Gość gccg Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Jak powszechnie wiadomo, to mężczyźni ubierają kobiety. To oni projektują dla nich odzież i buty. W ramach tego tematu proszę zatem o zdjęcia kobiecych kreacji (dobrze ubranych kobiet, damskich modeli etc) i elementów kobiecego stroju (sukienki, damskie buty etc.), w które ubralibyście kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Powiem szczerze, wolę zdejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Kreacja wieczorowa - bardzo prosta dluga suknia bez zadnych "ozdobnosci", podkreslajaca kobiecosc ksztaltow osoby ja noszacej Typowo casual - granatowy blezer, biala bluzka i dzinsy ... zmienilbym tylko buty tej panienki na bialo granatowe saddle shoes, albo czerwone penny loafers z lakierowanej skory plus duza czerwona torba z lakierowanej skory badz tez na "meskie" caponki (spectators) bialo granatowe A oto buty do wieczorowej sukienki, ktore onegdaj kupilem zonie mego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Powiem szczerze, wolę zdejmować.Zawsze mozesz dokonac "zabiegu myslowego" wyobrazajac sobie, ze sciagasz wlasnie to o czym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Powiem szczerze, wolę zdejmować.Zawsze mozesz dokonac "zabiegu myslowego" wyobrazajac sobie, ze sciagasz wlasnie to o czym piszesz To nie jest miejsce na fantazje, ale polecam Ci moją książkę, jest autorem pierwszej części http://selkar.pl/caly_ten_seks_kroniki_podkasane_sieczkowski_grzegorz_p_98892.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Powiem szczerze, wolę zdejmować.Zawsze mozesz dokonac "zabiegu myslowego" wyobrazajac sobie, ze sciagasz wlasnie to o czym piszesz To nie jest miejsce na fantazje, ale polecam Ci moją książkę, jest autorem pierwszej części http://selkar.pl/caly_ten_seks_kroniki_podkasane_sieczkowski_grzegorz_p_98892.html Dzieki ... moze przeczytam A tak na marginesie fantazjowania (nie /tylko/seksualnego), to cala moda i dobor odzienia sie na nim opiera. To co na tym forum robimy, to zatem w duzej czesci fantazjowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Co innego gadać np. o krawatach, a co innego kobietach. Choć oczywiście, bardziej mimo wszystko interesuje mnie ten drugi temat. Mnie raczej nie interesuje jak je ubrać, raczej ich styl. Może być odmienny. Coś co przyciąga uwagę. Liczy się uroda, osobowość, strój jest dopełnieniem tego. W naszym przypadku również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 A tę kobietę ubóstwiam od zawsze, jak widzisz nie ma ubrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 A tę kobietę ubóstwiam od zawsze, jak widzisz nie ma ubraniaTemat ten dotyczy damskich ciuchow. Skoro Twe "klasyczne" podejscie do tematu jest az tak "zhellenizowane", ze do mitologii sie odwoluje; to stwierdze jedynie, ze stroj damski przez Ciebie preferowany nie nalezy do najbardziej praktycznych ... zwlaszcza w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 jeżeli chodzi o damskie stroje, to ja na pierwszym miejscu stawiam Haute Couture ... No. 1 - Galiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Bardzo dużo ciekawych kreacji jest na The Sartorialist. Mnie osobiście utkwiło w pamięci to zdjęcie:KLIK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Bardzo dużo ciekawych kreacji jest na The Sartorialist. Mnie osobiście utkwiło w pamięci to zdjęcie:KLIK! Nogi fajne, włosy też... ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Ostatnie zdjęcia na The Sartorialist są niesamowite (w sumie zawsze są ). Ach, to spojrzenie... niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Bardzo dużo ciekawych kreacji jest na The Sartorialist. Mnie osobiście utkwiło w pamięci to zdjęcie:KLIK!Ale w nim chyba chodzi o nogi a nie o ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Ostatnie zdjęcia na The Sartorialist są niesamowite (w sumie zawsze są ). Ach, to spojrzenie... niesamowite Chodzic w takich butach to asceza polaczona z bohaterstwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Bardzo dużo ciekawych kreacji jest na The Sartorialist. Mnie osobiście utkwiło w pamięci to zdjęcie:KLIK!Ale w nim chyba chodzi o nogi a nie o ciuchy Z męskiego punktu widzenia zdecydowanie tak Starając się, być obiektywnym trzeba jednak przyznac, że dodatki są świetnie dobrane i na ile orientuję się w modzie damskiej, to właśnie ta kobieta wyraża ją w 100%. Wg. mnie bardzo stylowy zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rylejew Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Panowie, bardzo ciekawy wątek Dla mnie, jako kobiety, nieco na tym forum przełomowy. Z przyjemnością będę się przypatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 ja konsekwentnie wole "dizajnerski" odlot Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Taka suknia to dla mężczyzny nie lada wyzwanie, jak klasyczną twierdzę ją trzeba chyba zdobywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Taka suknia to dla mężczyzny nie lada wyzwanie, jak klasyczną twierdzę ją trzeba chyba zdobywać. Katapulty, balisty, tarany, wieże... ;-] Ja uważam, że kobiety pięknie wyglądają w prochowcach. A jeśli idzie o ikony stylu, to dla mnie Królową jest ONA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Audrey Hepburn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Nu ba! Mam kilka atlasów z jej zdjęciami i na każdym jest niezwykle elegancka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Płaszcz+beret i kobieta to Jeane Madou z Łuku tryumfalnego Remarka. Kiedyś śpiesząc się do pracy rano widziałem dziewczynę w takiej stylizacji (czyli Paryż późne lata 30-początek 40-tych). aż przystanąłem z zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 26 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Cóż drodzy Koledzy i tak najważniejsze jest w tym wszystkim która konkretna kobieta na siebie danych ciuszek włoży. Zresztą wydaje mi się, gdy niektórzy generalizują, że kobietom jest ładnie w tym, albo w tamtym, to w rzeczywistości mają przed oczami konkretny typ urody, albo nawet konkretną kobietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi