wimon Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 W dniu 13.09.2018 o 11:10, omsosnicki napisał: Gratuluję! Bardzo ciekawe sticki! Dzięki! Na pierwszy ogień Oliva O - teraz rozumiem, czemu to cygaro jest tak polecane początkującym. Bardzo gładkie i migdałowe, perfekcyjnie równe spalanie, nie przytłacza mocą. Dla mnie rewelacja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2018 Ja szukam coraz mniejszych rozmiarów i łagodniejszych smaków, bo skoczyłem na dość głęboką wodę tym ostatnim Patronem (świetny smak, ale b.duża moc). Raz na tydzień będę powtarzał eksperyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 22 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2018 Dziś na poważnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 Ciekawy film ukazał się dziś na kanale Kirby'ego: Dwie ciekawostki, które wydestylowałem z niego to: 1) Cygara smakują wg autorów lepiej z alkoholami słodszymi (koniak, wzmacniane wino) niż z takimi, które mają w swojej palecie smaków aromaty dymne (np. whisky z Islay) 2) Cygara lepiej palić będąc dobrze najedzonym, a nie mocno podpitym, bo zmniejsza się ryzyko nieprzyjemnych doznań typu mdłości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2018 Padrón 1964 Anniversary Series MonarcaCreme de la cremeWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 H.Upmann No 2 ca 5-letnia torpeda, smakowo również Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Cohiba Coronas Especiales - cygaro wybitne.Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Wnętrze wygląda znajomo. Czy to La Casa del Habano w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 LCDH to jedyne sensowne miejsce do palenia w Krakowie - w sumie od otwarcia prawie drugi dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 Quai d’Orsay Secreto Cubano Exclusivo Francia - w osobistym top 3 tego roku Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Hoyo de Monterrey Grand Epicure EL 2013 Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accaliant Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Witam, chciałbym zapytać czy takie cygara są szkodliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Witam, chciałbym zapytać czy takie cygara są szkodliwe?Jak to palony tytoń. Z tym, że tu bardziej na raka narażona jest krtań, język i policzki, płuca w mniejszym stopniu, chyba że dla biernie palacego towarzystwa. Z drugiej strony dowiedziono, że obcowanie z pięknem przedłuża życie. Ogólnie życie jest szkodliwe, tylko jaka przyjemność z umierania zdrowym? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2019 Fuente Fuente OpusX Perfecxion XWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulisses Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Romeo y Julieta Petit Royales czyli w zasadzie połówka Churchills, ta "większa połówka" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulisses Napisano 8 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2019 La Aurora 100 Anos Churchill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 26 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2019 Bolivar Libertador i berlińska La Casa del HabanoWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 9 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Partagas Shorts i Ratafia Rene GeoffroyWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 21 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2019 Vegas Robaina ClasicosWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 11 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2019 Że też ja tego wątku nie zauważyłem wcześniej 😁 Moje ukochane Trinidad Reyes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 18 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2019 Partagas CulebrasWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 19 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2019 Culebras? Czy to ten słynny format, którego genezą jest rzekomo fakt, że niegdyś pracownicy fabryk cygar mogli zabrać na użytek własny określoną liczbę swoich wyrobów, a formując taki trójpak i traktując to jako 1 cygaro mogli de facto potroić swój przydział? Nie ma trudności z (w miarę) równomiernym paleniem tak krzywego cygara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 Culebras? Czy to ten słynny format, którego genezą jest rzekomo fakt, że niegdyś pracownicy fabryk cygar mogli zabrać na użytek własny określoną liczbę swoich wyrobów, a formując taki trójpak i traktując to jako 1 cygaro mogli de facto potroić swój przydział? Nie ma trudności z (w miarę) równomiernym paleniem tak krzywego cygara?Trudno go z innym cygarem pomylić Pali się bezproblemowo, ciąg idealny. Kilkuletnie potrafi być wybitne. Tylko trzyma się je nieco dziwacznie.A w tej wersji legendy jest ziarno prawdy. Rzeczywiście torcedores mieli określony przydział cygar. Pośledniejszych od regularnej produkcji stąd były splatane by podczas kontroli przy wychodzeniu z tabacalery odróżnić je od nielegalnie wynoszonych.Szczerze polecam spróbować! 3 w cenie jednego Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 4 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2019 Vegas Robaina Famosos - mocny stick dla zaawansowanych, znacznie mocniejszy niż mój ulubiony Don Alejandro Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 4 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2019 Cygaro słabe, może z czasem się ułoży ale puncher Xikara mistrzostwo świata cygarowo-motoryzacyjnego designu!Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi