bratdominik Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2020 A na razie nowe Ramsey UK8 za 300 funtów. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 Ja nie widzę problemu, że startować z kolejnym zamówieniem grupowym. Zastanawiam się, czy uda nam się zebrać 10 osób, aby utrzymać dobrą cenę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2020 7 godzin temu, fan_dobrego_buta napisał: Zastanawiam się, czy uda nam się zebrać 10 osób, aby utrzymać dobrą cenę? 10 osób czy 10 par butów ?? 😈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 Miałem na myśli 10 par Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 3 minuty temu, fan_dobrego_buta napisał: Miałem na myśli 10 par Czy będziesz ich pytał o nowy plik czy możemy bazować na poprzednim? Ja właściwie mam upatrzone dwie pary do zapytania i ode mnie to raczej tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 12 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2020 Będę prosił o nowy plik, k†óry zapewne będzie powtarzał wiele modeli. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 Nie wiem czy widzieliscie, ale chyba sa "back in business" https://www.alfredsargent.co.uk/exclusive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 Nie wiem czy widzieliscie, ale chyba sa "back in business" https://www.alfredsargent.co.uk/exclusiveJuż od jakiegoś czasu. Niestety od kilku miesięcy nie widziałem tam żadnego update'u, niemniej samo to że ta strona hula daje nadzieję, że AS stoi mocno na nogach. Ciekawe czy robią GMTO. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Dzisiaj dotarł najnowszy nabytek z Anglii, AS Lamport w pięknym orzechowym odcieniu. Trudne do zdobycia, gdyż jest to model sprzed 2011 roku, z kolekcji Premier. Na szczęście komuś nie podeszły, więc oddał do British Heart Foundation, a ci wystawili na angielskim portalu aukcyjnym. Odrobinę porysowane, ale Renowator szybko przykrył wszystkie rysy. Dosyć trudne kopyto 80 EX, wąskie w palcach jak Ramsey, zwłaszcza na wysokości dużego palca, ale za to na długość właściwie idealne dla mnie w normalnym rozmiarze 7. Przy moim niskim podbiciu są dość luźne w tej części - być może zastosuję tongue pad w lewym bucie (lewą stopę mam ciut krótszą). Świetnej jakości skóra (Premier to modele full grade, z posiadanych przeze mnie informacji), podeszwa z krytym kanałem szycia, dokładne szycie; krótko mówiąc nie ma do niczego się przyczepić. Jak na model sprzed kilku lat (zakładam, że ta para została wyprodukowana jakiś już czas temu) w zaskakująco dobrej kondycji. Tutaj podziękowania dla kolegi @Grafa, który jako pierwszy pokazał mi ten model i zainspirował mnie do ich znalezienia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 @bratdominik bardzo ładne buty. Moje niestety są za wąskie. Bardzo żałuję, bo to najlepiej wykonane buty (a przy tym doskonała skóra) z jakimi miałem do czynienia. Świetny zakup. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 Mam nadzieję, że Wszyscy są zdrowi - fizycznie i finansowo. W poniedziałek napiszę do AS i sprawdzę czy pracują. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 @fan_dobrego_buta tutaj zdrowo, mam nadzieję że nad jeziorami wiatry też pomyślne. Też jestem ciekaw czy fabryka działa i co zaproponuje tym razem. Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2020 U nas jest całkiem spokonie. Fabryka nie pracuje. Jednak zobaczmy co maja na stanie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 22 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2020 Może w końcu trafię na coś czego szukam 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 26 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2020 U nas jest całkiem spokonie. Fabryka nie pracuje. Jednak zobaczmy co maja na stanie Czy dobrze rozumiem, że poprosiłeś ich o listę fantów? Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 6 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2020 Temat żyje, czy na razie czekamy na koniec epidemii?Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 @fan_dobrego_buta Hej Marcinie, fabryka mi napisała że w połowie czerwca wracają do pracy. Czy Ty coś od nich może dostałeś czym byś mógł nas ucieszyć? (np.lista seconds) Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 @bratdominik - z tego co widzę, Marcin nie zaglądał na Forum od 22 kwietnia czyli od daty jego ostatniego wpisu tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2020 Nowe Armfield, UK 8F, za 220 funtów. Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 Koledzy, przepraszam, że piszę dopiero dziś, ale ostatnio nie zaglądam zbyt często na forum. W związku z tym, że otrzymałem ofertę z AS, zastanawiam się, czy ktoś jeszcze chciałby dołączyć do planowanego przeze mnie zamówienia w AS? Otrzymałem listę butów seconds oraz modeli powystawowych ( te drugie głównie w rozmiarze UK8). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ws22 Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 Chętnie zobaczę jakie modele dostępne są w rozmiarze 9UK. Udostępnisz, proszę?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 również jestem zainteresowany rozm. 8UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 @fan_dobrego_buta - interesują mnie modele stockowe, handgrade i dla GC w rozmiarach około 9.5. Chętnie zobaczę czy doszło coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 @fan_dobrego_buta fajnie, że piszesz. Ja oczywiście jestem zainteresowany UK6,5-7 zwykłej produkcji oraz UK7-7,5 handgrade (węższe kopyta wymuszają u mnie pójście w górę). Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 18 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2020 Też chętnie zobaczę co ciekawego w rozmiarze 8,5-9 się znajdzie.Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi