Mateo86 Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Moje Moore'y dotarły dzisiaj. Na żywo robią piorunujące wrażenie Po powrocie z pracy wrzucę parę fotek i napiszę coś więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 @Mateo86 udanego świętowania . U mnie AS Cambridge seconds w pięknej grain leather, drobne niedoskonałości w kolorze i fakturze zginą pod kosmetykami. Przy okazji pytanie do użytkowników tego modelu, np.@fan_dobrego_buta czy w zimie wymagają ciepłej wkładki czy da radę bez niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 U mnie również małe święto, gdyż dotarły Alfred Cambridge Cambridge w Mahogany Poniżej kilka zdjęć porównujących Rustic Tan oraz Mahogany 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 @bratdominik skóra w Cambridge jest gruba, więc dobrze utrzymuje ciepło. Jednak mimo wszystko, gdy jest bardzo zimno, dobrze jest mieć dodtkową izolację, gdyż podewsza Danite nie należy do najcieplejszych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Tak jak obiecałem kilka zdjęć Moore'ów: O modelu napisano już wiele. Mój egzemplarz bez wad, rozmiar 7,5uk. Są to pierwsze ASy więc strzelałem po przestudiowaniu wątku ASa na styleforum i pomocy AFPOS, które oferuje również buty Carlosa Santosa, a które to noszę namiętnie. In plus również mile zaskoczenie bo wbrew polityce sklepu dorzucili prezent do butów z wyprzedaży - zestaw spa saphira ☺️ 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Mateusz,gratuluję Ci udanego zakupu i pozytywnie zazdroszczę.Buty piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Czy warto próbować AS Hoxton w rozmiarze 9 przy noszonym Meermin Hiro 9 , Rui 8,5 / 9 , Loake Capital 8,5 , Barker 386 8,5 ? Macie może wymiary kopyta AS 87 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nkb1 Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Dzisiaj dotarły Hoxton 8F, nie wiem czy to coś pomoże - wkładka ma dł. 28,5 , szer. na moją stopę 10,4 cm na styk, z podbiciem i wkładaniem nie ma problemu, są dość obszerne. Porównania nie mam, bo to pierwsze GYW, do country akurat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 @secondhand_man Ja mam Meerminy Hiro UK8 i AS na kopycie 87 noszę w tym samym rozmiarze. Idąc tym tropem, uważam, że UK9 w przypadku Hoxton będzie dla Ciebie OK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Dzięki Panowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 @secondhand_man , tak czy inaczej warto chyba spróbować, bo buty pierwszorzędne. Ja kierowałem się tabelą i przy 44,5 wybrałem 10, zaś w Hiro i Rui mam 10,5. Natomiast ta 10ka jest dosyć mocno dopasowana i jeszcze się waham czy zostawiać. Z drugiej strony kiedyś zamawiałem 2 inne modele na kopycie 87 i w 10 nie mogłem w ogóle wejść, a 10,5 czułem, że są za duże. Reasumując moim zdaniem jest to zawsze trochę loteria i trzeba przymierzyć. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2017 Jak się ma kopyto 109 pod względem długości i szerokości do 724 lub yankowego 915? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2017 W porównaniu do 724 / 915, 109 mam o pół rozmiaru większe a i tak jest "na styk" jeśli chodzi o szerokość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2017 Ja w 109 w 7,5 wchodzę z lekkim luzem, w 724 w 7 było za ciasno,wziąłbym 7,5 następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 W moim przypadku wybieram ten sam rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Jest jakieś kopyto AS Exclusive, które odpowiada 960,962 Yanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Panowie... tyle razy prosiłem. Proszę nie podawać linków do aukcji z używanymi butami. Kto chce - kupuje - ale na tym forum takich informacji nie chcemy. Ponadto, nie ten temat; aukcje mają własny. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cambridge mahogany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Dokładnie - ostatnie z AFPOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 Dokładnie - ostatnie z AFPOS No to wymieńmy się info. Jakim kolorem je traktujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskander Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 Panowie, jeśli trzewiki Yanko na kopycie 960 noszę w rozmiarze 8,5 UK to w jaki rozmiar AS Cambridge powinienem celować? Taki sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 5 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2017 8 godzin temu, iskander napisał: Panowie, jeśli trzewiki Yanko na kopycie 960 noszę w rozmiarze 8,5 UK to w jaki rozmiar AS Cambridge powinienem celować? Taki sam? Na podstawie moich nieudanych doświadczeń i zwrotów, powiedziałbym, że taki sam rozmiar. Natomiast moim zdaniem kopyta 87 i 960 różnią się co oczywiste i w przypadku moich stóp ten sam rozmiar odczuwam w AS jako trochę za duży dla mnie. Natomiast mniejsze AS są zdecydowanie za małe. Czyli jeśli miałbym nosić to w tym samym rozmiarze co Yanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 Czy któryś z szanownych kolegów mógłby krótko scharakteryzować najpopularniejsze kopyta? Starcie z 109 zakończyło się pełną porażką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 Tutaj ode mnie kilka słów porównania w stosunku do innych popularnych kopyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi