnął w Polsce odpowiedniego statusu. A to tylko przez czcionkę graficzną, która jakiemuś redaktorowi za komuny skojarzyła się z SS i przedstawił zespół jako propagujący nazizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 44 minuty temu, Wuj napisał: A to tylko przez czcionkę graficzną, która jakiemuś redaktorowi za komuny skojarzyła się z SS i przedstawił zespół jako propagujący nazizm... Żeby było ciekawiej, to przekonanie przyszło do nas z Niemiec, gdzie poprawność polityczna nakazała zmienić oryginalne logo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 Nowy album Gregory Portera "Nat King Cole and Me" nagrany z orkiestrą symfoniczną. Dla mnie bomba, szczególnie na Święta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 hymn naszego forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 Sonic Youth - Sunday. Druga, zaraz po Joy Division, wielka miłość. Zespół-zjawisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 przed świątecznie A tu cała płyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Kiedyś grać to trzeba było umieć... #nostalgia Spadkobiercy kunsztu barokowych mistrzów, czyli złote lata Marty Friedmana, mistrza egotycznych skal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Skoro wyciągamy z szafy takie klasyki, to ja pojadę 2go ligowym bandem z tamtych czasów, który miał na wokalu prze-geniusza. Po 1 lub 2 płycie miał wypadek - nie pamiętam dokładnie, ledwo uszedł z życiem i po powrocie do zdrowia już nie osiąga takich skal, ale warto posłuchać. BTW piosenka jest ultra hitem w Azji Płd-Wsch - w barach karaoke leci prawie tak często jak "My way" Sinatry BTW BTW - a w ogóle Azja PłdWsch to zagłębie metalowo - rockowe. Zatrzymali się na latach 80'... I dobrze. Ostrzegam - ilość spandexu i lakieru do włosów przekracza poziom 3 x motley crue, ale song zacny:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 40 minut temu, Wuj napisał: Skoro wyciągamy z szafy takie klasyki, to ja pojadę 2go ligowym bandem z tamtych czasów, Przebijam. Wszystkie Asy na stół ;). WARNING: Kicz Loaded! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 I co to komu przeszkadzało, Panie Kolego? Po co było to zmieniać, ja się pytam na jakieś, kurde, rapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Panie Kolego, sprzedaż spadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi