jkrol Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 a wiesz, że ma obniżkę i model Pegasus jest po 60€?Możecie dać linka? Proszę bardzo, ja wciągam dwie pary - czarne i brązowe. http://www.ebay.it/itm/Scarpe-uomo-clas ... ORE:IT:101 Dzięki, myślałem, że mówicie o lotnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Jak jest z uniwersalnością i formalnością brązowych butów wholecut? Czy równie dobrze można je nosić do garnituru jak i do chinosów i swetra? Zastanawiam się jakie uniwersalne brązowe buty wybrać. Brogues nie lubię. Nie mam co prawda brązowych wiedenek ale tych nie założę już do jeansów i polo, a może lotniki właśnie by się sprawdziły. Mam 23 lata i nie chcę się też przesadnie postarzać, dlatego monki odpadają - sprawdzałem. Panowie, poradźcie coś . Zasięg cenowy - Bexley. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Jak jest z uniwersalnością i formalnością brązowych butów wholecut? Czy równie dobrze można je nosić do garnituru jak i do chinosów i swetra? Zastanawiam się jakie uniwersalne brązowe buty wybrać. Brogues nie lubię. Nie mam co prawda brązowych wiedenek ale tych nie założę już do jeansów i polo, a może lotniki właśnie by się sprawdziły. Mam 23 lata i nie chcę się też przesadnie postarzać, dlatego monki odpadają - sprawdzałem. Panowie, poradźcie coś . Zasięg cenowy - Bexley. Tak, mozesz je nosić do wszystkiego na co masz ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 Wróciłem z Paryża, bylo wspaniale, obszedłem w poszukiwaniu butów kilka butików. w Emlingu na Av. Opera pracuje miły młody człowiek, potrafiący nawet mówić po rosyjsku. Buty piekne i od ok 200 e. Pytałem się o francuska nazwę na lotniki - wg niego takowa nie istnieje. określa się je tak jak na stronach internetowych - Richelieu whole cut. Ostatecznie kupiłem i lotniki i czarne wiedenki (zdjęcia wrzucę w nowych nabytkach, tylko je obrobię) w Bexley`u akurat mieli promocję, dwie pary za 209 e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 rozmiarówka ciasna czy luźna? noszę 41,5 i mam dylemat czy wziąć 41 czy 42Nie wiem czy nie za pozno, ale moim zdaniem przy 'normalnym' 41,5 zdecydowanie z Minichino 41 albo nawet 40,5, po kilku godzinach chodzenia te buty sie pieknie dopasowuja [miekka , niezlej jakosci skóra], a jak wezmiesz za luzne moze byc klopot. Zalezy to tez od kopyta, francesine manuel i derby pegasus to raczej buty waskie , w tej chwili w najnowszej serii pan Gianluca proponuje tez wzory na szerszym kopycie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2012 rozmiarówka ciasna czy luźna? noszę 41,5 i mam dylemat czy wziąć 41 czy 42Nie wiem czy nie za pozno, ale moim zdaniem przy 'normalnym' 41,5 zdecydowanie z Minichino 41 albo nawet 40,5, po kilku godzinach chodzenia te buty sie pieknie dopasowuja [miekka , niezlej jakosci skóra], a jak wezmiesz za luzne moze byc klopot. Zalezy to tez od kopyta, francesine manuel i derby pegasus to raczej buty waskie , w tej chwili w najnowszej serii pan Gianluca proponuje tez wzory na szerszym kopycie . No i zamówiłem dwie pary Pegasus czarne i brązowe jasne w rozmiarze 41. W Poniedziałek wysyłają Pan Gianluca wziął ode mnie rozmiarówkę stopy i cosik tam wyrzeźbił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fryderyk Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2012 To ja przedstawiam mój pierwszy Dywizjon 303, na który się zdecydowałem. Od Minichino Fota ze strony producenta, moje ...kiedyś w końcu dotrą. A co to za model i jak można takie lotniki zamówic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 To ja przedstawiam mój pierwszy Dywizjon 303, na który się zdecydowałem. Od Minichino Fota ze strony producenta, moje ...kiedyś w końcu dotrą. A co to za model i jak można takie lotniki zamówic? Wchodzisz na strone Minichino, zamawiasz, placisz, czekasz i pewnego dnia docieraja do Twoich rak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Wchodzisz na strone Minichino, zamawiasz, placisz, czekasz i pewnego dnia docieraja do Twoich rak.No miejmy nadzieję, bo ja taką stronę Minichino znalazłem, tylko nie wiem, gdzie zapłacić żeby dotarł(a): http://www.imdb.com/media/rm1248628736/nm1977134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 rozmiarówka ciasna czy luźna? noszę 41,5 i mam dylemat czy wziąć 41 czy 42Nie wiem czy nie za pozno, ale moim zdaniem przy 'normalnym' 41,5 zdecydowanie z Minichino 41 albo nawet 40,5, po kilku godzinach chodzenia te buty sie pieknie dopasowuja [miekka , niezlej jakosci skóra], a jak wezmiesz za luzne moze byc klopot. Zalezy to tez od kopyta, francesine manuel i derby pegasus to raczej buty waskie , w tej chwili w najnowszej serii pan Gianluca proponuje tez wzory na szerszym kopycie . No i zamówiłem dwie pary Pegasus czarne i brązowe jasne w rozmiarze 41. W Poniedziałek wysyłają Pan Gianluca wziął ode mnie rozmiarówkę stopy i cosik tam wyrzeźbił To dobrze sie skonczyło, bo raczej rozmiarem 42 bys sie nie nacieszyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Nie ma jeszcze takiego tematu, a w wielu miejscach o tego typu butach się dyskutuje. Na początek proponuje bardzo dobre buty za przyzwoitą cenę. Polecam markę Berwick, jako że to były moje pierwsze lotniki dobre parę lat temu. http://www.yofuku.co.jp/Berwick1560brn.html Ok. 1150 PLN z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Chelsea-lotniki (o chelsea w najnowszym wpisie w Gazecie Dżentelmenów) http://www.gentlemansgazette.com/chelsea-boots-guide/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 16 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Czy ktoś może mnie oświecić jak wygląda wykrój dla takich butów? Nie potrafię sobie wyobrazić, jak z jednego kawałka skóry można uszyć buty z tak wysoką cholewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Dzisiaj przyjechały - z Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Moje drugie lotniki - po operacji zmiany koloru wykonanej przez forumowego Kolegę Ujdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Fajne. Red museum calf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Fajny kolor. Wcześniej były jak na zdjęciu wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Nie, to inne. Te były brązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Bexley (chyba) Paul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Bexley (chyba) Paul? Bingo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burgund Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Niedawno odebrane od Pana Karela Hajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Jakiej konstrukcji są buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burgund Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Co masz na myśli odnośnie konstrukcji? Jestem troche laikiem w tym zakresie (dopiero zaczynam czytać forum) Napisze co wiem: -świńska skóra górna cześc buta -podeszwa ze skory bydlecej Poniżej zdjęcie spodu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Nie podobają mi sie te buty, kształt kopyta na nie, ogólny wygląd... sprawiają wrażenie wykonania z kartonu. Możesz zdradzić ile kosztowały takie buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burgund Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Nie podobają mi sie te buty, kształt kopyta na nie, ogólny wygląd... sprawiają wrażenie wykonania z kartonu. Możesz zdradzić ile kosztowały takie buty? 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi