kichanadeta Napisano 25 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2022 Safari/Chrome. Problem nadal nie zostal rozwiazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 25 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2022 @kichanadeta dzięki za sygnał, tak jak napisałem, serwery home.pl i ich rozwiązania potrzebują czasu aby przetrawić to rozwiązanie. Do rana problem powinien zniknąć, a jak nie to będziemy pracować dalej. U mnie na Firefoxie problemu nie ma, ale na Safari rzeczywiście jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 25 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2022 3 godziny temu, wally napisał: Co do strony www to nie ukrywamy, że dawno powinniśmy zrobić już nową, ale są pewne naleciałości z przeszłości, które czynią ten krok bardzo trudnym. Skoro są utrudnienia to nie można iść na nowy serwer i postawić WordPressa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2022 Postawienie nowej strony to jednak spory nakład pracy/koszt, a jak już wspomniano administratorzy pełnią swoje funkcje społecznie, więc nie ma co mieć pretensji. P.S. Tapatalk dalej mi nie działa.😥 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remii Napisano 25 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2022 Dla mnie stronka wygląda całkiem ok, chyba się przyzwyczaiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 26 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2022 @Krzysztof G Nowa strona z pewnością będzie na Wordpressie, problem jest raczej z przeniesieniem zawartości ze starej technologii, na której obecna strona została zbudowana (nie pamiętam jej nazwy). Pewnie trzeba będzie podjąć drastyczniejsze kroki i po prostu starą stronę wykasować, a nową wykonać od zera. Wiecie, moja wiedza o stawianiu stron ogranicza się do tego jak wykupić domenę i coś tam prostego na Wordpressie postawić (bazując na tutorialach z Youtube'a), więc dlatego mamy też taki stan rzeczy, ale jak ingerować w już wykupiony serwer to się nie znam. Niemniej zakładam, że w tym roku w końcu dotrzymamy danych sobie obietnic i stronka powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 26 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2022 Z tego co kojarzę, ta stara technologia to Joomla i przeniesienie zawartości było by pracą Herkulesa. WordPress jest dość prosty.Kiedys coś w nim robiłem (mógłbym pomóc) ale chyba już wszystko jest na Yt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 26 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2022 Obrazki na tapatalku nie działają. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aopolods Napisano 26 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2022 Jak będzie trzeba wykasować to będzie trzeba - trochę szkoda tych wszystkich iformacji, ale co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 27 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2022 7 godzin temu, Aopolods napisał: Jak będzie trzeba wykasować to będzie trzeba - trochę szkoda tych wszystkich iformacji, ale co robić. Twoje trzynaście postów przeniesiemy! xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 27 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2022 Dalej nie mogę zalogować się przez Tapatalka. Używam iPhone’a, może to ma znaczenie? Czy ktoś rak jeszcze ma, czy ja coś źle robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2022 Na Chrome dalej jest problem z certyfikatem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 27 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2022 Godzinę temu, blekit napisał: Na Chrome dalej jest problem z certyfikatem. Na Androidzie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2022 Cytat This server couldn't prove that it's forum.butwbutonierce.pl; its security certificate is from *.home.pl. This may be caused by a misconfiguration or an attacker intercepting your connection. Konkretniej jest taki problem jak powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2022 55 minut temu, blekit napisał: Konkretniej jest taki problem jak powyżej. Trole, ruscy hakerzy, Pegasus? Może jesteśmy niewygodni politycznie? Jakieś tam dekadenckie inteligenckie garniturki. Od jutra w CMDNS koszulki z orłem proszę, albo co najmniej z P z kotwicą🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 28 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2022 @pablocito Twoje wierszyki przeciążyły serwery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2022 14 minut temu, DeanM napisał: @pablocito Twoje wierszyki przeciążyły serwery. O przpraszam, ograniczam się ostatnio. Nawet bana za polityczne komentarze dawno nie dostałem. Twierdzę, że te wszystkie dobrze dopasowane marynarki, spodnie, czyste buty, wysublimowane zestawienia wzorów i kolorów, a nie Krata pogania kratę na kracie A zza kołnierza włosy na klacie (No jednak nie udało zie bez rymu🤣) Nieogolone od trzech dni gęby Czy aby na pewno myte zęby? To po prostu musi kłuć w oczy reprezentację Suwerena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2022 Donoszę, że forumowicz Paweł Łamie reguły zabawy Cienkie aluzje stosuje Przez niego forum szwankuje! Zostawmy politycznego berka Skupmy się na butonierkach Inaczej nam zamkną bazarek Życzliwie - TW (z) Marek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2022 Zatem ad rem: czy ktoś może polecić jakąś alternatywę dla Tapatalka na iPhone’a, która będzie działać w zaistniałych warunkach żeby nie trzeba było wchodzić na Forum przez przeglądarkę, bo jest to uciążliwe i podcina mi poetyckie skrzydła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2022 Na serwer na home.pl mamy odnowione wszystkie certyfikaty SSL, jeżeli coś nie działa to wina home.pl, a nie nasza. Po weekendzie postaramy się to im zgłosić. Do tego czasu musicie nam uwierzyć, że witryna jest bezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2022 Powinno już być wszystko naprawione. U mnie na Firefoxie i Safari działa bez problemów. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2022 Jest! Działa Tapatalk. Serdeczne dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 8 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2022 Mam problem ze znalezieniem wątku "macaronitomato". Z ogłoszeń rzemieślników i firm znikł wyodrębniony temat, podobnie wyszukiwarka zwraca "0". Is it a feature or a bug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 8 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2022 @metius Macaroni nie jest od kilku lat partnerem stowarzyszenia, a wątek w tamtym miejscu był dedykowany tylko dla nich oraz w pewnych wypadkach rzemieślników prowadzących działalność na mniejszą skalę. Kwestia ta wymagała uporządkowania, podobnie jak kiedyś miało to miejsce w przypadku Benevento. W wątku tym nawiasem mówiąc nie pojawiały się od kilku miesięcy nowe posty. Jeżeli forumowicze będą chcieli podyskutować na temat jego produktów można zawsze założyć nowy wątek, ale już w innymi miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 8 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2022 A nie można było po prostu przenieść tego wątku zamiast go całkowicie kasować? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi