gringope24 Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Czy ktoś ostatnio kupował chukka? Co polecanie do 400 zł? Bardzo podobają mi się Kemptony jakie prezentował Twardy82, jednak chyba są na razie poza moim zasięgiem finasowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Czy ktoś ostatnio kupował chukka? Co polecanie do 400 zł? Bardzo podobają mi się Kemptony jakie prezentował Twardy82, jednak chyba są na razie poza moim zasięgiem finasowym. Standardowo w tym przedziale polecane są Gordony w promocji na zalando... no ale chwilowo takich brak. Obawiam się, że w tej kwocie (regularnej) nikt na forum nie będzie w stanie "polecić" czegokolwiek. W połowie drogi miedzy Loake a 400PLN są chukka Berwick w klasycznebuty (lub te), jak się zarejestrujesz i zapiszesz na newsletter, dostaniesz -5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OTMK Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Na Zalando raz na jakiś czas możesz kupić Gordon & Bros za około 450 zł. Zapisując się na newsletter do staniesz rabat na 40 - 50 zł. Jednak musisz uważać, bo u nich kontrola jakości chyba nie istnieje i mają czasem egzemplarze dyskusyjnej jakości. To jedna z opcji. Zamówiłem te buty, ale niestety muszą iść do zwrotu, są za wąskie i za niskie na moją stopę, mimo, że w opiniach czytam, że są one dość szerokie w stosunku do innych. Wygląda więc na to, że muszę szukać bardzo szerokich modeli i tu jeszcze raz proszę o Waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Cóż. Uczciwie powiem, że nie mam pomysłu na tanie rozwiązanie. Crownhill ma w swojej ofercie odpowiednio szerokie kopyta, ale to nie ten przedział cenowy. Mój przyjaciel ma szeroka stopę (na żywo to raczej płetwa) i niestety, żeby cokolwiek kupić, musi dorzucić 150 - 200 zł do kwoty jaką ja potrzebuję wydać na buty. Jeśli G&B Levet jest zbyt wąski, nie wiem co w kwocie do 500 zł się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 @OTMK - a który model G&B zamówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Levet nie jest specjalnie szeroki, a mam wrażenie, że to przeciętne F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Levet nie jest specjalnie szeroki, a mam wrażenie, że to przeciętne F. W tym jednym przypadku muszę się z Tobą niezgodzić. Użytkuję te buty i według mnie to prawidłowe G. Z tym, że na początku mogą uwierać, bo skóra sztywna, lecz szybko się rozchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Yanko 916 i Levety opinają moją stopę w podobnym zakresie. Nie mam jakiś przesadnie wąskich, ale G np. Barkera czy Loake jest zdecydowanie szersze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Ale wtedy należałoby uznać Yanko 915 czy Meermin Olfe za E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gringope24 Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Czy to prawda, ze chukka od Gordon maja bardzo waskie kopyto? Edit. Nie doczytalem reszty postow. Dostalem odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkos30 Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Panowie co sądzicie o tym https://www.zalando.pl/baxton-cliff-oksfordki-blond-1bx12a001-o11.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Dość masywne te dziurki. Choć przód wydaje się smukły i przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Panowie co sądzicie o tym https://www.zalando.pl/baxton-cliff-oksfordki-blond-1bx12a001-o11.html . Jeśli google "nic nie wie" na temat tej firmy, to chyba ciężko będzie uzyskać pomoc na forum Powinno dawać do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkos30 Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Oczywiście w google też szukałem , a ponieważ nic znalazłem wolałem dopytać jeszcze na forum . Może ktoś się spotkał z tą marką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Może nie tragicznie, szycie chyba blake, ale skóra i kształt kopyta jakoś tak... biednie to wygląda. A cena wcale nie taka okazyjna. W Bexley czegoś "bezpieczniejszego" nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Dołóż kilka stówek i kup coś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Oczywiście w google też szukałem , a ponieważ nic znalazłem wolałem dopytać jeszcze na forum . Może ktoś się spotkał z tą marką . Być może jest nowa marka własna stworzona przez Zalando z zamiarem wyższego niż poprzednie pozycjonowania produktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Dla osób z dużą stopą - AS Moore 11UK za 250 funtów: http://www.bodileys.com/shoes/alfred-sargent-moore-oxford-shoe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gringope24 Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Moze to i duzy rabat, ale chyba i tak za drogo na ten temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Czy macie jakieś doświadczenia odnośnie firm Paolo Sartori i Adolfo Carli? Buty te można często spotkać w TK Maxx w cenie około 300zł. Wyglądają bardzo klasycznie, dlatego zastanawiam się nad zakupem tych dwóch par. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Nie wiem jak z jakością, ale te pierwsze całkiem fajne; drugie wyglądają trochę słabo przez to potrójne przeszycie na nosku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Taki kolor ostatnio za mną chodzi, a nie mam luźnych 600+, raczej te 400-500 złotych bym znalazł. Warte swojejej ceny? https://www.zalando.pl/melvin-hamilton-toni-oksfordki-czerwony-me212a02w-g11.html Jeszcze inny model, kolor i firma mi się nawinęła, ale takie też mógłbym mieć . Warte swojej ceny, albo stosunek jakość/cena? Mam od nich monki i jest ok, aczkolwiek pokazane tu na forum szału nie zrobiły . No ale jak się nie ma co się lubi....... https://www.zalando.pl/brett-sons-oksfordki-brazowy-bs312a00u-702.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cord Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Taki kolor ostatnio za mną chodzi, a nie mam luźnych 600+, raczej te 400-500 złotych bym znalazł. Warte swojejej ceny? https://www.zalando.pl/melvin-hamilton-toni-oksfordki-czerwony-me212a02w-g11.html Jeszcze inny model, kolor i firma mi się nawinęła, ale takie też mógłbym mieć . Warte swojej ceny, albo stosunek jakość/cena? Mam od nich monki i jest ok, aczkolwiek pokazane tu na forum szału nie zrobiły . No ale jak się nie ma co się lubi....... https://www.zalando.pl/brett-sons-oksfordki-brazowy-bs312a00u-702.html Pierwsze: nie wiem jak z relacją cena/jakość, ale ten wygląd to masakra. Drugie: Raczej nie warto za cenę pierwotną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Taki kolor ostatnio za mną chodzi, a nie mam luźnych 600+, raczej te 400-500 złotych bym znalazł. Warte swojejej ceny? https://www.zalando.pl/melvin-hamilton-toni-oksfordki-czerwony-me212a02w-g11.html Te pierwsze absolutnie nie! Mają dramatyczne czuby - mrówkojady do potęgi n! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 No to mnie uratowaliście. Kolega w innym temacie pokazywał piękne Merminy w kolorze burgund/bordo no i teraz taki kolorek chciałbym kupić. Coś polecicie w tej cenie do 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi