eye_lip Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Nie wiem jak często chodzisz, ale skóra wygląda wzorowo. Świetne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Ca. kilkanaście razy na sezon. Faktycznie jak sobie teraz pomyślę, to chyba jednak stosunkowo więcej czasu spędzają bez narażenia na żywioły. Na planowane dłuższe przemieszczanie się piechotą, szczególnie podczas słoty, zakładam trzewiki, nieplanowane dzielnie znosiły. Biedronkę mam 200m od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Faktycznie bardzo ładnie zadbane buty, gratulacje. Ja swoje pary też użytkuję w podobnej częstości, dlatego nie dziwi mnie ich wygląd - szczotka, prawidła i kosmetyki regularnie używane sprawiają, że but wygląda po prostu bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 8 Czerwiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Ostatnio udało mi się wygrać na ebay.co.uk (aukcja reTrickers) nową parę Trickersów Parade 21, z ponad 60% rabatem. (zdjęcie z SF) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Gratulacje, wyglądają świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Gratulacje, wyglądają świetnie. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 8 Sierpień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Bardzo długo się zastanawiałem i ostatecznie zdecydowałem się przywitać nowego "członka rodziny" - Trickers Stow Lollipop waxed leather Oczywiście po dostawię, wrzucę kilka dodatkowych fotek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Dziś dotarły Trickers Stow. Kolor Lollipop jest rewelacyjny!!! Skóra również. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 9 Wrzesień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Buty zostały przygotowane do sezonu: Poniżej moja kolekcją Trickersów: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Szykuje się chyba w warmińsko-mazurskim jakieś Muzeum Dobrego Buta. Która to już para? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Myślę, że Rada Miasta nie zaakceptuje takiej Inicjatywy Obywatelskiej. A para kolejna, jak wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 39 minut temu, fan_dobrego_buta napisał: Myślę, że Rada Miasta nie zaakceptuje takiej Inicjatywy Obywatelskiej. A para kolejna, jak wszystkich. E tam RM, ja z takimi zasobami uderzałbym od razu do Olsztyna, do Urzędu Marszałkowskiego - moim zdaniem to inicjatywa co najmniej regionalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Tak, idź koniecznie; jak masz tyle, to może na drugie i kolejne dadzą Ci pińcet;-) Kolekcja zacna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Albo zabiorą, bo stwierdzą, że mam za dużo i jeszcze karę dla zasady dostanę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Było ale się zmyło... http://www.ebay.pl/itm/Trickers-Chrismas-/162321919573?hash=item25cb23ee55:g:jvMAAOSwa~BYUk7~ PLEASE NOTE We thank you,our customers, for your support over the years but sadly we are closing our E Bay account this Christmas any returns will of course be honoured Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 16 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2016 Jest jeszcze Wyprzedaż w End Clothing http://www.endclothing.com/us/sale/sale-footwear?p=1&brand=205&dir=asc#312441 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Dnia 26/12/2015 o 21:16, szewc24.pl napisał: Miałem do czynienia z trzewikami Trickersa z cordovanu i muszę przyznać, że naprawdę świetna jakość wykonania butów, a także samej skóry. Co ciekawe, pomimo naprawdę mocnego zmaczania, nie tworzyły się żadne purchle. FYI (bo nikt tego jeszcze w tym wątku nie napisał), Trickers używa cordovanu z Comipela, tego samego, którego od niedawna używa Yanko. To też tłumaczy duży wybór kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Dnia 9.09.2016 o 10:14, fan_dobrego_buta napisał: Buty zostały przygotowane do sezonu: Który to model/kolorystyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 3 minuty temu, JD! napisał: Który to model/kolorystyka? Trickers Stow Lollipop Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 Odświeżam temat swoimi pierwszymi Trickersami, model Robert, zamsz w kolorze Coffe Nie są to najsmuklejsze buty w historii ale na moją szeroką stopę jak znalazł. Rozmiar 42, na długość odrobinę za długie na szerokość idealne, w 41 bym się pewnie nie wbił. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 W outlecie Trickersoutlet.com zniżka 20% od pokazanych cen, naliczana przy kasie. Ważne do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 W najnowszej ofercie Trickersa dostępna jest skóra z Kudu. Rewelacja. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Rewelacyjne . Marcin , kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Nie w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi